![]() |
Dzieki Andrew
Dzieki ci Andrew za przetlumaczenie choc nie gram na tym swiecie,ale muj brat gra pisze tak jakby za niego.B) Wkoncu zrozumial prawo istniejace a tym swiecie.:cup: Dzieki tobie nie bedzie wyrzutkiem jeszcze raz dzieki Andrew:cup: .
|
Słyszałam, że Secura była kiedyś pvp a teraz jest non-pvp, tylko czy to prawda?
|
Cytuj:
Bebi~ |
odp
Tak się zatsanawiam czy wszyscy przestrzegają te prawo. Mam jedną postać na securze słaba ale wiele osob kradnie mi rzeczy z potworow albo cos ruluje. Trudno zobaczymy jak dalej sie to ułoży. :)
|
Nie mogłem znaleźć w tekscie więc pytam :
Co zrobić gdy zauważy się złamanie tychże zasad . Np : Ktoś mnie bloknie przy Demon szkielecie szybko wrócilem on tam dalej expi a mój eq zabrany. PS: świetna robota:P |
umieść go na BL ;) chociaż wątpie, że to w czymś pomoże :( niestety :(
|
Cytuj:
|
aha i jak ejsc w blacklist???prosze o dosc szybka odpowiedz jesli mozna : )
|
Ja chcialem nawiazac do tych postow na poczatku. Otoz ja wlasnie bardzo sie staram stosowac sie do zasad i wychodze na tym bardzo dobrze. Otoz mieszkam w Ankrahmun. Zna mnie tam sporo ludzi, mam duzo kolegow. Zdecydowalem sie kupic Royal Helmet. Kupilem, podszedlem do dp obok, chcialem go zobaczyc no i troche poszpanowac:p i nieszczescie. Zabraklo pradu w momencie gdy polozylem go na depo;( !! Poczekalem dobre 10-15 minut zanim znow mialem prad. Oczywiscie odrazu wlaczylem tibie i patrze - nie ma RH ;( Pochodzilem chwile po depo popytalem, ale nikt nic nie wiedzial. I w tym momencie dowod na to ze oplaca sie pomagac graczom, stosowac sie do regul panujacych na tym swiecie itp. Stalem przy dp, gdy nagle podszedl do mnie jakis 50~lvl ktory widzial co sie stalo i ODDAL MI MOJ RH:o Jak widac oplaca sie pomagac ludziom :]
|
;( Włeśnie dlatego niegram na serwerach non PvP.Wpiepszeją Ci sie inni naexpowisko i zabierają loota.;( Kilka razy miałem ochotę tam zagrac,ale pojawieł się ten sam problem
|
A jeśli ja Expie na danym poziomie i ktos przyjdzie a ja powiem"leave" i on nie wyjdzie to też chyba jest złamanie zasad, ponieważ iż ja pierwszy byłem na tym poziomie jest on mój albo dany respawn jest mój.
|
Hahahaha!
Uważam że to głupi pomysł jakieś tam, prawo Secury. W całej Tibii powinno obowiązywać jedno prawo! Grałem kiedyś na Securze kiedy jeszcze tego debilnego prawa nie było na świecie i jakoś sobie radziłem!X( ocena -1/10
|
Bzdura...
Niesadze zeby jakis gracz przestrzegal hoc 1 zasady.Chipsoft Wybiera gm ktorzy wogule niegraja no moze oprucz Gm Kajala On Secura Ten Gm Jest logniety i naprawde pomaga niepowinno wybierac sie gm (bo pomagaja) powini nimi Byc Senior Tutor ktory Dziala na kanale (Help) :d
|
nom
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przepraszam, że piszę to tu ale nie umiem założyć nowego tematu. Piszę to tu bo w innych tematach nie umiem, wiec moze mi ktoś pomóc?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:)
Gdy Gralem Na Securze Doświadczyłem Tego Wszystkiego więc sr*ć na secure !! i jeszcze kolejki kosmiczne
:cup: !!REFUGIA ROX!!:cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |