Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gothic III- Wielkie oczekiwanie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73117)

Mr.Ofca 02-05-2006 17:10

@Cor Tibiarz

Tylko ja przynioslem mu ta liste. Spelnilem wszystkie jego zadania i kiedy pytalem czy moge sie dolaczyc to mowil ze jestem niedoswiadczony ( pisze ze wymaga x lvl), a ja spelnialem wymagania. Dobilem nawet wiecej lvli niz pisalo a i tak mowil ze mam za slaby lvl.

Yoh Asakura 02-05-2006 17:45

Co do wymagań - procesor bodajże 2 GHz, 512 MB RAM, GeForce 3/Radeon 8500, DVD - i można śmiało grac !
@Down:
Będzie kosztował tyle co Oblivion (160zł~), I guess.

Duke Dran 02-05-2006 18:13

Wszystko co chcecie wiedzieć o Gothicu znajdziecie na www.gothic.phx.pl

@Kupię to cudo nawet jak mi nie pojdzie na blaszaku :d kupię bo poźniej będzie tak że nigdzie nie będize można dostac bo wszędzie wykupione &.& tak jak było z wowem. Postawie na polce i będzie lśnić między innymi częściami. A wymagania wcale nie sa takie duże $.$ trochę kasy ( nie mówię tu o jakims 1000 zł ... ) i będzie karta, ram, procek, dysk i play with gothic! Ja np. swoj sprzęcior mam na raty ; p mojego radka tak samo ; p raczej sie nie muszę narazie martwić czy mi pojdzie G3. Taki Oblivion IV działa mi jak złoto.

Na Beliara,Inosa i Adanosa please żeby G3 nie kosztowało więcej jak 100zł PPLLAAXX !

@up : p może jakieś pre ordery będą tańsze : p

Pulaski 05-05-2006 14:57

Gothic

Ja tą gre kupie za każdą cene!!! Po prostu musze ją mieć :D na moim kompie pójdzie bo już dawno sie zatroszczyłem o pożądny sprzęt specjalnie do gothica B) mam tylko nadzieje że nie przedłużą znowu date premiery

Illuvatarys 09-05-2006 23:31

I tak Oblivion jest najlepszy :P :cup:

Yoh Asakura 10-05-2006 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Illuvatarys
I tak Oblivion jest najlepszy :P :cup:

A skąd wiesz ? Przecież Gothic III jeszcze NIE wyszedł.

Wybraniec Ludzi 10-05-2006 10:12

ee.... a to jest pewniak ze Gothic III wyjdzie 20.06.2006r. ? Bo jak tak to juz wiem co sobie kupie z okazji konca szkoly :D :]

Karrith 10-05-2006 23:28

@up
na pewno nie wyjdzie w czerwcu. prawdopodobnie premiera odbedzie sie we wrzesniu, ale i tak pewnie sie przesunie o pare tygodni, i do tego trzeba jeszcze czekac az w polsce wyjdzie...wiec jeszcze troche czasu jest

Grue 10-05-2006 23:33

Gothic 3 bedzie na Xbox360? Jak tak to zagram, bo piecyk nie pociagnie ;)

Wybraniec Ludzi 11-05-2006 15:19

@up

Mazysz.. widziales jaka to ma grafike ? na xboxa nigdy to nei wyjdzie. Lepiej zacznij zbierac na czesci do kapa ;]

Yoh Asakura 11-05-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wybraniec Ludzi
@up

Mazysz.. widziales jaka to ma grafike ? na xboxa nigdy to nei wyjdzie. Lepiej zacznij zbierac na czesci do kapa ;]

OblIVion ma lepszą grafikę a jednak jest na Xboxa 360.

Ghost Nieudany 12-05-2006 14:13

@up
Oblivion na Xboksie leci na pixelshaderowym glowie (czyli bardzo bajkowy efekt aury na jasnych miejscach). Wszystko tak się świeci, że można obniżyć dokładność niektórych obiektów, a i tak nikt tego nie zauważy.

Grue 12-05-2006 14:58

Zobaczymy jak to bedzie. Jak na Xboxa nie wyjdzie to nie pogram, bo niemam zamiaru ładować kasy w PC, przy którym i tak siedze mało, a jak pójde do woja to już w ogole nie posiedze :/ pozdro ludziska :* xD

Michnik of Celesta 13-10-2006 20:56

Juz nie moge sie doczekac :) dzisiaj co prawda premiera sie odbyla ale poczekam do 3.11 na polska wersje :)

Yoh Asakura 13-10-2006 21:49

Niezły hardkor. 129 zł za taką grę ? I na dodatek będzie w 2 wersjach ? Szczerze to mi ulżyło, bo już myślałem, że będzie kosztował tyle co gówniany Oblivion (jak zamawiałem to żądali zań coś około 180 zł + koszt przesyłki).
A do tych którzy nie wiedzą dlaczego polska premiera została przesunięta - G3 był kończony w pośpiechu, co zaowocowało błędami w kodzie (np. questy których nie da się ukończyć), tak więc CD-Project wolał wydać 3 listopada ale bez owych błędów. I bardzo dobrze, bo G3 powinien być źródłem przyjemności a nie frustracji.
I jeszcze jedno - czekamy na recenzję w CDA !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58.