![]() |
Cytuj:
>Pisałem już że nie było żadnego bota omg omg piszcie co chcecie i dont care .. >Btw MIszczu gz za ambitny nick napisz mi jeszcze prosze co to znaczy "baba" ja na wsi nie mieszkam :) |
to wzucajcie filmiki nie moge sie do czekac jak wyzynacie ng ;]!! dorota w Twojego pierwszego posta co napisales/as wynika ze jestes Miriam ? Elblag rules pozdro:cup:
|
Zapodajcie jeszcze jakis filmik.:)
|
Gz
Dobre, Dobre a zauważyliście jak pitając nagrywający wrzucił bohy do dzióry ?;)
|
Cytuj:
Film nice, sam gram na Obsidii, więc miło się go oglądało też z tego powodu |
heh tartarro ladnie ale moglo byc lepiej :] nastepnym razem wysylajcie loota :) i mogles rzucic m walla przed siebie...
x x xK x x Tx x Vx xMTx T- tartarro K Kiroy V - strzalka w dol :P M - mwall i obok t to gdzie by biegl tartaro |
no tak Nagan masz racje, ale inaczej jest jak siedzisz w domku na spokoju i all obmyslasz a inaczej jak masz 400hp i gonia cie ludzie ktorzy wala sd po 200+ takze... xD
|
Darota jakbys nie mial tego swojego cudownego tibiauto to bys i ze 100 bp uh 10 min nie posiedzial
btw Darota jak nam udowodnisz ze nie masz auto heala bo nie wierze w to co napisalas w 1 poscie na tej stronie |
Moze ktos to wrzucic na cos inego niz rapidshare:baby:
|
rehost -.-
Rehost please, wezcie dawajcie na cos na co limitu niema bo juz w*****ajce sie robi x/
|
HUahua
:p Też tam bylem, jadlem, piłem pier*** :)
|
Gz probowania zabicia fe Tartarro~ z e vis dobre. Twój Mua =@
|
pytanko ;]
Darota...Ty jestes chlopakiem czy dziewczyna ? :P
@ topic suppper filmik :) <czasami zaluje ze ja nie gram na pvp -.-> |
Nice and Keep it Up ;]
Ps. dzieki za zabicie darota zabil mnie na wojnie jak lagi mialem ;] |
powiem tak!
jeden z najlepszych filmow jakie widzialem i dobre pvp/dobry bot bo ucieczka byla jak na taka ekipe naprawde dluga :) |
Cytuj:
|
Filmik za mocny. Ale to nie 1 który widze ze zabijacie ludzi i do tego w tym samym miejscu a oni sie tam wbijają ciągle. Ja tam juz obsidia dawno retired,ale jak tam grałem to bym raczej był w tej ekipie co poszła was lać a nie w tej która by wam miała pomóc :P I nie lubie patrzeć na filmikach jak sie leją dwaj z "jednej rodziny" tzn. jak jest wojna a po obydwu stronach konfliktu widzę np. xxxx Del'toro w tym przypadko głupio jest jak Kiroy Wind zabija Tartaro Winda. GL in new servers bo na obsidi to se chyba nie pogracie :P Aha. I uważajcie nie gińcie tyle bo juz niedlugo nie bedziecie mogli FE stawiać :P 30 sorca sie robi kilka dni,i patrzcie jakich szkód można narobic ;]
|
gz od starego panpena ;]
oby tak dalej chlopaki |
NICEeeeeeeeeeeeeeEee
Kozacki filmik ; ] very nice :D
|
Cytuj:
Oprócz zabicia tego 100 rp, jest fajny filmik jak 50 ed ucieka od 2 albo 3 100+ xD(ofc tartarro) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |