![]() |
Przez to połowa graczy odejdzie z gry!!! Moze nawet i lepiej. Będzie się wiecej na podwórku siedziało.
|
Jaja Drom nup blz !1111
Szczerze to jakos w zeszłym roku się chyba nabrałem na Prima Aprilis Wasze.. A to dzisiaj.. ahaus.. jassne.. PG SYSTEM ROX !-,- |
CIPsoft, miejscie litosc. Najpierw paladyni dostali w tylek podwójnie, teraz wszystkie profesje? Anty PG system off! Zrobcie cosik innego....
Chyba ze to kawal na prima aprylis... Ale anty-hack system mi pasi :D |
co za kit
na tibia.news jest napisane (tez kit) ze na non pvp po wylurowaniu potwora 20 sqm masz automatic bana za stanie w miejscu wiecej niz 15 minut automatic ban za stanie na spawnie automatic ban widać Drom nie dogadał się z adminem/modem z tibia news |
Cytuj:
|
Watpie zeby cip-soft zrobil cos takiego.Im zalezy na tym zeby przyciagac graczy a nie odciagac od gry.Widzieliscie te runki ? Jakies dziwne :P.Nie ma zadnej nowej grafiki tylko wszystko po staremu.Bardzo ,,smiszne" Dromie.Wesolego Prima Aprillis.
nvm wie ktos moze dlaczego Celesta jest caly czas off ? |
hahaha ładny żart graty za to. Na stronach fantasite nic o tym niepisze :D:D ( a już sie przestraszyłem ufff )
|
Jezuuu ... co to ma byc anty pg .... :| koniec swiata =/=
|
Good j/k :D Jak rano wstalem i bylem zaspany i jak to przeczytalem to się roześmialem.....osobiscie juz nie gram, ale tak sie zastanawialem co jeszcze CipSoft moze zrobic zeby rozwalic tibie przez swoja pazernosc na pieniadze no i tibia.pl wymyśliła xD. Co do expa to troche idiotyczne, ale ja bym lepszego nie wymyślil kita ;d , a jak ja mam zmienne ip i by był taki system jak przedstawiliscie to juz dla mnie tibia jest zamknięta?? Znam duzo osob ktore mają neo+ wiec to chyba odpada ;p
|
info z systemem antypg to ściema na całej lini :)) prima aprilis!
|
Co wy to prima aprillis. Zobaczcie se na tibia.org.pl pisze że od jutra będa oficjalną strona fanowską
a z tym ip byłoby to porąbane rozwiązanie, ponieważ wiele ludzi ma zmienne ip :P |
Nabrałem sie. Tylko ze torche dziwne uczucie po mnie przelazło. Prima Aprilis=Worldl of Drom:faceoff:
|
Mam nadzieje, że to prima aprilisowy żart. Ponieważ ten Anty-PG system oraz ten z IP i jakimiś hasłami naprawdę sux.
Natomiast jeżeli nie...sam CipSoft na tym straci ponieważ coraz mniej ludzi (moim zdaniem) będzie grało w Tibie, a więc .... na PACC już sobie nie zarobią ;) Yours, Saxiw |
ja juz mam dość dzisiejszego dnia :P
od rana wałki lecą :P mysle ze gdyby chcieli wprowadzic jakies zabezpieczenia to byloby to zwiazane z ip, nie z dlugoscia grania :P |
Cytuj:
|
hehehe ladnie ladnie to Drom wymysliles! Gz pomyslu :8o
|
Zart Drooma mnie nie bawi bo to jest za bardzo wymyslone :D:D:D ale rozje.bal mnie joke na tibia.org.pl ze jutro stana sie strona fanowska bo uzgodnili juz z CipSoftem hahahaah :)
|
Wyszukanymi żartami?
JA prawie zawału dostałem:confused:
A później zdałem sobie ze takiemu hight levelelowi to by sie nie opłacało grać Jak dla mnie żart powodujący duży zament.X( |
Taaa to Prima Aprilis zapewne... Jakby tak z tym expem bylo to cipsoft by zbankrutowal ^^ kto by gral wtedy w tibie -.-:cygaro:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |