![]() |
Popoeram to :D To najlepsze co mogliscie zrobic super pomysl bomba.....Ale mam jedno zastrzezenie abyscie zmienili ten obrazek z Czystego blanka na np. GFB :)
|
moja propozycja to niebieski HMM, lub jakaś niebioeska runa (niebieski rlz :] )
Pentagram ( 5 ramienna gwiazda) nie powinna być pojmowana za satanistyczną gdy ma 2 rogi na dole, a 1 na górze (czyli tak jak pokazał dobo). Odrócona to ejst symblon satana. A tak w ogole to pentagram (normalny) jest m. in. symbolem 5 ran Chrystusa wiec... |
A więc tak. Jeślic chodzi o ten PENTAGRAM, to jest wielka pomyłka... Nie będzie żadnego pentagramu z tego co wiem. Chodzi o gwiazdę Dawida, która jest umieszczona na jednej z przykładowych runek Doba. Jeszcze raz powtarzam, że ten pentagram wyniknął z mojego błędu. Już naprawdę nie ma sensu o tym pisać. Jak trzeba będzie zrobić sonde, którą runke chcemy to pewnie taką nam zrobią moderatorzy. Co zrobicie będzie dobrze :) Powodzenia...
|
Moim zdaniem :baby: jest to Z.......Y pomysł , przynajmnije nik nie bedzie nabijac postow X( zeby miec wyrzsza range X(
|
brawo!!! 8o
i dziekuje .. idziecie w dobra strone :D |
B git pomysł jeśli się da to niech użytkownik ma do wyboru te dziwne runki jeśli się da:)
|
musze przyznac ze to dosc dziwne jak zobaczylem samego blanka.
osobiscie uwazam ze jeden zwykly (fioltowy) hmm jest najbardziej odpowiedni... choc biorac pod uwage nowy layout glownej strony i przyszlosciowe zmiany wygladu forum nie wiem czy bedzie to najlepsze. Moze wymyslicie cos zupelnie innego na ranki po wprowadzeniu nowego forum |
Gratulacje...;) Przynajmniej wielu ludzi przestanie oceniać innych wg. ilości, a nie jakości postów.
|
KLAP, KLAP, KLAP, KLAP, KLAP, KLAP
To jest najlepsze co moglo nas spotkac jednakze jest jeszcze jedna ostoja dyskryminacji postowej :) jest to pole wyboru avatara Popieram pomysl roxow i suxow choc faktycznie nie sa to najlepsze nazwy. Ja na tej zoltej runce nie dostrzegam 6 ramion - mam slaby wzrok czy niedopatrzenie jest kogos innego? :) _______________________________________________ a tak nawiasem mowiac to moj pierwszy post |
Ja jeszcze do tych Roxów i Suxów :P
Ktoś na złość mógłby dodawać np. same Suxy lub przesadzać i cały czas dodawać Roxy. Wtedy było by przekichanie. Można by było wprowadzić jednorazowe dodawanie... albo coś takiego? ;) P.S. To znaczy że mnie lubicie? 8o juuuuppi ;) |
Powiem tyle: Bardzo dobre rozwiązanie, moim zdaniem na kazdym forum powinno tak byc, bo w koncu nie wypowiadam sie dla postow.
|
Cytuj:
Im więcej pozytywów (punktów), tym większa ranga~ |
I TAK ma być :D "I chwała mu za to." zgadzam sie! A już sie bałem ,że nie będe mógł komentowac ....i tak mam 4 posty :))
Tylko ten "blank" przy moim imieniu.. :( |
@Up : hmm ciekawe :)
Jednak jesli nie da sie wprowadzic czegos takiego proponowalbym : a)uzytkownik z + mialby jakis zielony run b)uzytkownik "czysty" mialby jakis niebieski c)uzytkownik z 1 upomnieniem jakis czerwony d)z dwoma - fioletowy e)ban - caly czarny blank :P f)modek - sd Kazdy po 1 runie. |
Cytuj:
|
Ten pomysł był super ale zostały jeszcze runki które mniej wiecej pokazuja kto ile postow pisze (spamuje)
|
Witam... Zastanawiam się czy można by było zrobić coś takiego, że awansować nas może tylko Moderator; Super Moderator; Administrator za branie czynnego udziału w życiu forum. I nie codzi mi tu o ilość postów(zreszta liczników już nie ma i BRADZO DOBRZE) tylko o jakość. Podsumowywując - gdy ktoś z władających forum zauważy, że dana osoba bierze udział w dyskusjach i POMAGA(nie nabia posty) może mu dodać runka lub dać jakąś rangę. To są tylko moje pomysły, ale proszę i komentarze :)
|
@UP:
Nie jest to narazie mozliwe z technicznych powodów tego forum, i byloby to jeszcze trudniejsze do zrobienia niż wyłączenie licznika. Co do metody "rox i sux" to narazie nie ma co sie nad tym zastanawiac, poki jest to forum. Jak bedziemy juz wprowadzac nowe to ten pomysl bedzie jako jeden z pierwszych nad ktorym pozadnie pomyslimy. Poprostu nie chce narazie nic obiecywac, zebyscie potem nie mowili ze mieszamy ;) |
Ja jestem też za pomysłem Ajvenik`a ale skoro nie da się go zrobhić to :( . Taki trochę zakręcony ale ciekawy. Lepsze.. chyba Roxy i Suxy :rolleyes:
|
nie bedzie juz głupiego postowania kazdy jak będzie chcial to sobie cos napisze a nie zeby posty czaskac :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |