![]() |
Cytuj:
I co wy tak za tym swordem? Jakis zwiazek anty-toporowy?? xDDDDDD |
To wygląda jak krople zastygniętego metalu, a co to jest to nie wiem.
|
Nowy miecz jest całkowicie beznadziejny. Jelec przypomina meduzę, rękojeść wygląda jak palec.
|
Ten drugi b. ladny...Ale cos mi ta raczka nie pasuje.. Zrob te...rozgalezienia rowniez stalowe. A co do topora, bylby zarabisty, gdybys go nie przebajerzyl +P
|
Cytuj:
Axe mi sie bardziej podoba niz miecz bo ten miecz to taki za "prostacki" jak to moj kumpel z podworka mowi xDDDDDD O ja pie.... juz 500+ wyswielen ._." i ponad 10 razy mniej odpowiedzi lol :pp |
|
Cytuj:
|
@up
rotfl no tak sorry przeciez wyraznie jest napisane "itemy TYLKO od uncle" lol |
Cytuj:
@ Kaldrick Poprawilem na metalowe ale i tak dodalem troche niebieskiego xP http://extremedami.w.interia.pl/ice5.PNG Troche lepiej wyglada :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdybym sluchal to daleko bym nie zaszedl zapewne ;) |
to byl przyklad, osobiscie i tak by ci nic nie doradzil bo mam twoja tworczosc artystyczna gleboko a to czy bysz zszedl czy nie ocenili by inni, chyba ze jakis medium jestes i wiesz czy twoja grafa sie innym spodoba lol
|
Ice rapier do dupy.
Mieczyk, super. Topor, fujny. Tarcza, taka sobie. To tyla ;) Z tego co zauwazylem twoje prace sa coraz gorsze, jesli to postep geometryczny, to strach sie bac ;) Ale mieczyk i topor fajne, nawet moglbym miec takie w tibii ;) Ps. Besn Wyizuj troszki. Moze nie bylo napisane ale widac, ze to jego temat. Wlazles na czyjes podworko z buciorami i chcesz zajac jedyny trzepak :P |
@up
taki mam porabany charakter :P |
Cytuj:
|
Kurde temat gdzies zatonal zeby go wybic z dna daje bumpa ale dzisiaj jednego itemka dokoncze to wrzuce :P
I przepraszam za te wczesniejsze tematy ktore zakladalem po prostu nie bardzo umialem sie "obslugiwac" forum i myslalem ze ten zostal skasowany ;\ Dobra jest taki jakis goofniany helmik mozecie go uznac jako bumpa _-_ http://members.lycos.co.uk/extremedami/shelm3.PNG |
nocnik hehe najbardziej podobaly mi sie : sword (ten ... waidomy ktory :p)
axe jest the best ;] i ten wooden shield niczego sobie ;] p.s. ile ma defa :P:P:P:P ;];] |
Ha , Noble Armor jest chyba tylko i wyłącznie na osobę CHUDĄ ... ;)
Podobają mi się :D Ma styl... Jak na pierwszy raz tyo yest (;) ) naprawde całkiem nieźle :D Zmieniłes troszkę Dragon Shielda, ale widać róznicę... Małą ... Ładnie ! :) |
Hmm... Uncle Warrior, w czy robisz te itemki, bo mają niezły styl...
GIMP? Czy może jakieś inne narzędzie?... |
Cytuj:
A co do itemow wygladaja jak z jakies taniej kreskowki... zawiodlem sie na sobie bardzo :\ jak teraz na to patrze ==" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |