![]() |
Cholercia trza sie do roboty brac :p Jeszcze nie zaczolem :D
|
Cytuj:
PS Już mam pomysł, jutro fake będzie na odebranych Crowala... :evul: |
Need Opponent plx xD
A może odrazu przejde do drugiej rundy ?? hehe Widze jednak ze Kraon i Youri sie zglosili <jupi> Pozdr0 Nooo nic tylko czekac ... |
Ja bede kibicem jak mozna :D!
Kwaso dajesz dajeszB) |
A już wysłałem. I co.
Za ładnie i za długie to to nie jest ale ujdzie (mam nadzieje) |
Sorry...
Wielkie sorry. Naprawdę... Ale:
Komp mi sie spalił i pisze z Cafejki. Nie wiem kiedy będę. Nie wiem co z turniejem. Można go przełożyć do niedzieli(?), albo Norah i Avager sami mogą go poprowadzić... Papa! ;( ;( ;( |
Ja ale kijowo do niedzieli :(
|
Cytuj:
To gdzie wysyłamy te fejki? Dla mnie czekanie do niedzieli to kato... kart... niemiłe uczucie. |
mam pomysł: (nieoryginalny)
niech avager albo norah robią sondy i tam bedziemy dawać swoje prace,tak jak w wbk. |
To w końcu ślemy do Avagera i Noraha, czy czekamy? Bo nie wiem, czy robić...
|
Mój już od wczoraj zrobiony, dzisiaj chciałem wysłac ale jak zobaczyłem komentarz że dupa zbita... To ja myśle żeby słac do Avagera i Noraha oni osądzą. Prosiłbym o podanie informacji jutro do godz 15 bo szkołe mam.
|
Heh.. Crowal mi tyle info przekazal..ze ja dziekuje...ja bym radzil na niego poczekac.. .
|
Ok ja moge poczekac chociaż nienawidze opóźnień :(
|
Cytuj:
|
No dobra - to dajemy teraz te prace, czy czekamy na Crowala? Aha - dzisiaj wyjeżdzam, Wracam w piątek wieczorem. Czyli - nie wiem czy dam radę zrobić fake'a. Jeśli to nie stanowi problemu oddałbym go gdzieś tak w przyszły weekend.
|
Co za zorganizowny konkurs -.- myslalem ze organizuja go odpowiedzialni uzytkownicy forum, a tu taka wpada :(
|
A co niby Crowal miał zrobić skoro komp mu sie zepsuł ?! Miał powiedzieć do kompa żeby sie zepsuł za miesiąc bo on teraz konkurs ma ?! X(
|
Zgłaszam !!
Ja się zgłaszam proszę o przydzielenia mi przeciwnika(pomysł mam, zaczynam robić potem po prostu wkleje nicki :) ) PZDR
|
Tja, masz "pomysł". Nie wiem czy wiesz, ale to ma wytykać słabości przeciwnika którego Ci przydzielą -.-
|
Mediorh@Konkurs jest dobrze zorganizowany, to nie jego wina ze komp mu sie popsul.Nastepnym razem pomysl zanim napiszesz posta.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |