Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Gdzie Eternal Oblivion expi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71081)

mormakill 21-04-2006 22:05

nieważne gdzie expi ważne ile może wypić :P

BAH 22-04-2006 12:46

hyh

kiedys na ---- < niebede reklamowal strony :D widzialem jak koles zrobil posta gdzie expi EO mial on wtedy 250+ lev wychodzilo tygodniowo jakies
120h+ na dragach a 40h na demonach z shoterem | 8 h to byl tygodniowy odpoczynek :D
btw: venore dragi to nie jest 80k na takim lev co on ma to bil zapewne wszystko DLe etc czyli na 1 rundce na venore drag lair mial 40-50k
a rundke robi sie w 20 min przy jego skilach i broni
jak strzela jeszcze z runek to zapewne szybciej :P to w godzinke zrobi z 3 takie rundki
sam expilem na tych dragach i sprawdzalem ile czasu mi zajemie rundka po calych dragach mi to zajelo 30 min ;D ale to palkiem bylo, nie bilem DLi ani dragow na skale (za malo miejsca do uciekania [a knight moze to lajtowo bic])
a zrobilem 30k na jednej rundce

Illuvatarys 10-05-2006 15:18

Powiedzmy ze jest najszybszym knightem w expieniu... Ciekawe czy jest taki dobry w łózku 8o Jak sobie znajdzie dziewczyne to już nie będzie wielkiego Eternala Heheh... :cup: :cup: :cup:

Aqual~ 10-05-2006 15:32

@up

Amagad ... ale ty glupi jestes xD

Smokik 10-05-2006 22:42

A kogo obchodzi gdzie on expi ??

Magik van Kamikadze 10-05-2006 22:49

-.- moze sie zaczniecie pytac co je na sniadanie -.- temat ktos odswiezyl czy cos???

Rybzor 11-05-2006 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illuvatarys
Powiedzmy ze jest najszybszym knightem w expieniu... Ciekawe czy jest taki dobry w łózku 8o Jak sobie znajdzie dziewczyne to już nie będzie wielkiego Eternala Heheh... :cup: :cup: :cup:

LOL? a co ty? pedofil? erotoman? czy jeszcze cos innego?

poisoner 11-05-2006 00:32

Cytuj:

gdzie EO expi
na Rookgaard Rabbit Lair
Cytuj:

gdzie wy byscie expili miejac taki lvl
A ja bym expil na Plains of Sheep (lepsze lootbagi mozna robic z Wooden Swordów) i jadl przy tym bulke z bananem ktora dodaje koncentracji bo latwo o deada tam

Poznanski Rycerz 12-05-2006 15:48

ja wiem

EO sie nie podciera!!
Ryba skad ty mozesz wiedziec z tym swoim smiesznym knighckiem na pewno obrociles cale venore lair LMAO :D cu

ja obstawiam DRAGON RATY fajny loot z nich legi magic long double axe i moj kuzyn jest GM'em i mi powiedzial !

Dark Sven 12-05-2006 21:00

Mam pytanie.Ile jeszcze razy powiecie to samo (czyt. behes,wls,hero etc.)?
Btw.
Cytuj:

obstawiam DRAGON RATY fajny loot z nich legi magic long double axe i moj kuzyn jest GM'em i mi powiedzial !
Przestańcie gadać bzdury, bo pierwszy post był śmieszny, drugi też ale dalej zaczyna się robić żałośnie.
btw2. co je? Prawdopodobie hamy.

Luthi 17-05-2006 17:01

Dlaczego ludzi obchodzi gdzie expi EO?
Może dlatego, że też by chcieli się dowiedzieć jak można nabić szybko expa. Ten facet jest naprawde maszyną do zabijania potworów i chyba nie jednego ciekawi jakim cholera cudem on tak szybko bije tak masakrycznie wysokie lvle.
Więc ludu, pieprznijcie się w łeb i nie piszcie postow: "terefere, mnie to nie obchodzi gdzie expi"/"dajcie sobie spokoj EO to tylko człowiek".
Buraki X(

@topic: EO prawdopodobnie expi na D lair. [wiem wiem juz to ktos pisal, ale to jest moje zdanie]. Opcjonalnie Warlocki. Napewno nie demonia -zalezy mu na exp nie na cash.

@Kretyni: Eternal expi na hydrach i czasami na Orc Fortress. Ostatnio chyba przeszedł na rookgaard- widziałem sski. -.-

Makevelli 19-05-2006 00:27

Behemoty.
Gdzieś miałem nawet filmik, jak sobie expi na Behe z Burstów :).
Nawet niezłe hiciory sadził:P

scorp 19-05-2006 07:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi
Dlaczego ludzi obchodzi gdzie expi EO?
Może dlatego, że też by chcieli się dowiedzieć jak można nabić szybko expa. Ten facet jest naprawde maszyną do zabijania potworów i chyba nie jednego ciekawi jakim cholera cudem on tak szybko bije tak masakrycznie wysokie lvle.
Więc ludu, pieprznijcie się w łeb i nie piszcie postow: "terefere, mnie to nie obchodzi gdzie expi"/"dajcie sobie spokoj EO to tylko człowiek".
Buraki X(

@topic: EO prawdopodobnie expi na D lair. [wiem wiem juz to ktos pisal, ale to jest moje zdanie]. Opcjonalnie Warlocki. Napewno nie demonia -zalezy mu na exp nie na cash.

@Kretyni: Eternal expi na hydrach i czasami na Orc Fortress. Ostatnio chyba przeszedł na rookgaard- widziałem sski. -.-

o czlowieku... umiesz tylko wyzywac innych? widac o eo nic nie wiesz >.<
on nie jest debilem i nie expi tylko na d lair chyba no nie? expi na wszystkim co sie da i co jest dobrym expem

Etoric 19-05-2006 12:02

WRL na demonii-100k/h
OF-moze mniej expa/h ale kasa na pewno jest : )
D Lair-druid na 100 levelu wyciaga 40k/h...wieć EO moze 70k/h
na pewno nie zadne dwarfy guardy ani zadne elf fortess:|

Jerzolux 19-05-2006 18:59

W depo i na statku! W soboty pod Thais na ratach! A czemu nie ma tematu z kim EO sie spotyka??!!

Skorpion 19-05-2006 19:37

Moim zdaniem EO expi na najlepszych tibijskich potworach czyli.... na borsukach bije tam 250k/h i co chwile wypada mu mpa albo jakies inne cacko wiec hunt na borsukach zwraca mu sie :P

Plajer 20-05-2006 09:28

hahahaa jak ma wiecej runek to warlorki i behe ... dobre.On demony na exurze bloka to po co mu runki na warlorki i behe

xedhgyr zezathyn 20-05-2006 10:22

Cytuj:

hahahaa jak ma wiecej runek to warlorki i behe ... dobre.On demony na exurze bloka to po co mu runki na warlorki i behe
demony bloka na exurze o.0
demony są takim dziadostwem że nawet najlepszy tibijczyk niejest w stanie zabić ich bez większego przygotowania(energy ring,mf,uhy...)
no i expic to sie zabardzo na nich nieda
jedyna zaleta demonów to loot, a konkretnie:e-plate,gl,mms

@topic:
ja myśle że EO expi na wrl, behe zdają mi się mało prawdopodobne
ktoś tutaj napisał że idzie na nie tylko jak ma kase...on ma zawsze kase:D
a jak nie to idzie, robi 5h lootbagi na dragach i już ma na spory czas

Vil 20-05-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xedhgyr zezathyn
ja myśle że EO expi na wrl, behe zdają mi się mało prawdopodobne

przy jego jego ilosci hp i sile exori spokojnie moze bic behe po 4-5 naraz, jelsi resp wyrobi to powinien powyzej 150k/h wyciagac spokojnie malym kosztem.

Fintex 21-05-2006 13:03

Czytajac wasze posty robi mi się żal. na całym OF wyciągnie 180k/h na jeden gośc mysli ze demonia to demony... Otóz nie, demonia lub demona to miejsce warlocków - bardzo dobry exp dla wszystkich profesji z duzymi lvlami. Na dragach tez pewnie sobie expi. A co do hydr to moze siedziec jak jakis ziom przywoła 2 dsy i wali z roda/wanda, a EO wali z sova bo dsy przebijają def hydry i EO trafia raz po raz. Tomb, szczególnie Peninsula jest równie dobrym expem dla Knighta (nie wiem ile wyciąga ale napewno ponad 100k/h+) Uzywając GFB/HMM oczywiscie. To tyle, pozdro.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41.