Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi gamemasterzy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71755)

Dabek 06-04-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
Pomyłka. Ten Amethyste to nie nowy GM, pod taką ksywą będzie znany ten Elucidatus. Tak pisze na www.tibia.com.

Kłamiesz. 10 znaków

Raul 06-04-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Kłamiesz.

Przynajmniej się starał być pomocnym. :D

Wampi 06-04-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel
Ta opcja gm'ow slabo sie spisuje lepiej by bylo gdy by kazdy serwer mial swojego gma ( bardziej by sie obchodzil co sie dzieje na serwerze) a tak to wszyscy przesiaduja na non pvp i banuja maco.

ta ale na kazdym serwie powino byc ich paru kazdy w innej strefie czasowej zeby zawsze ktos byl a oni nawed na non pvp nie banuja tych co uzywaja macro wiem bo sam gram na non pvp i nic z tym nierobiaX(

Zizevolo 06-04-2006 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wampi
moze ta nowa piątka bendzie lepsza niz ta cala reszta o*******ajaca sie na maksa po co nam GMy jak nic nierobia

sam nic nie robisz kilka dni temu znalazlem list w depo z trescia ze cipsoft przypomina o okresowym zmienianiu hasla itd. z linkiemdo jakies gownianej strony wcisnolem ctrl+r napisalem co trzeba po 10 sekundach stal kolo mnie gm i chcial abysmy poszli do depo obejrzec list mam ss z tego wydarzenia

moze i mialem szczescie ze byl zalogowany akurat bo normanie raporty zadko byly odbierane wiem konto zostalo zablokowane

djmtv 06-04-2006 18:10

jak dlamnie bomba :) im wiecej tym lepiej ;)
przydaja sie na wojnach ;D

ale jak ktos slusznie zauwazyl powinni byc zwiazani z jakims swiatem
a nie tak jak jest teraz
ze na antice 5 na raz
i ludzie biegna ich tam katowac ;D
wiem jak sie reb nameczylo zeby banowac swe :D
biegali 1 poziomowymi postaciami po wszsytkich servach zeby tylko znalesc gm`a

Darth Ryba 06-04-2006 18:23

Gratulacje! Teraz czekamy na nowych GMów.

nab 06-04-2006 20:47

Mam dziwne przeczucie, ze jednym z GM'ow jest Aice B)

Sir Emilio 06-04-2006 22:55

dlugo nie bylo nowych GM i nagle buuum przez 2 lata mojej gry dopiero teraz kiedy juz nie gram nowi GM'i rozpoczeli dzialalnosc

RaHak 06-04-2006 23:21

hehe bedzie super a dzis zlapalismy goscia z macro (cave hack xD):confused: :baby: 8o

Sir Walus 06-04-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antyhak
no no... w takim tempie to za 4 lata i my zostaniemy gmami ;)
Nie pozostalo nic innego jak tylko pogratulować.

Aha jak by tak naprawde bylo to moze już dzisaiaj mozemy poswientowac ;]8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :]

Realista1992 07-04-2006 15:12

Pomyłka...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio
dlugo nie bylo nowych GM i nagle buuum przez 2 lata mojej gry dopiero teraz kiedy juz nie gram nowi GM'i rozpoczeli dzialalnosc

O ile mi się dobrze zdaje to w okolicach ostatniego uptade do gry weszło 5 nowych GM'ów w tym polak Xadam.

Goox 07-04-2006 18:38

a raczej Raul nie grzeszysz bystroscia ;p

Nevemu 07-04-2006 19:07

Hmm Klior ;]
Może oddam cos od Siebie :D
JEst to Gm zabawny i bardzo spokojny.
NAWET!! gada przez priv ;]
Spotkanie jego było zabawne i niesamowite!
http://img370.imageshack.us/img370/2316/gms00055qc.jpg

Bamargera 07-04-2006 23:09

Fajnie by bylo byc takim GMem... :baby:
Jak mozna zostac Senior Tutorem?? :]

The Outlaw 08-04-2006 19:53

Wystarczy przez trzy miesiące pracować jako tutor ;)

Swoją drogą o ile nie wiem kim są gamemasterzy promowani z pozycji senior tutora a w akcji widziałem tylko jednego z nich (Elucidatus) o tyle wiem kim jest ostatni gamemaster, Ryller. To były counsellor, całkiem miły koleś i mój były sąsiad. Z tego co słyszę to jednak bliżej mu będzie do Tyrella niż do pozostałych gamemasterów w tym co robi, ale mimo wszystko lepiej żeby był niż jakby go nie było ;)

--Outlaw

slawekmag 08-04-2006 19:57

A ja jeszcze nigdy w ży6ciu nie widziałem GM.:(

Ork bez Mózgu 08-04-2006 20:47

Nowi gm

Ziom ja też nie widziałem jeszcze Gm, ale mój kumpel widział w kopalni na Secura. Miał 2 level:D

Ork bez Mózgu 08-04-2006 20:53

Nowi Gm

Dlaczego oni dają bana za to, że się pisze po polsku na trade:?

Goox 08-04-2006 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ork bez Mózgu
Dlaczego oni dają bana za to, że się pisze po polsku na trade:?

pomysl, nie wiedza ci piszesz wiec.......... juz wiesz?

Boner3773 09-04-2006 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zizevolo
sam nic nie robisz kilka dni temu znalazlem list w depo z trescia ze cipsoft przypomina o okresowym zmienianiu hasla itd. z linkiemdo jakies gownianej strony wcisnolem ctrl+r napisalem co trzeba po 10 sekundach stal kolo mnie gm i chcial abysmy poszli do depo obejrzec list mam ss z tego wydarzenia

moze i mialem szczescie ze byl zalogowany akurat bo normanie raporty zadko byly odbierane wiem konto zostalo zablokowane

dobra dobra..niechwal sie...ja zbanowałem 122rp :) tylkoze czekałem ze 2 dni :|...moze mialem epcha ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.