![]() |
Nic nie wydaje. Powiem prawde -.- Kradne, sciagam z internetu, jestem popier.... piratem i hu..., ktory nie da ludziom zarobic. Zamiast wydac na jakis glupi komputer to wydam na rower, pocwicze miesnie, spale troche, nie zniszcze calkowicie swojego mozgu, zadbam o oczy, nie bede napierdzielal ciagle w kompa (dlugo tak mozna wymieniac) i co wazne - nikogo nie okradam i w dodatku daje prace. ;)
|
Nigdy nie wydawalem kasy an gry... nawet nie mialem nigdy pacc... wole kupic sobie nowe strunki albo pozbierac na nowy piec .....
|
Cytuj:
|
Zazwyczaj? Mało...raz na miecha kupi się CD-Action. Takto porzyczam gry. No chyba, że wypad do łodzi to wtedy się wydaje ze 100 zł na piraty ;)
@Rhodd Wątpie. Te 30 zł to i tak jest troche kasy. Ja bym nadal olewał i ściągał/kupował piraty. |
mmm
:) ja nie wydaje kaski rl na pacca ;) ktoś mi kupuje :)
a inne gry... mmm, nie ma innych ;D |
taaaa
ja wogule nie wydaje na pieniedzy na gry po co ?
ale teraz robie przeciwko sobie kupuje paccccccccc jjiiiha |
huhuhu najprosciej i najtaniej jest sciągac gry:)
|
-Mniej niz 20 PLN miesięcznie-
Kupuje tylko gry jezeli mi sie naprawde podobają. (niema takich za dużo). Proste:cup: |
Mniej niż 20 złotych miesięcznie - Tak konkretnie to 15 złotych, CD-Action.
|
Zależy od miesiąca.Np. w tym JUŻ wydałem ponad 300 zł na gry (Oblivon i LotR).Najczęściej wydaje powyżej 100 zł - i właśnie taką opcję zaznaczyłem.
|
z czym do ludzi wiekszosc na tym forum jest uzalerzniona od tibi(tak jak ja )chociarz czasami gram w inne gry szczegulne te stare bo ma ich ok 200 :D (stare dobre czasy bez neta i tibi[sorry nie dobre]) a puki co czekam na gothica 3 ofc orginal bedzie 3 miechy pacc'a odpadna :/ ale ztra ciagnac tradycje gothica all orginalki mam :D
|
no wiec ja mam naj nowsza gre......
Tibia 7,6 a jak chce se zagrac w inna to pozyczam od kumplii i przecodze w 1 -3 dni i wracam gdzie?? do tibii ta gra jeszcze mi sie nie znudzila a paca nigdy nie bede miec:/(chyba) |
ja tez nie wydaje kasy na gry... jak mam w cos innego grac oprocz Tibii to pozyczam od kumpli :)
|
Lol kiedy Ja ostatnio kupiłem jakąś gre... będzie z rok:p .
|
Cytuj:
|
Na gry? Z reguły 0. Prędzej wchodzę na stronę warezową/ściągam z eMule. Ale zaznaczyłem. Ale zaznaczyłem Mniej niż 20 PLN miesięcznie, a bo co miesiąc Komandor'a do OGame kupuję =P.
|
Kiedyś kupowało się cda, teraz właściwie nic nie wydaję, chyba, że jakiś hit się trafi w promocji (ut2k5) to zakupię. Czasami pacca kupuję, więc zaznaczyłem, że poniżej 20zł
|
Cytuj:
Uzyj mozgu. Przeciez nad gra pracuja sztaby ludzi, ktorych tez trzeba oplacic, a pozniej kilka lat ich pracy sciagasz przez godzine-dwie z torrenta. |
nigdy przenigdy nie kupiłem żadnej gry, raz zakupiłem pacc i to wszystko, mi do szczęscia wystrczy Delux ski Jup, colonization i super mario a to można za darmo pobrać przecierz :D
|
Ja nie kupuje gier, jak juz to piraaty :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |