Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   ->I wes zostaw AFK na noc do train<- LOOK> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7238)

enriens 29-07-2004 12:15

ten koles co cie zabil jest teraz gm :))

Vivenx 29-07-2004 13:36

@up:

Nie GM tylko CS jak bys nie umiał czytac :))

btw Zimn trenował afk więc ciągle cos robił i nie mogł kicka dostac bo atakował potworka :) I wszystkie te pytania co zadajecie są bez sensu i nie zadajcie juz więcej takich pytan bo wszystko mozna zobaczyc na zdjęciu i mozna przeczytac w opisie a to ze jestescie mało inteligętni niektórzy to co innego :D

luzik 29-07-2004 14:18

A ja sobie trenuje dlugo ale nie afk :P

Komar 29-07-2004 19:09

Bexeser to się pisze zimn a nie zimin czy jakoś tak

A propos ja jak bym trenował afk to jakoś bym odszedł jak najdalej na koniec lądu :)

A czy ktoś nie wie kiedy wchodzi ten upgrade??

Szukam kolesia ktury by mi założył paca za kase w tibi :):):):):):):)

AMERA

Maciek Mur 29-07-2004 22:17

to ja chyba mialem pecha w szczesciu.. Trenuje afk juz 3 godzine loguje sie patrze (nie GM) stoje w ff i moj kumpel tez a obok 11 druid sie smieje. to ja szybko w hammera w reke i 4 hity starczyly na smiecia :D

Walmer 30-07-2004 09:01

Afk jest niebezpieczne na Non PVP a co dopiero na PvP
Lol dla tego pana.

Daktrotus_91 30-07-2004 10:30

Hueheuheuheuhe.....

Hehehe ale was ktos w balona zrobil hehehe zcapil was :))

Kargul 30-07-2004 17:25

Najlepszy sposob na trening afk to wejsc gdzies na daszek zastawic parcelami brzegi i nikt nie wejdzie :D Wiem cos o tym to bardzo bezpieczny trening poniewaz Pk nie wejda :D Ale GM to co innego :P ;)

nawigator 31-07-2004 19:35

Mhm ... a teraz zobaczcie postac " Dokein " jest to postac tego wlasnie GMa... powiem tylko ze ten GM swoja postacia ubija kazdego h levelowego Afka...

Powiem tylko ... co do ssa ... fajny staff ... ale skille SUX !!!

kain elder of druids 02-08-2004 19:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bexeser
hehe fajny fotomontaz :P Wchodze w www.tibia.com na kolesia Zimin i mi pisze level 5 rookgard free account i do tego 2 deady przez mino. Koles ktory by zdobyl takie eq napewno nie zgnie przez mino.
Jaki z Ciebie jest NOOB X( moze najpierw sie zastanow co sprawdzasz X( nie "Zimin"(ten to naprawde ma 5 lvl) tylko Zimn 64 Elit Knight X(

Raco 02-08-2004 22:01

maciek mur

Uwarzajcie na macka mur'a on jest od w hamera uzalezniony lubi go uzwyac na ludziach :)) wiem bo sam dostlem (ale dragon hamerem) ;( ale zanic :baby: :P

Zidoge Powraca 02-08-2004 22:50

Ale co sie stalo z tym twoim kolesiem ?? NIC ??? a GM nie zareagowal ze on jest PK dziwi mnie to :P

Grzes Przewodniczek 05-08-2004 11:38

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Master Of Dragon
llooll ;)

A Tak BTW ; tam z tyłu nie stoi czasami Game Master?
Brawo co za spostrzegawczosc stary!!!!

ja tak kiedys zostawilm chara na 12 godzin jak nie bylo log off za afk i 4 dni potem mi hakneli chara!!!!!!!!!

ale nie bylo konsekwencji :P

Cray 15-08-2004 19:25

To twoj prawdziwy eq ? :]

rytelek10 15-08-2004 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arti
Pan GM wpadl :D i zbanowal postac :)) LOL :P

KTO ZNA FAJNE QUESTY I NA CZYM POLEGA DESERT QUEST I JAKIE TAM SĄ POTWORY :berserk: :miecz:

Deskelt 16-08-2004 12:05

Ja wole niezostawiać postaci na noc bo niewiadomo co sie stanie

Dummy 16-08-2004 15:28

za kablowanie powinien byc ban na 30 lat, spalenie domu i chłosta na peronie pierwszym Warszawa Wschód

Chomikvader 22-08-2004 23:46

co za roznica zjmn (specjalnie ze wzgledu na ofrgrafie naszego kolegi tak napisalem) czesto dostaje bana za uczciwa gre a ostatnio i tak tak namieszal ze szkoda gadac... look here: froum amery

BiO 23-08-2004 01:44

O ile dobrze wiem Syrnn to postac gm'a ale nie tego na screenie.
A ten Dead ppl to najwyrazniej ten kto trenowal z Zimem.
Ale sa 2 dziwne rzeczy z kad ten screen ?
a Druga to Knight chyba treni bez eq raczej ?

Kostuch 23-08-2004 02:33

no bo wlasnie takie sa fujary z tych GM-ow. GM stal i patrzyl jak ten konsuler Cie zabije a potem dal Ci bana... raz moj kumpel trenil sobie na rotach i jakis noob ciagle mu je zabijal... ten sie wnerwil i zaczal za nim chodzic i tez mu je zabijal. okazalo sie ze ten noob zna GM. GM powiedzial ze ma przestac albo zostanie zbanowany. nie pomoglo to ze powiedzial ze ten noob robil tak samo i ze nie mozna banowac za takie cos. zostal zbanowany... oczywiscie GM wymyslil inny powod...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53.