Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

Nazgul of Shadow 01-04-2006 09:29

Przez to połowa graczy odejdzie z gry!!! Moze nawet i lepiej. Będzie się wiecej na podwórku siedziało.

Gallar 01-04-2006 09:30

Jaja Drom nup blz !1111
Szczerze to jakos w zeszłym roku się chyba nabrałem na Prima Aprilis Wasze..
A to dzisiaj.. ahaus.. jassne..
PG SYSTEM ROX !-,-

Aggro 01-04-2006 09:30

CIPsoft, miejscie litosc. Najpierw paladyni dostali w tylek podwójnie, teraz wszystkie profesje? Anty PG system off! Zrobcie cosik innego....

Chyba ze to kawal na prima aprylis... Ale anty-hack system mi pasi :D

Rascal Alton 01-04-2006 09:30

co za kit
na tibia.news jest napisane (tez kit) ze na non pvp po wylurowaniu potwora 20 sqm masz automatic bana
za stanie w miejscu wiecej niz 15 minut automatic ban
za stanie na spawnie automatic ban
widać Drom nie dogadał się z adminem/modem z tibia news

Rezidew 01-04-2006 09:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Ponadto zostanie wprowadzone nowe zabezpieczenie konta. Wszyscy posiadacze Premium Account, będą mogli tak skonfigurować konto, że na jego postacie będzie można się normalnie logować tylko z określonych adresów ip. Aby zalogować się z adresu, który nie został wpisany na listę, gracz zostanie poproszony o podanie hasła konfiguracyjnego. Co to takiego? Otóż każdy posiadacz konta zostanie poproszony o założenie dodatkowego hasła, które będzie wymagane tylko na tibia.com w celu uwierzytelnienia wprowadzonych zmian. Hacker nie będzie mógł zmienić hasła, które trzeba podać podczas logowania, jeśli nie będzie znal hasła konfiguracyjnego. Według CipSoftu system ten znacząco utrudni zadanie hackerom. Ponadto na tibia.com, w my account będzie dostępna lista adresów ip, z których logowano się na konto, wraz z data zalogowania i czasem spędzonym w grze. W ten sposób gracze będą mogli kontrolować kiedy i skąd logowano się na ich konta.

Jesli ten news to zart, to pewnie POLSCY HAKERZY sie ciesza :D

Miszczu 01-04-2006 09:32

Watpie zeby cip-soft zrobil cos takiego.Im zalezy na tym zeby przyciagac graczy a nie odciagac od gry.Widzieliscie te runki ? Jakies dziwne :P.Nie ma zadnej nowej grafiki tylko wszystko po staremu.Bardzo ,,smiszne" Dromie.Wesolego Prima Aprillis.
nvm
wie ktos moze dlaczego Celesta jest caly czas off ?

Sorlag 01-04-2006 09:33

hahaha ładny żart graty za to. Na stronach fantasite nic o tym niepisze :D:D ( a już sie przestraszyłem ufff )

Rafayen 01-04-2006 09:34

Jezuuu ... co to ma byc anty pg .... :| koniec swiata =/=

Dedalek 01-04-2006 09:35

Good j/k :D Jak rano wstalem i bylem zaspany i jak to przeczytalem to się roześmialem.....osobiscie juz nie gram, ale tak sie zastanawialem co jeszcze CipSoft moze zrobic zeby rozwalic tibie przez swoja pazernosc na pieniadze no i tibia.pl wymyśliła xD. Co do expa to troche idiotyczne, ale ja bym lepszego nie wymyślil kita ;d , a jak ja mam zmienne ip i by był taki system jak przedstawiliscie to juz dla mnie tibia jest zamknięta?? Znam duzo osob ktore mają neo+ wiec to chyba odpada ;p

Vanzi 01-04-2006 09:36

info z systemem antypg to ściema na całej lini :)) prima aprilis!

Lord Terus 01-04-2006 09:36

Co wy to prima aprillis. Zobaczcie se na tibia.org.pl pisze że od jutra będa oficjalną strona fanowską

a z tym ip byłoby to porąbane rozwiązanie, ponieważ wiele ludzi ma zmienne ip :P

Master Michak 01-04-2006 09:38

Nabrałem sie. Tylko ze torche dziwne uczucie po mnie przelazło. Prima Aprilis=Worldl of Drom:faceoff:

Saxiw Smith 01-04-2006 09:40

Mam nadzieje, że to prima aprilisowy żart. Ponieważ ten Anty-PG system oraz ten z IP i jakimiś hasłami naprawdę sux.

Natomiast jeżeli nie...sam CipSoft na tym straci ponieważ coraz mniej ludzi (moim zdaniem) będzie grało w Tibie, a więc .... na PACC już sobie nie zarobią ;)

Yours,

Saxiw

Kraaj 01-04-2006 09:40

ja juz mam dość dzisiejszego dnia :P
od rana wałki lecą :P
mysle ze gdyby chcieli wprowadzic jakies zabezpieczenia to byloby to zwiazane z ip, nie z dlugoscia grania :P

Szkut 01-04-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Czemu kawal? W chinach we wszystkich grach online jest cos podobnego obowiazkowo i kazdy wiekszy producent to stosuje, aby ludzie za duzo nie grali ;)

Przyznam ze bardzo pokopany pomysl :/

bardzo glupi pomysl no niech se frajerzy sharuja i graja po 20 h wisi mi to

Dark Rider 01-04-2006 09:46

hehehe ladnie ladnie to Drom wymysliles! Gz pomyslu :8o

Tasiorstrasz 01-04-2006 09:47

Zart Drooma mnie nie bawi bo to jest za bardzo wymyslone :D:D:D ale rozje.bal mnie joke na tibia.org.pl ze jutro stana sie strona fanowska bo uzgodnili juz z CipSoftem hahahaah :)

MAsterqu Mibious 01-04-2006 09:48

Wyszukanymi żartami?

JA prawie zawału dostałem:confused:
A później zdałem sobie ze takiemu hight levelelowi to by sie nie opłacało grać
Jak dla mnie żart powodujący duży zament.X(

Ukar 01-04-2006 09:48

Taaa to Prima Aprilis zapewne... Jakby tak z tym expem bylo to cipsoft by zbankrutowal ^^ kto by gral wtedy w tibie -.-:cygaro:

hansaylla 01-04-2006 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falrir
Hmm..jeśli to jest żart to szkoda.Mi bardzo odpowiadałby taki sysytem gry, expowiska byłyby mniej przeludnione, mnie noobków online, mniej tbi userów.
Jestem za takim update!!

Bo ty Papik grasz godzine dziennie to ci pasi romanie ;] a inni expia i nie odpowiada nam to, hunty beda trwaly max 3 h o lol .....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.