![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ta ale na kazdym serwie powino byc ich paru kazdy w innej strefie czasowej zeby zawsze ktos byl a oni nawed na non pvp nie banuja tych co uzywaja macro wiem bo sam gram na non pvp i nic z tym nierobiaX( |
Cytuj:
moze i mialem szczescie ze byl zalogowany akurat bo normanie raporty zadko byly odbierane wiem konto zostalo zablokowane |
jak dlamnie bomba :) im wiecej tym lepiej ;)
przydaja sie na wojnach ;D ale jak ktos slusznie zauwazyl powinni byc zwiazani z jakims swiatem a nie tak jak jest teraz ze na antice 5 na raz i ludzie biegna ich tam katowac ;D wiem jak sie reb nameczylo zeby banowac swe :D biegali 1 poziomowymi postaciami po wszsytkich servach zeby tylko znalesc gm`a |
Gratulacje! Teraz czekamy na nowych GMów.
|
Mam dziwne przeczucie, ze jednym z GM'ow jest Aice B)
|
dlugo nie bylo nowych GM i nagle buuum przez 2 lata mojej gry dopiero teraz kiedy juz nie gram nowi GM'i rozpoczeli dzialalnosc
|
hehe bedzie super a dzis zlapalismy goscia z macro (cave hack xD):confused: :baby: 8o
|
Cytuj:
|
Pomyłka...
Cytuj:
|
a raczej Raul nie grzeszysz bystroscia ;p
|
Hmm Klior ;]
Może oddam cos od Siebie :D JEst to Gm zabawny i bardzo spokojny. NAWET!! gada przez priv ;] Spotkanie jego było zabawne i niesamowite! http://img370.imageshack.us/img370/2316/gms00055qc.jpg |
Fajnie by bylo byc takim GMem... :baby:
Jak mozna zostac Senior Tutorem?? :] |
Wystarczy przez trzy miesiące pracować jako tutor ;)
Swoją drogą o ile nie wiem kim są gamemasterzy promowani z pozycji senior tutora a w akcji widziałem tylko jednego z nich (Elucidatus) o tyle wiem kim jest ostatni gamemaster, Ryller. To były counsellor, całkiem miły koleś i mój były sąsiad. Z tego co słyszę to jednak bliżej mu będzie do Tyrella niż do pozostałych gamemasterów w tym co robi, ale mimo wszystko lepiej żeby był niż jakby go nie było ;) --Outlaw |
A ja jeszcze nigdy w ży6ciu nie widziałem GM.:(
|
Nowi gm
Ziom ja też nie widziałem jeszcze Gm, ale mój kumpel widział w kopalni na Secura. Miał 2 level:D
|
Nowi Gm
Dlaczego oni dają bana za to, że się pisze po polsku na trade:?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |