Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Prawo Secury (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6956)

Adi Quake 18-05-2006 19:28

Dzieki Andrew

Dzieki ci Andrew za przetlumaczenie choc nie gram na tym swiecie,ale muj brat gra pisze tak jakby za niego.B) Wkoncu zrozumial prawo istniejace a tym swiecie.:cup: Dzieki tobie nie bedzie wyrzutkiem jeszcze raz dzieki Andrew:cup: .

Roventa 2 27-05-2006 23:38

Słyszałam, że Secura była kiedyś pvp a teraz jest non-pvp, tylko czy to prawda?

Bebilon 28-05-2006 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roventa 2
Słyszałam, że Secura była kiedyś pvp a teraz jest non-pvp, tylko czy to prawda?

Myslales kiedys by zaczac pisac bajki? :-) Nie, secura nigdy nie byla pvp i nigdy nie bedzie.

Bebi~

MJowitek 12-06-2006 21:40

odp

Tak się zatsanawiam czy wszyscy przestrzegają te prawo. Mam jedną postać na securze słaba ale wiele osob kradnie mi rzeczy z potworow albo cos ruluje. Trudno zobaczymy jak dalej sie to ułoży. :)

Pietras Krass 17-06-2006 13:01

Nie mogłem znaleźć w tekscie więc pytam :

Co zrobić gdy zauważy się złamanie tychże zasad .
Np :

Ktoś mnie bloknie przy Demon szkielecie szybko wrócilem on tam dalej expi a mój eq zabrany.

PS: świetna robota:P

Klucha 22-06-2006 21:35

umieść go na BL ;) chociaż wątpie, że to w czymś pomoże :( niestety :(

Rader 30-06-2006 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
looting - zabieranie rzeczy, z marwych stowrow, ktore zabil ktos inny lub z cial graczy )

Nie przesadzajmy, że nie można brać rzeczy znalezionych w trupie jakimś. To bez sensu. Znajdzie ktoś w trupie Fire Sword i myślicie, że odda. Nawet ten co pisał to prawo tak by nie zrobił. Nikt by tak nie zrobił.

Prawda??A np masz cap ale idziesz na dluzsza wyprawe i co?Dla siebie co zrobisz?Wezmiesz a dla kogos?normalne ze nie chcesz tracic capa bo akurat komus w tym momencie zachcialo sie dednac :d ale dla siebie to inna sprawa bo tylko to ci pozostaje : )

Rader 30-06-2006 10:15

aha i jak ejsc w blacklist???prosze o dosc szybka odpowiedz jesli mozna : )

Mysterious Flash 07-07-2006 14:12

Ja chcialem nawiazac do tych postow na poczatku. Otoz ja wlasnie bardzo sie staram stosowac sie do zasad i wychodze na tym bardzo dobrze. Otoz mieszkam w Ankrahmun. Zna mnie tam sporo ludzi, mam duzo kolegow. Zdecydowalem sie kupic Royal Helmet. Kupilem, podszedlem do dp obok, chcialem go zobaczyc no i troche poszpanowac:p i nieszczescie. Zabraklo pradu w momencie gdy polozylem go na depo;( !! Poczekalem dobre 10-15 minut zanim znow mialem prad. Oczywiscie odrazu wlaczylem tibie i patrze - nie ma RH ;( Pochodzilem chwile po depo popytalem, ale nikt nic nie wiedzial. I w tym momencie dowod na to ze oplaca sie pomagac graczom, stosowac sie do regul panujacych na tym swiecie itp. Stalem przy dp, gdy nagle podszedl do mnie jakis 50~lvl ktory widzial co sie stalo i ODDAL MI MOJ RH:o Jak widac oplaca sie pomagac ludziom :]

Master Destroyed 07-07-2006 16:04

;( Włeśnie dlatego niegram na serwerach non PvP.Wpiepszeją Ci sie inni naexpowisko i zabierają loota.;( Kilka razy miałem ochotę tam zagrac,ale pojawieł się ten sam problem

Slayer182 24-07-2006 14:52

A jeśli ja Expie na danym poziomie i ktos przyjdzie a ja powiem"leave" i on nie wyjdzie to też chyba jest złamanie zasad, ponieważ iż ja pierwszy byłem na tym poziomie jest on mój albo dany respawn jest mój.

Cyclopolishunt 28-07-2006 10:29

Hahahaha!

Uważam że to głupi pomysł jakieś tam, prawo Secury. W całej Tibii powinno obowiązywać jedno prawo! Grałem kiedyś na Securze kiedy jeszcze tego debilnego prawa nie było na świecie i jakoś sobie radziłem!X( ocena -1/10

Aber Vego 30-07-2006 12:37

Bzdura...

Niesadze zeby jakis gracz przestrzegal hoc 1 zasady.Chipsoft Wybiera gm ktorzy wogule niegraja no moze oprucz Gm Kajala On Secura Ten Gm Jest logniety i naprawde pomaga niepowinno wybierac sie gm (bo pomagaja) powini nimi Byc Senior Tutor ktory Dziala na kanale (Help) :d

Akhel Cimirus 19-08-2006 09:33

nom

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aber Vego (Post 914596)
Niesadze zeby jakis gracz przestrzegal hoc 1 zasady.Chipsoft Wybiera gm ktorzy wogule niegraja no moze oprucz Gm Kajala On Secura Ten Gm Jest logniety i naprawde pomaga niepowinno wybierac sie gm (bo pomagaja) powini nimi Byc Senior Tutor ktory Dziala na kanale (Help) :d

to prawda . Gmy sie nie przemeczaja B)

Borucao 20-08-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalexi (Post 511207)
(...) Raz tak sam zrobiłem ale ucieklem a lotta wyrzucilem ! ale i tak mnie zabil facet :/ :)

I widzisz po co mi Kiedyś loota zabrałeś ?? Pozniej znalazlem cie i padaleś i wypadl ci chyba Blue robe ??? juz nie pamietam :P

DarkWarlock 26-08-2006 11:40

Przepraszam, że piszę to tu ale nie umiem założyć nowego tematu. Piszę to tu bo w innych tematach nie umiem, wiec moze mi ktoś pomóc?

Gall Dordor 07-09-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 77989)
Looting - zabieranie rzeczy, z marwych stowrow, ktore zabil ktos inny lub z cial graczy)

Co z tego że np ty nie weźmiesz z ciała?przyjdzie jakiś noob i sam weźmie i nie będzie sie martwił jakims prawem.I tutaj straco dwie osoby .Ty i ta co dedła.

Gall Dordor 07-09-2006 21:55

Cytuj:

Looting - zabieranie rzeczy, z marwych stowrow, ktore zabil ktos inny lub z cial graczy)
Co z tego że np ty nie weźmiesz z ciała?przyjdzie jakiś noob i sam weźmie i nie będzie sie martwił jakims prawem.I tutaj straco dwie osoby .Ty i ta co dedła.

Maciek_From_Koszalin 29-09-2006 15:17

:)

Gdy Gralem Na Securze Doświadczyłem Tego Wszystkiego więc sr*ć na secure !! i jeszcze kolejki kosmiczne

:cup: !!REFUGIA ROX!!:cup:

Dave Batista 29-09-2006 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gall Dordor (Post 977988)

raczej ja to wezme i oddam nie zostawie az zgnije pomysl :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05.