Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   The best of the best fakemaker... who ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74473)

Veruis 15-09-2006 16:51

hmm... Avager First!! Next... Crowal :] and.. third... Drakon First!!111 sory i lost... i know! Zajac!! xDD

Decharius 15-09-2006 16:57

Moim zdaniem najlepszy fakewiec na forum to KOPER! nie ja tylko zartuje to jest cieć niewychowany:p i na dodatek z lekcij anglika sie zrywa i pytal sie mnie jak zainstalowac program ^.-

więc hmm.... Avager za New World zamkneli fake ale przypadl mi do gustu

exeros 15-09-2006 17:34

1.Avager
2.Nadrill
3.Crowal

To by było na tyle...

Crowal 15-09-2006 23:37

1. Jak zrobie fake raz w miesiącu to jest dobrze.
2. orci orci orci, fabułe sklepałem pół roku temu; no ale i tak jest orci, orci orci
3. Staram się jak mogę, wyzywam was; bluzgam, obrażam... A połowa z was ma jeszcze siły mnie do top3 zaliczać -.- O lol Re5ect for You...

I dodam na koniec że prawdopodobnie(któryś raz z rzędu) kończem z fotomontażami. Znudziło mi się, i już teraz nie widzę w tym przyszłości. Jak by ktoś się pytał to odpowiedź brzmi krótko i zwięźle: BLENDER.
Of course czasem mam te swoje zachcianki i wezmę się za zlepianie... No ale już można mnie zaliczyć jako dawny klasyk ;) . Pewnie parę osób zauważyło że jakoś tak cicho... Nikt nigdzie się nie wyzywa... A ja nawet nie czytam większości prac...

Veruis 16-09-2006 00:01

Crowal... My cie zawsze bedziemy zaliczac do TOP :P

Re006 16-09-2006 15:49

Głosuję na: Crowal, Glaves, Nadrill, Elevo, Sir zajac smialy.

Koper of Drawno 16-09-2006 16:00

Avager,Veruis,Sezu I to na tyle Pozdro Kwa kwa ! :D

Pietr 16-09-2006 16:42

Avager i wszystko jasne, jak dla mnie zawsze byl najlepszy.:]

Baradax 16-09-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal (Post 989015)
1. Jak zrobie fake raz w miesiącu to jest dobrze.
2. orci orci orci, fabułe sklepałem pół roku temu; no ale i tak jest orci, orci orci
3. Staram się jak mogę, wyzywam was; bluzgam, obrażam... A połowa z was ma jeszcze siły mnie do top3 zaliczać -.- O lol Re5ect for You...

I dodam na koniec że prawdopodobnie(któryś raz z rzędu) kończem z fotomontażami. Znudziło mi się, i już teraz nie widzę w tym przyszłości. Jak by ktoś się pytał to odpowiedź brzmi krótko i zwięźle: BLENDER.
Of course czasem mam te swoje zachcianki i wezmę się za zlepianie... No ale już można mnie zaliczyć jako dawny klasyk ;) . Pewnie parę osób zauważyło że jakoś tak cicho... Nikt nigdzie się nie wyzywa... A ja nawet nie czytam większości prac...

Wiesz Crowal, skoro Maradona juz nie gra w pilke, to mamy przestac mowic ze jest najlepszy? ;)

Ty zawsze bedziesz jednym z najlepszych fejkowcow, nie zaleznie od tego ile bys zje-bal swoje fejki.

Jak wiesz, na tym forum poziom fejkow jest najlepszy na swiecie :D

Jesli wziasc znowu porownanie pilki noznej, to my jestesmy reprezentacja Brazyli :p

Aynahanir 15-10-2006 17:18

oto lista najlepszych fake'owców w/g mnie
nie ma na niej podziału na miejsca, daję po prostu najlepszych

Avager - Humans Doom, Forumia
Crowal - Orci atakują Rookgaard
Kwaso - Przygody Kwasa i jego kompanii
Dark Alphadron - Afterworld - Opiekunowie świata
Misza - 4!um
Nadrill - Piekielna historia o Szatanie
Veruis - Zdrada, Paski Veruisa, Przygody Żywiołaków

to 7 wspaniałych, najlepsi fake'owcy tego forum (Veruis nawet 2 forum)

Alaverti Guill 15-10-2006 20:38

Mi sie podoba tak:
Glaves-Piąty Żywioł
Dark Alphadron-Afterworld - Opiekunowie Swiata
Misza-4!um

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26.