![]() |
"wyszlem z rooka"- gz
w sumie to nic nie pomogles. jak by na przyklad wyszedl na swiat gdzie nie masz kolegow innego chara a swiat jest non-pvp to bys sie zes**l. i po co speary? kamyki przy dobrym discie tem moga byc a i lzejsze sa, no tak tylko jak kupic kamyki, lepiej wydac 30k na speary i trenic po 17h (i powiesz jeszcze ze nie jestes nalogowcem ¬¬ a ty robisz cos poza tibia? bo 24-17=7 czyli akurat na sen) ogolnie bieda.
|
@UP: Nie, nie jestem.. jesli raz na kilka miesięcy zrobie sobie ostry tydzień to myślę że nic złego się nie stanie...
|
Mój trening
Ja treniłem do 45 dista a potem do tombu poszedłem expić i jest git. Robie sobie strzały na bierząco mlvl rosnie dyst rosnie jest super a trening do 45 dista zajeło mi ok~3-4 dni trenąc 2-3godziny :P
|
ja na swoim palku mam 43 dista a skillowalem do 40, na tombie sie expi bardzo fajnie i expiac jakies 1-2h zrobilem juz 3 skilla :)
|
hehe widac rozne pogladay
@magnus~ ile ty sperow wzieles liczas ze serio 17 h skilowales? 1000? jesli tak to grtz i kumam a i jak bez bota tak siedziales, czyli caly czas przy kompie, to grtz, wielkie grtz. mi by sie znudzilo |
Cytuj:
|
@UP: No przecieś SP się na arrowsy zużywają... jedno 'exevo con' = 1 soul point.
|
Nie muszirz kupować spearów w sklepie.Przy najmniej ja tak robilem.
Ja zaczolem trenic dista od 10 do 60 robilem to w ten sposób. kupywalem kamienie za 3gp 1 trenowalem w tedy na rotach przy 40 discie zaczolem trenowac ze spearami na slimach w carlin jak mi sie konczyly speary to bralem 20gp i szlem na folde po speary jak uzbieralem 20 poszlem dalej trenowac i tak caly czas az do 60 dista. |
Pisze tu zeby nie zakladac nowego tematu ;]
Mam pytanko... gram na swiecie non pvp mam 44 dist na 11 lvl 1pytanie: Czy to dobry skill jak na moj lvl (i server) a jak nei to jaki powinien by? 2pytanie: Na czym mog sobie teraz syzbko spokojnie (bez blokera) skillowac bo trole, roty sa zaslabe. Z gory thx za pomoc ;] |
@UP:
W sumie jesli to Twoja pierwsza postac to nie ma zle. Ogolnie - to zalezy od gracza czy mu sie wygodnie z danym skillem da... 43 na 11lvl na n pvp.. Dobij 45 i jak sie uprzesz to mozesz juz do 20-25lvlu normalnie grac.. Na czym trenic ? Yhm.. a bo ja wiem... na pvp to monk only, ale na n pvp.. Ja na non pvp mialem max. 60 dista, trenilem small stone'ami na trollach.. Sorry za brak polskich liter.. znow cos padlo.. |
Czym moge pojechac szybko Distance? Strzalami czy spearmi ? zalezy mi na czasie
|
Nie zadawaniem glupich pytan.
Sperami lub srzalami lub small stone's lub bolt lub cos ta jeszcze :) |
ja wlasnie zrobilem sobie postac , w 6 dni mam 16 lvl 6 mlvl i 53 dista, na poczatku jak wyszlem z rooka to myslalem ze to nie ma sensu gra palem, skile slzy szybko ale kasa szla jeszcze szybciej no i w akcie desperacji poszlem do kazo .... i jest super:P na tym lvl biore 15 spearow troche grzybow i line i gonie na soldiery!! na defie siekam je po 20 i leci niezly loocik, zwraca sie razy 2 razy za speary i do tego leci exp i skill!!
|
ja wlasnie zrobilem sobie postac , w 6 dni mam 16 lvl 6 mlvl i 53 dista, na poczatku jak wyszlem z rooka to myslalem ze to nie ma sensu gra palem, skile slzy szybko ale kasa szla jeszcze szybciej no i w akcie desperacji poszlem do kazo .... i jest super:P na tym lvl biore 15 spearow troche grzybow i line i gonie na soldiery!! na defie siekam je po 20 i leci niezly loocik, zwraca sie razy 2 razy za speary i do tego leci exp i skill!!
PS: omg ja wogle nie wyobrazam sobie gry z nie-łamiącymi sie spearmi!!! no dosłownie marzenie! biore se 2 speary i siup 5 godz na monku ! omg w bani sie nie miesci :P |
Ba...! Moj kolega to dopiero skille zrobil =]. (Pozdro for you Attilius!) Juz na 9 lvlu mial bodajze 70 a na 20 lvlu (juz niemogl sie doczekac expienia ;D) 80/80.
Mowil mi, ze na speary wydal gdzies kolo 60 k :S. W sumie to all mozliwe... Spear albo sie wylamie po 1 rzucie albo po 100... |
Hmmm.. ciekawe.
Mój kumpel zrobil 64 dista wydal podobno 14k na speary. A tak na marginesie jaki jest % lamania sie spearow jesli by ktos wiedzial byloby to mi bardzo uzyteczne. @down ja cos kiedys czytalem na tibia.com byla taka sonda i tam byl podany % cos kolo 14% |
@UP: Nie ma żadnego '%'.. złamać sie może po pierwszym rzucie lub po setnym...
|
skill
Własnie czytając ten temat skilowłem palkiem i mnie pk zabilX(.
Po dedzie mam 73 dist 32 lev. Jak myślicie nie musze już skilowac, czy kontynułować trening bo tak bardzo hciałem mieć ten 75 dist :( PS je*** tych skur******* PKX( |
nie ma % w spearu to jest czysto losowe tak jak sila uderzen (nie czepiac sie) czy loot z danych potworkow. Zalezy od szczescia
|
Hmmm.... to ja teraz moze zapodam moja teorie dot. spearow.
Jesli np. mamy 100 kartek papieru, 14 z nich malujemy na czerwono reszte na niebiesko ;p. Potem robimy losowanie. I od razu razu widac ze mamy 14% na to by wylosowac czerwona kartke a 86% na wylosowanie niebieskiej kartki. Tak samo jest ze spearami, tylko komputer uzywa wiekszy liczb(14,xx%) i uderzenia ze spearow dzieli na lamiace sie i nie lamiace sie. Co wy na to ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |