![]() |
o.O jesli naprawde podobalo sie Wam zalecam obejżenie 1st questa na refugi (udanego) to jest dopiero cos ;), jednak z przykroscią musze stwierdzic że nie mam pojecia skąd owy można pobrać.
|
Hihihi :)
You have requested the file Helmet_of_the_Ancients_Quest__Randall_Sullivan_50m b***** (56517 KB). This file has been downloaded 909 times already. Ściga annihilatora :) Jescze tylko 100 ściagniec :) |
Dołączam się do prośby o tytuły piosenek :) to jedna z lepszych stron twoich filmów a one same wymiatają :evul:
|
gratz wykonania
cool filmik :) pzdro dla graczy na refugii |
Noooo, filmik pierwsz klasa! Jeszcze ta kimatowa muzyczka :D. Wtopiłem sie w klimat, kiedy oglądalem :D
Świetna robota! A no i oczywiście gratz HotA :D. |
Omg
Takiego filmu nie widzialem...
co tu dużo mówić - CHŁOPIE WYMIATASZ!! ..::DO MORE MOVIES!!::.. |
Filmik calkiem fajny...tylko ten remix Twisted Transistor- sredniaweczka... orginał wydaje mi sie lepszy... :p
Pzdro, Hov |
Jak zwykle -.-
Z A J E B I Ś C I E !:]
|
Heh :) Najs Dżob XD Widzialem ten filmik w wersji .rec =) Ale kolejny raz film zrobiony perfekcyjnie :]
|
:)
No no, kolejny wyjedwabisty w kosmos filmik. Rób więcej, masz do tego talenta :P Jeden z lepszy twórców filmików WMV na tym forum.
|
No powiem że to SUPERPRODUKCJA!! Film jest zajebisty, tylko ta muzyka.... nie lubie czegoś takiego:P Ale i tak wielkie gz za Wykonanie HotA!! :)
Prosze o więcej:P |
Me love your comments :)
|
Ahh ilu ludzi z Lublina :o Panowie moze na piwo sie ustawimy co??:evul: 5651885--->muj gg jak cos to walic:]
Co do filmu to ladny.gratz |
Film zaje***** :) Nastrojowa muzyczka...odzwierciedla klimat :) 10/10:cup:
|
Wszystko pieknie, tylko gdybys pakował to w ***** to sciagalo by sie duzo szybciej.
BTW jakiego programu uzywaz do edycji filmow ?? |
Chetnie bym oglądnoł ale Rapid mi nie chodzi :(
|
@Randall~
Film wypasiony ,ale mialeś taki moment że zawitałbyś w temple na Maharadis miałeś juz ciemnego reda chyba mana sie skończyła albo utamo vita. nie dałeś a potem sie niezle zawiesiles zamiast uh to mana fluida wzioles.Reszta wypas :) Ale 2x latwiej robic tego questa na non pvp niz na pvp takie jest moje zdanie |
Cytuj:
Co do filmu to jest zajeb**ty , i wielkie gz za wykonanie hota. |
Cytuj:
Hmmm jakbym uhnął to mam wtedy 550 hp i farek sciaga mnie na hita :P A manasując nawet jakby miał mi walnąc za 100 to walnie za cała mane i oczywiscie trzeba pamietac o moich kumplach (kilku z RL) ktorzy zawsze i wszedzie pomoga :) Uwazam ze manasek to byl dobry wybór :P wkoncu ukonczylem questa bez deda :) |
Congratulations ; )
Śmiało można powiedzieć że robisz najlepsze filmiki na forum. Z niecierpliwością czekam na następne (mam wszystkie twoje *wmv - wszystkie są wyrąbane w kosmos !!)
Tak se myśle czy sie nie przenieść na refugie, grałem na hibernie 30 druid i mam hunted :-/ pozdro dla ludzi z hiberny co teraz graja na Refugii :P super świat (z opini) :) :) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |