Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Koniec wojny! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70028)

Speec 29-03-2006 21:47

Jojo odbierz PW...

Szczerze to wali mnie czy sting gra na furora... moze to i lepiej :>

sry za OT

Raks Ninja 29-03-2006 21:55

@Speccu

Mozesz pisac do calej Aurei zeby mnie ***nela bo tak szczerze to gowno mnie obchodzi co sie stanie po wojnie bo i tak juz tu nie bede gral ; )

Speec 29-03-2006 22:46

wiesz teraz mi to rybka bo na aurea nie gram ;]

jak chcesz to graj sobie jak nie to nie

drizztpl 29-03-2006 22:52

Szczerze mówiąc, to wolałbym żeby FAG wygrał, gdyż może też zajmują się PA, ale 1. mniej 2. Przynajmniej znajdą jakąś mądrą przyczynę ;P ;] A tak w ogóle to nie kibicuję gildiom, tylko jednostkom, a więc: Zekiv, Zevs, Bodzix, Liam, Cahir, Theru, Emod, Tristan, Grusza... Ważne jest dla mnie żeby im dobrze szło ;] Poza tym są też "jednostki", którym wybitnie NIE kibicuję ;P Valhiru, Xerkan, Fast (chociaż nie mam do niego jakiejś wielkiej urazy, wziął bp sd, ale 1. Nie zabił 2. Nawet pomógł wyjść :D), Dektral, Isaris(!!!)

Speec 29-03-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drizztpl
Szczerze mówiąc, to wolałbym żeby FAG wygrał, gdyż może też zajmują się PA, ale 1. mniej 2. Przynajmniej znajdą jakąś mądrą przyczynę ;P ;] A tak w ogóle to nie kibicuję gildiom, tylko jednostkom, a więc: Zekiv, Zevs, Bodzix, Liam, Cahir, Theru, Emod, Tristan, Grusza... Ważne jest dla mnie żeby im dobrze szło ;] Poza tym są też "jednostki", którym wybitnie NIE kibicuję ;P Valhiru, Xerkan, Fast (chociaż nie mam do niego jakiejś wielkiej urazy, wziął bp sd, ale 1. Nie zabił 2. Nawet pomógł wyjść :D), Dektral, Isaris(!!!)

Zgin przepadnij w otchłani głupoty ...

Gallar 30-03-2006 13:27

@Jojo: Pieprzysz, tyle Ci powiem, krótko i zwięzle.
Szwedzi wszędzie są tacy sami, no chyba ze naród szwedzki jest podzielony na 70 różnych części.. (tak by wychodziło z Twojej wypowiedzi.. 'bynajmniej na aureii').
Opcja druga jest taka ze nigdzie więcej nie grałes i szwedów nie znasz.

Co do Del'Toro.
Bycie od początku w najlepszej (zdaniem wieelu osób) gildii w histori tej gry jest moim zdaniem czymś.
Zapewne Ty, gdybyś był członkiem DT to byś to sobie w podpisie ustawił, ba, może nawet nick "Jojo Del'Toro" ?;>
@Topic: Końca wojny nie widać i już, ja się już w to nie angażuję (welcome e pvp) choć ważniejsze informacje nadal będe przekazywać.

Pozdrawiam
~Gallar

Jojo Ninja 30-03-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
Zapewne Ty, gdybyś był członkiem DT to byś to sobie w podpisie ustawił, ba, może nawet nick "Jojo Del'Toro" ?;>

Hmmm, znam takich ludzi, których Ty byś chciał znać, może tak :)
Ale mi to wisi, czy oni są sławni czy nie, czy mają największe lvle z polaków czy nie. Jestem proud member of Ninja Family i na zawsze nim zostane.

~Yours Jojo

Mazerlander 30-03-2006 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
@Jojo: Pieprzysz, tyle Ci powiem, krótko i zwięzle.
Szwedzi wszędzie są tacy sami, no chyba ze naród szwedzki jest podzielony na 70 różnych części.. (tak by wychodziło z Twojej wypowiedzi.. 'bynajmniej na aureii').

Rozczaruje cie ale Szwedzi to nie armia cyborgow i w zwiazu z czym Szwed Szwedowi nierowny, i faktycznie przestan chrzanic o tych del'toro bo gow*o mnie to obchodzi cos ty z nimi nie robil i gdziesto ty z nimi nie bywal.

Hail Specu.
Jaka szkoda ze juz nie grasz Raks.

Gallar 30-03-2006 15:19

@UP: No armia cyborgów nie.. ale, właśnie.. ale..
Niech mi Jojo nie ocenia wszystkich szwedów jedną miarą i niech nie mówi ze sie nie opłaca z nimi trzymać...
Bo mnie to denervuje po prostu.

Jojo Ninja 30-03-2006 15:32

Napisałem ****a mać Aurea? Ile ty masz lat? Masz problem z czytaniem? Niech zdane, 20% z czytania ze zrozumienia z Gimnazjum? Wiedziałem!
Stary, nie mam zamiaru rozważać tutaj o twoich poglądach na temat szwedów, ja napisałem że pojechałem sobie już na szwedach on Aurea i tyle.

~Yours Jojo

Works__1985 30-03-2006 19:30

Ja Nigdy niemiałem problemów z Br,Espanol a z Swe wogle sie niezadawałem. poniewaz znam ich jeden z nich (espanol 70 level pozałem na 40) jest bardzo dobrym przyjacielem potem Br też był dobrym kolegą stawiał monki ghule za free co mało podobne do br przewaznie pyskują po tych 2 pojawił sie "Mazerlander" bardzo dobry przyjaciel i myśle że wiesz już kim jestem i prosze abyś niezdradzał nicku :)
chcę aby wygrało FAG _/ sam pomagałem w walce z nimi chociaż był to 15 sorcerer dawny maker sd ale też biłem ! i to sie liczy moge sie założyc że coponiektuży tutaj wogule niepomagali tylko stali w pz i darli sie "HAIL FAG _/"
a poco komu to potrzebne?? widziałem kolesia ktury najpierw hail murder inc najpierw (pisze murder inc bo to było kiedyś) a potem hail aftermath

przepraszam za błędy przezemnie popełnione

Speec 30-03-2006 19:54

Mazerlander alwas loffFF yoU ; * ~ ~

Co do topicu znalem mnostwo szwedów ktorzy zcasem byli lepszymi ziomkami od polaków, jednak przykro mi to nie była aurea.... na aureii panuje hamstwo i PA ze strony szwedów

helka 31-03-2006 15:46

taaa... hamstwo szczególnie :D przed 30 minutami zostalem hunted by RoM xD za to ze gadalem z Butibofem i Jerolkiem na default .. a Ozur pomyslal ze szpieguje dla nich .. ;/ ech szkoda mi dziecka ...

Qarius 31-03-2006 15:57

Hail Aurea:S

Kochany jest ten swiat prawda?:]
Szwedzi sa rózni sa. Jedni sa spox wacha sie to od wieku 16- a drudzy sa PA wacha sie to od wieku 16+:]
Elo Jojo co slychac?;]

Hail Fag!

Raks Ninja 31-03-2006 18:16

@Qarius

Daj mi twoj nick na Pandorii musze z toba pogadac -.^

Sting~

Bubar 08-04-2006 18:58

hoho hehe....

Raks ja nie chce nic mówic ale ty wogule sie nie lgujesz ;p a gadasz na tym forum jak bys stal na czele..... takie mam zdanie ;p jak sie myle przepraszam!

_/_/_/_/_/_/ Fighting Aliance Group \_\_\_\_\_\_

Raks Ninja 08-04-2006 22:21

@up

Po co mam sie logowac jak i tak nie wyjde z pzta? Mam isc i solowac RoM?
A forum jest po to zeby sie chyba na nim wypowiadac?

Jojo Ninja 08-04-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius
Elo Jojo co slychac?;]
Hail Fag!

U mnie Furore słychać -.^

~Yours Mezos~

Zukikow 09-04-2006 10:48

No więc... Ja osobiście jestem bardziej za FAG. Dlaczego? A no dlatego że gdacie o huntach za nic od ninja? Ja mam 66 lvl i nigdy od nikogo nie miałem hunta.. Moze to dlatego że nikogo nie bije a może nie. Wiem tylko ze moj ziomek bil jakiegos szweda i dostal hunta od romu. No jest reson.. zaplacill im odrazu... Rom zobaczyl ze jest kasiasty to go znowu hunci tym razem za nic No chyba że za to ze ma duzo kasy... Efekt końcowy? Ziomek zrezygnowal z postaci i zrobil nowego chara...Nie mówie że każdy szwed to PA.. Ale wiekszosc z romu tacy sa... Do Liama np nic nie mam :) ( Polacy tez nie sa swieci ale napewno lepsi od szwedow)
A więc FAG _/
Ps. Speecu pamietasz mnie :> jak mozesz napisz do mnie na aurea dawno z toba nei gadalem :P Jak mnie nie zlapiesz wyslij mi list do Kazordoon z nickiem na furora mam tam chara ;]

thebassa 11-04-2006 22:25

moze ktos mi powie jak teraz sytuacja wygląda bo przez kilka miesiecy byłem odciety od aurey

ale te początki co widziałem to omg masakra albo polaki to cioty albo swe mastery przeciez oni ich tak taktyką brali ze nie wim :/

btw.po co przechodzic na inny server przeciez dopłuki mają 100+ lvle zawsze mają szanse no nie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58.