![]() |
Z tego co mam:
Bright Sword (se można posolować) Gigant Sword (jeszcze lepiej se można posolować, ale bez tarczy) Ice Rapier (a tym to jak trafisz to jest kompletna rozpierducha) A z tego co nie mam: Warlord Sword (Hmm... ciekawe z czego on... kolejna rozpierducha) Magic Longsword (Zawsze daje satyswakcję :] ) |
Ja lubie F Axa i D lance, Ladnie wyglondaja :)
A szególnie Fire axe z Crown Setem.B) Czerwien Rox :p |
Jesli chodzi o typ to najbardziej lubie axy, a jesli o bron to d lance. Ale w Tibii axy sa poryte bo prawie wszystko to jakies 2h wlocznie.
|
Volcanic rod bo ma duży zasięg i malo many bierze B)
|
Moja ulubiona bronia jest Crossbow :)
|
Bright sword i knife.
|
Ja najbardziej lubię Luk i Two Handet Sword . :)
|
Moja ulubiona bronia jest Magic Sword;)
|
Z tych co mam
Na rook-katana Na main-x-bow i power bolts A z tych co niemam Na rook-spike sword Na main-Power arrows |
Eeee...tam najfajniej sie biega z katanka na rooku albo kiedy wracam ze skillowania :D
Tak to fs i gs :P btw.16:58 You advanced in sword fighting. 50^^ |
Bright Sword
Ja tam od poczatku 20lvl caly czas z bright swordem latam. B)
Jego zalety -Duży def :cup: -lekki:cup: -fajnie wygląda:cup: -ataku tez ma sporo X( |
Ja będę wymieniał po 2 itemy:
Club: Warhammer, Skull staff Sword:Giant sword, Bright sword Axe:Guardian halberd(wymiata:evul: ), Halberd. To moje ulubione bronie:evul:. |
Spike sword. Dostałem od kumpla jak się przeniosłem na honere. Zawsze go nosze w bp bo przypomina mi początki ^^.
|
Fire Sword, bo to najlepsza broń jaką zdążyłem sobie kupić jeszcze przed hackiem. No oczywiście także dlatego, że świeci w ciemnościach niczym naklejki Danona.
|
Hmmmm... bow i crossobw oraz amunicja
pozatym... SCA, MLS i TH :) |
Hmmmm... bow i crossbow oraz amunicja
pozatym... SCA, MLS i TH :) |
Hmmmm... bow i crossbow oraz amunicja
pozatym... SCA, MLS i TH :) Edit@ ups o ku... jakos tak sie kliknelo... modki prosze usuncie 2 pierwsze... |
trochę odejdę od tematu ale mój ulubiony EQ:
leg. helmet cop. shield ch. armor katana a z tych co nie mam to lubię sworda na fajerce :p |
Cytuj:
sword:Bright Sword Giant Sword Axe:d lanca roxxx !!! Club:Skull Staff |
Skull staff- najlepsza broń dla sorca :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |