![]() |
ten koles co cie zabil jest teraz gm :))
|
@up:
Nie GM tylko CS jak bys nie umiał czytac :)) btw Zimn trenował afk więc ciągle cos robił i nie mogł kicka dostac bo atakował potworka :) I wszystkie te pytania co zadajecie są bez sensu i nie zadajcie juz więcej takich pytan bo wszystko mozna zobaczyc na zdjęciu i mozna przeczytac w opisie a to ze jestescie mało inteligętni niektórzy to co innego :D |
A ja sobie trenuje dlugo ale nie afk :P
|
Bexeser to się pisze zimn a nie zimin czy jakoś tak
A propos ja jak bym trenował afk to jakoś bym odszedł jak najdalej na koniec lądu :) A czy ktoś nie wie kiedy wchodzi ten upgrade?? Szukam kolesia ktury by mi założył paca za kase w tibi :):):):):):):) AMERA |
to ja chyba mialem pecha w szczesciu.. Trenuje afk juz 3 godzine loguje sie patrze (nie GM) stoje w ff i moj kumpel tez a obok 11 druid sie smieje. to ja szybko w hammera w reke i 4 hity starczyly na smiecia :D
|
Afk jest niebezpieczne na Non PVP a co dopiero na PvP
Lol dla tego pana. |
Hueheuheuheuhe.....
Hehehe ale was ktos w balona zrobil hehehe zcapil was :))
|
Najlepszy sposob na trening afk to wejsc gdzies na daszek zastawic parcelami brzegi i nikt nie wejdzie :D Wiem cos o tym to bardzo bezpieczny trening poniewaz Pk nie wejda :D Ale GM to co innego :P ;)
|
Mhm ... a teraz zobaczcie postac " Dokein " jest to postac tego wlasnie GMa... powiem tylko ze ten GM swoja postacia ubija kazdego h levelowego Afka...
Powiem tylko ... co do ssa ... fajny staff ... ale skille SUX !!! |
Cytuj:
|
maciek mur
Uwarzajcie na macka mur'a on jest od w hamera uzalezniony lubi go uzwyac na ludziach :)) wiem bo sam dostlem (ale dragon hamerem) ;( ale zanic :baby: :P
|
Ale co sie stalo z tym twoim kolesiem ?? NIC ??? a GM nie zareagowal ze on jest PK dziwi mnie to :P
|
Cytuj:
ja tak kiedys zostawilm chara na 12 godzin jak nie bylo log off za afk i 4 dni potem mi hakneli chara!!!!!!!!! ale nie bylo konsekwencji :P |
To twoj prawdziwy eq ? :]
|
Cytuj:
|
Ja wole niezostawiać postaci na noc bo niewiadomo co sie stanie
|
za kablowanie powinien byc ban na 30 lat, spalenie domu i chłosta na peronie pierwszym Warszawa Wschód
|
co za roznica zjmn (specjalnie ze wzgledu na ofrgrafie naszego kolegi tak napisalem) czesto dostaje bana za uczciwa gre a ostatnio i tak tak namieszal ze szkoda gadac... look here: froum amery
|
O ile dobrze wiem Syrnn to postac gm'a ale nie tego na screenie.
A ten Dead ppl to najwyrazniej ten kto trenowal z Zimem. Ale sa 2 dziwne rzeczy z kad ten screen ? a Druga to Knight chyba treni bez eq raczej ? |
no bo wlasnie takie sa fujary z tych GM-ow. GM stal i patrzyl jak ten konsuler Cie zabije a potem dal Ci bana... raz moj kumpel trenil sobie na rotach i jakis noob ciagle mu je zabijal... ten sie wnerwil i zaczal za nim chodzic i tez mu je zabijal. okazalo sie ze ten noob zna GM. GM powiedzial ze ma przestac albo zostanie zbanowany. nie pomoglo to ze powiedzial ze ten noob robil tak samo i ze nie mozna banowac za takie cos. zostal zbanowany... oczywiscie GM wymyslil inny powod...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |