![]() |
Cytuj:
A co do tego zdjęcia to napewno jest fake: Przyjrzyjcie sie mpa czy mms...wyglądają normalnie, a te d legi sa źle wklejone i w ogóle.. |
Cytuj:
A pozatym nie mam pewności ze to nie jest fake wiec nie bede sie sprzeczał ...a zresztą swoją opinię wyraziłem juz wyżej. A ty sie tak nie stresuj bo w tak młodym wieku ośiwieć z tak błachego powodu to troche choojowa perspektywa :baby: |
Cytuj:
Pozdrawiam, tępak. |
Cytuj:
Po pierwsze pisałem ,że nie jestem autorem tego ss'a zeby ludzi o twoim iq nie wprowadzac w błąd. A po drugie gdybym był autorem tego ss'a musiał bym mieć nick Nizahe Inferno . Nie mówie w tym momencie o ewentualnych przeróbkach , które wskazywały by na to że jest to twoje upragnione fake bo tego mógł dokonać każdy o ile jest to prawda . Cytuj:
|
Owszem, ale gdybym zapisywał to ciągle jako jpg to by pogorszyła się jakość całego zdjęcia a nie tylko pewnej jego części. Chyba pora zamknąć ten temat, bo i tak do niczego nie prowadzi.
Apropos musisz od razu pisać takie złośliwe komentarze? Wiem ze moze zle zrobilem myslac ze to twoje foto ale czy musisz od razu besztać mnie takimi komentami? Pozdro~ |
Cytuj:
|
Kolo moze nie zrobił tego fejka... przeciez mozliwe, ze na trade mogl sie pojawic.
Co prawda ze wygladaja marnie, ale "impossible is nothing". LOOTEM KTóRY NAPRAWDE WYPADL Z ORSCHIEGO BYLA RóżDKA HARREGO POTTERA! rotfl :D Jak bloker zgarnął lota to macie 'frytki', ale poczekamy moze za jakis czas wystawi tego "rarka" w domku. Mi sie wydaje ,ze oni robia MISTYFIKACJE, niczego nie ma, a niby jest i wielka tajemnica. |
zanim of to zdradzi to ludzie nowe itemy zaczną wymyslac, a jak sprawa ucichnie to nam to powie
@up ja jednak mysle ze to pierwszy zeszyt Hermiony^^ |
Proponuje zamknac ten temat i wszystki posty ktore chcecie tutaj zamiescic piszcie najlepiej do Wydarzen z Morgany
|
osobiscie podziwiam Nizahe inferno i all co byli na orshu to wymaga duzych umiejetnosci i wielkie gz dla tyh panów ewentualnie pań(niewiem)
I am a Adi Wyslannik natury or Szoker Pozdro all zioms z morgany |
Nie chce przerywac tej milej konwersacji (lol z kad ja takie slowa znam :D) no ale jak na moje oko (bo gralem duzo na otsach) to te legi nie sa wcale jakies gorsze pod wzgledem grafiki (jak juz mozna sie przycezpic ze sa ciut ciemniejsze) i uwazam ze to moze byc prawda ale coz .... kazdy ma swoje zdanie.
B) Pozdro 4all B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |