![]() |
ja Powiem Tylko Tyle Nienawidze: Dark Krissa, Baradaxa, Noraha, Przemcia Zencia (on To W SzczegulnoŚci)...and More...co Wy W Nich Ludzie Widzicie!! RobiĄ JakieŚ Denne Fake A Wy Sracie Po Gaciach Jakby To ByŁy Najleprze Fake Na Świecie. OpamiĘtajcie SiĘ To SĄ JakieŚ PopierduŁy A Wy Ich Kochacie Itd. To Na Tyle I Bez Pzdr To Jest Moje Zdanie I SiĘ Nie BuraĆ...a Jak JuŻ To Na Pw!!
|
@UP
A mnie wkurza to jak "PiSzEsZ". @Topic Mi się Fak'e podoba. Mam nadzieję, że szybko dasz nowe części. |
- czyścimy.
|
NAWED DOBRE i nawed ja nie poznalem tych campril
tylko jedno mnie drapie co odcinektylko jedno miejsce akcji :/ ocena;7/10 |
Dobre, mi sie podoba :P Ciekawe tylko co ten czar (??) puscilo? CO albo KTO. W kazdym razie fajne, a ludziki lepiej wygladaja w tych brudnych ubrankach. Mam 1 uwage: Oni mowia ze sie rusza, a to sie nawet o milimetr nie przesunelo (przynajmniej tak mi sie wyaje) tylko sie nicki pojawily :/ W kazdym razie dobe 8/10 (w porownaniu do poprzedniej czesci to ta byla naprawde dobra i dluga, a pozatym wnaosi jakas tajemnice - ten czar)
@edit Jeszcze na 1 ss jest Norah sasy: Aaaa! |
No to wsyzstko ładnie, tylko mam do powiedzenia dwie żeczy:
1) Tam nas uratował Avager(który jest królem tamtejszych Bush-Manów ;P) 2) JA MAM BRUDNY STRÓJ??!!!! O nie! Przecież wiecie że ja zawsze chodzę czysto ubranyX( Moje Outfity aż się świecą z tej czystości !!!X( |
fajne ale mam dwa zastrzerzenia
zakrutkie i zbyt prosta fabuła jak na ciebie :D:D:D |
Pomysł: 10/10
Wykonanie: 10/10 Ortografia: 8/10 Średnia: 9,33/10 |
Super fake, ale troche fabułe popraw i rób odrobinę dłuższe części ;p
ocena 9\10 |
- czyścimy.
|
Trawa, trawka, traweczka, traweczuńsia... ZŁE TRAWISKO! Trawa jest zła. Uzyłeś to z Tibi 7.5, a wiem po tym bo użyłeś nie tego co trzeba tylko połączenia zwykłej z dżunglijską (ale fajne słowo). Przypatrz się uważnie i popraw pls.
|
Moim zdaniem jest spox .B) Rób następne części .
|
Cytuj:
@Topic: Fajne nawet bardzo. ;] 9/10 |
- czyścimy.]
|
jestem za
uwielbiam sie śmiać :D:D:D i nie zapomnij że mam być głownym czarnym charakterem :D |
Spoko fajne te krzaczki jak to ładnie ujołes fajnie sie "ukryły"
off topic komentujcie mojego faka tesh XD |
Czekam na wasze zdania, bo niewiem jak potoczyć dalszą część!
SZCZEGÓŁY PARE POSTÓW WYRZEJ! |
Zrób to jajcarskie, ale z polotem, bo niesmaczny humor jest bardzo zły...
Fake ładny, tego cieniowania w drugiej części nie zrobiłeś tak źle, ale bardziej granatowy kolor by pasował. Największym błędem dla mnie jest to, że dajesz OGROMNE obrazki, a akcja dzieje się na obrazkach 400x400 px... @edit: Zapomniałem o ocenie :) 7.5/10 (jak na mnie to dobra) |
z tą wielkościo to Misza ma troszke racji. Robisz duże obrazy, a akcja skupia sie praktycznie w jednym miejsu, robiąc mniejszcze obrazy miał byś mniej roboty, wieć robienie fakeia zajeło by ci mniej czasu.;)
|
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |