Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Świąteczne Życzenia! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72844)

Pacek 14-04-2006 10:03

ja tak od siebie chciał bym wam życzyć szczęśliwych, wesołych i rodzinnych świąt wielkiej nocy, smacznego dybgusa i mokrego jajka
ps.słyszałem że króliczek wielkanocny z kurcaczkiem planują zachwiać popularnośćią św. Mikołaja. Dysponują ponoć kompromitującymi zdjęciami które mają zamiar wysłać do faktu. Mikołkaj jest ponoć zamieszany w jakieć ciemne sprawy z małymi dziećmi. Ja jednak sąde że cała ta afera ma na celu przejęcie kartelu zabawkowego mikołaja. Jak to sie skończy? zobaczymy

Alanus Lutinum 14-04-2006 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vickson
Zdrowych, Spokojnych i Radosnych świąt sponsoruje Vickson :D
Życze Wam bycia z rodzinką i nabicia wysokiego lvlu tuż po świętach ;p
Ahh ten suchy dyngus xD

Dla mnie Dyngus będzie suchy bo rodzice nie pozwalają mi zrobić wejścia z bombą wodną, i dwiema super spluwkami na wode. :(

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt. Ma nadzieję ,że Eternal Oblivion, Seromontis, Bubble i inne h lvle, znajdą czas,żeby spędzić go razem z rodziną.

mwlodi 14-04-2006 10:33

dzięki Wam szystkim i ze wzajemnością, nie udławcię się jajkami ;)
aha i nie siedzcie cały czas przed kompem, trochę spacerku nikomu nie zaszkodzi, spędzajcie czas z rodzinką ;) pozdrawiam !

Wald_Kerius 14-04-2006 10:40

Tibia to tylko gra a swieta sa swietami. Warto czasem oderwac sie od wirtualnego swiata i spedzic tych kilka dni z rodzina nie wchodzac ani razu na Tibie. Tak wiec wszystkiego najlepszego wszystkim uzytkownikom forum oraz opiekujacym sie nami moderatorom :D :cygaro:

Darvin 14-04-2006 10:52

Dołączam swoje skromne życzenia ;) Smacznego jajka, mokrego dyngusa i dla tych nieco młodszych użytkowników: bogatego zająca ;P
Darvin.

Duch Guardi 14-04-2006 11:18

Życze wszystkiego naj naj ... :creature: dużo prezętów i oczywiscie MOKREGO DYNGUSA :D
PS.
Są już jajca w królikach ??

Tasioreczek 14-04-2006 11:19

:)

ja również życzę wesołych świąt, smacznego jajka i NIE mokrego dyngusa :p

Tommy Thunder 14-04-2006 11:33

Ja również życzę wszytkiego najlepszego, dobrego loota i smacznych jajek!!

Jedruk 14-04-2006 11:37

Wszystkiego najnajnajnaj

...A jak odemnie też sa życzenia, a więc życzę wam wszystkiego najlepszego h lvl'a i innych pierdółek związanych z tibią:p

Mam nadzieję, że wszyscy spędzą ten czas z rodziną, a nie z myślą "YEAH! Mam wolne w sobote i niedziele będe grać w tibię.YEAH!".X( X( X( X(

Oczywiście pograć nie zaszkodzi ale moze nie w niedziele:p

Howi Fast 14-04-2006 11:38

Ja również zycze kazdemu tibijczykowi Wesolych Świąt i także calemu Team Tibia.pl Życze rowzniez nabicia wam wszykim jak najwyzszych lvli no i przedewszystkim KONIEC WOJEN NA SERVERACH ! bo to nikomu nie potrzebne ... PAPA I WESOLYCH :]:)

boorex 14-04-2006 20:09

Podpisuje sie pod zyczeniami :)
Btw. NIe cierpie jakichkolwiek swiat :S Poprostu nienawidze :D

<<<Kiemi>>> 14-04-2006 20:22

Zycze wam wesołej Rzezuchy, zielonego jajka i smacznego krolika :D :D
A tak na serio, zycze aby te swieta jak i inne byly dla was wesole i spedzone z cala rodzina :)

Wesołych Swiąt!

Hieyan 14-04-2006 20:42

Cytuj:

Lepiej będzie spędzić te święta razem z rodziną przy stole, zamiast przeszukiwać wszystkie martwe króliki w okolicach Carlin aby znaleźć świąteczne jajka.
No właśnie. Zostawcie tą Tibie w spokoju, przynajmniej na święta!

Pior'firebladde 14-04-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
No właśnie. Zostawcie tą Tibie w spokoju, przynajmniej na święta!

Ja wole spędzić te święta na tombach :P

Dallco Vandamo 15-04-2006 03:23

Zdrowych Wesołych Świąt Wielkiej Nocy Mokrego Dyngusa Smacznego Jajka zycze calej tibia.pl i wszystkim uzytkownikom zarówno tibia.pl jak i tibia.org.pl oraz tibia.com no i tibiabr.com oiraz dla naszych skandynawskich oraz iberyjskich kolegow :)

P.S. Nie bądźmy rasistami wpierajmy sie nawzajem

Tom@$Z 15-04-2006 09:55

Dziekuję za życzenia i nawzajem. I nie udławcie się jajem (wielkanocnym) ;)

Warmendes 15-04-2006 12:21

uheauea

Życze wszystkim dedów na codzień i hunted tez nie gardzi lol.
Powiem wam tibia to syf! Nie grajcie w nią. Tracicie czas. Nie lepiej pograć w fife 06 albo football manager?

Prostyy 15-04-2006 12:23

Dołączam się do życzen :) są już może jajka w królikach w Tibi ? ;)

klimek1990 15-04-2006 12:42

Wszystkiegho naj naj od Klimka :D

Obyś w łóżku był tak mocny jak zajączek wielkanocny, żeby była też owocna Twoja Palma Wielkanocna, abyś spuszczał się z fajfusa tak obficie jak w Dyngusa... Wszystkiego naj naj dla wszystkich uzytkownikow tibia.pl :):)

coconut 15-04-2006 12:57

kiedy beda jaja w krolikach:P bo szukalem i jeszcze nie ma :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17.