![]() |
z tego co zauwazylem czesc potworkow jest z Warcrafta III:D ,ogolnie fake calkiem niezly nie doczekam sie kolejnej czesci.Jedno mnie gryzie skoro nocne elfy sa to z tego co pamietam luczniczy u nich to byly kobiety
|
Fajne daje 9,5/10 jeszcze czgos mi tu brakuje :)
|
:d
NAJLEPSZA FAKE'OWA HISTORYJKA NA SWIECIE! Super! Po prostu suber. Ekstra fabula... grafika... itp ;) Fajnie wygladaja armnie nieumarlych... 8o Niezle to wykombinowales! :D
|
Szalik
Najlepsza Cczęść tej Historyjkii.
:flaga_pl: :browar: |
1000/10 plzzzzz rób dalej wyuwielbiam jeść bananyisty fake
|
Fake mi się niezbyt podoba. Oto powody dlaczego:
-Za dużo efektów -Średnia fabuła -"Nocne Elfy" -Błędy w tekście -Super hero może się czepiam. Ale fake mi się nie podoba. Chociaż, jest w nim kilka ciekawych elementów, jak n.p.: +Jak są efekty to całkiem niezłe +Fabuła tylko średnia i AŻ średnia. Wreszcie coś innego niż "Jakieś potworki atakują miasto","przygody hyzia dyzia i zyzia" czy "Super Dupah Masta ratuje świat" +Żywiołaki wykonane nieźle, władca lodu - ujdzie +Brak większych błędów graficznych. Moja ocena to 7/10, ale, jeśli komuś nie przeszkadza dużo efektów, nie przejmuje się zbytnio błędami ortograficznymi lub "Super Hero" a fabuła mu się spodobała powinien dostawić 2 oczka do oceny :) |
Naprawde super fake 10/10 czekam na kolejne czesci żywioły wody,ognia,ziemi i powietrza hehe "Piąty element" ;p albo "Władca Pierścieni" no ciekawe..... jak narazie najlepszy fake jaki widziałem bez obrazy dla innych
PS:Ciekawi mnie jak bedzie wygladał piąty żywioł |
no to...
czekam na dalsze czesci z niecierpliwoscia masz talent i nie powinienes go zmarnowac mysle ze powistanie 4 czesc jak grupa smialkow znajdzie 5 element :) zadziszz koles daje 10/10 albo 1000000000000000000000000000/10 jaksie da xD
|
Strasznie długie.Ale fajne :).
|
dobre
Ja nie odbiegam od mojej ostatniej oceny, chociarz chyba nwet ją poprawiam bo historia się fajnie rozwija rób dalej i na pierwszej stronie podawaj linki do następnych części, bo nie lubie szukać ;). Z fantazją wykonane te statki :D
Ocena: 10/10 :cygaro: |
:mag: Fajne. Mam nadzieje ze w nastepnej czesci beda jakies efektowniejsze te walki. :dance:
|
Efekty fajne, czepie się "muwiłem" (już mnie irytuje ten błąd w co drugim fake'u, poście =.=') no i właśnie super bohater :D Fabuła wcale nie taka rewolucyjna (idź zbierz coś to pokonasz Wielkie Zuooo) ale na ogół to spoko :)
|
Super Fake
Statki fajnie zrobione na początku myślałem ze nie będą dobre ale potem przypatrzyłem się i są naprawdę godne uwagi a te armaty...
Jeśli jest ci potrzebna jakąś pomoc napisz do mnie na wiadomość na e-mail PS: Jak brakuje ci ludzie zawsze możesz dodać Gabax Tribunal :] :] |
Fajny fake.Używales OTSmapedytota.Ale i tak fajny.
Grafika 8/10 (przez mapedytora) Fabuła 10/10 ;) Srednia 9/10 Czekam na następne części. |
o czlowieku zadzisz zajebisty fake kurde powiedz w jakim programie to robiles bo napewno nie w paincie 1000000000000000000000000/10
|
Gratulacje
no naprawde jest to super komiks... proszę o dalszą część...8o
|
Po 1: wielkie thx za komenty;)
Po 2: wcale nie używałem OTS ME!!X( X( X( X( X( X( X( Nie wiem skad to pszyszło wam do głowy!!X( 90% painta i 10% (efekty:p ) w PIXIA:) Nie używam Gimpa. To co oferuje pixia w zupelnosci mi wystarcza. Przynajmiej narazie:p Pozdr0! MORE KOMMENTB) |
Nie ma co naprawde świetny fake. Uwielbiam jak ktos wstawia nowe , wlasne grafiki. Efekty też niczego sobie, szczególnie ogień. Piękna bitwa morska xD i wykorzystanie spritów tibijskich , chociażby tarcze wojowników Xerina :)
Ocena : 10/10 Pozdr0 B) |
no fake Good Very GOod
dam ci 10/10 :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |