![]() |
WTF... Sunrise to nie Polak.. a Rookguardian~ jest Polką.
|
Gratuluje
Gratuluje takich dużych Leveli i czekam na większe ;)
|
Skamieniali jak dinozaury, nie widzą prawdy
Zapatrzeni w czarną skrzynkę obserwują pod progami Między telenowelami a kolejnymi faktami Mają przed oczami broń, silniejszą niż dynamit Non stop zachwyt, śmiech, panika, strach lub podziw Obserwują co gdzie kiedy matka ziemia nam coś spłodzi Chcą się godzić, za plecami wojny i terroryzm Na Wiejskiej rozmyślają jak tu życie nam osłodzić Ubezwłasnowolnić no i zakuć w dyby I niech władza absolutna zapewnia nam dobry byt Hajs i wtyki to dziś główne tryby polityki Afery a'la Rywin do kieszeni bokiem wpływy Politycy grają swoje oskarowe role Przy nich Halle Berry obdarują tylko złotym globem To szklana pułapka, oczy niebieskie od telewizorów Szklana pułapka, wypchane mózgi przekazem spod progu |
Gz Gz Gz!
Dla Wszystkich Gratz a co do tibii nie przestawajcie w nia grac dlatego tylko ze 1 tibijczyk na 1 mln udezy matke krzeslem (dla mnie to troche nie normalne)
glupia telewizja chce odciagnac tibijczykow to w co bedziemy grac jak nie w tibie moze w mario? :/ |
"(...) jeśli jednak postać nie walczy do zostanie normalnie wywalona z gry (...)"
:D wyrzucona? usunieta? |
skacza sie matury to Tajfun pokaze na co go stac;pp jescze o nim uslyszycie:D:cup:
|
Cytuj:
Co "ostatni update" ma wspólnego z "poziomem magicznym rycerzy" ? NIC ! |
"kolega jest ten akurat knightem i bije no z tego axa, a ja jestem druidem i bije z rózdzki" - rotfl!
Ten reportarz TVN'u byl bardziej smieszny aniżej poważny. |
Cytuj:
I G>R>A>T>U>L>U>J>Ę wszystkim za nabicie tak dużych leveli. |
:evul: X( :o ;) :) :( :D :baby: :cup: :confused: :] :p 8o
|
Gratz All
powiem 1 slowo .................WYJĆ!! X(
|
Cytuj:
|
Moja watpliwosca jest to czy na serio ten DEMON HELMET QUEST zostal wykonody sam X( X( Popatrzcie na MSG Deflout .
Dziwne ze 1 min temu gadal z kims:/ i mowil ze do teleporta ma wejsc. Jak cos to wykonanie takiego questa nie trwa 1 min X( X( X( X( |
:p
Cytuj:
PS:sorry ze pisze 2 wiadomosc ale edytowac sie nie chce :P |
Character Information
Name: Gugo Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 200 World: Amera Residence: Port Hope House: Crocodile Bridge 5 (Port Hope) is paid until Jun 13 2006 Guild membership: True Resonance of the Deific Dissonance Last login: May 15 2006, 01:37:06 CET Comment: Raise up the ghosts of the dead... I won't die like them. Push past the point of raw emotion... I will breathe. Exist with a broken spirit... I will die complete. Account Status: Premium Account Account Information Real name: Jess Location: canada Created: Oct 26 2002, 07:57:01 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |