![]() |
Jesli osiagniesz juz skille po 50 i masz jakiegos kumpla sorka co ic postawi monka to zejdz do kopalni kazz i potren na geomancerze . Monk stoi , Geo bije monka , monk sie leczy , geo sie leczy , ty trenujesz na geo :P i tak caly dzien 8o milego trenienia :p :p
|
Cytuj:
Ja wymyśliłem taką taktykę: Trenie najpierw 50 shield obojętnie jak. Potem dobijam do 50 dist na ratach, potem trolle, roty lub dwarfy. Mam 50/50. Lece najpierw na jednego cyca a od okolo 60 na 2. Może jakaś inna taktyka? |
Lol -.- ale wy n00by jestescie
Przy takich skilach idziesz sobie pozbierac kamyki na gobliny i z kamykami trenisz albo na rotach taki exp/train ( ja tak wlasnie robie i idzie bardzo dobrze)na cycach to ze skilami 58/49 i z dobrym shieldem!! (np wlasnie vamp xd) Mysle ze pomoglem ( a to z geomancerem to sie bardzo opyla!!) |
Ja odświeże temat, ponieważ mam pewien problem, a mianowicie taki:
Który dist bym musial mieć na 20lvlu (NA NON-PVP OF COURSE)? I ktory mlev? Pytam sie, bo nie chce być w tyle w porównaniu do innych. Narazie mam 15lvl, 52/42 7mlev. Ps. nie mówcie, że mam zobaczyć do poradników! Tam pisze tylko odnosnie światów PVP, a nie NoN-PvP. |
@henis kario
trolle + speary do 40-50 dista, pozniej jakos tak roty / dwarfy / mino od 50 ( dobre eq! ) shieldinga ze spearami na cyklopy ( trenować z jednym ) i będziesz słabo obrywał, z kamieniami od 70 dista. |
Ja tam na darashie na minosy chodziłem palkiem i wbiłem 56 dista 42 shielda :P i nie narzekam żeby jakoś wolno szedł SKILL :P i tak najlepsi sa knighci 4ev
|
@topic
Sprobuj poskillowac ze small stonesow na mino. |
@Hoxiu
Przy 40 dysta to ci dwarf pada na 5 hitów jak go ze spirów lejesz @topic Znajdz 27 sorcka/druta i na geo. Jak masz słabego dysta to biezesz full attack i jedną kratke od niego a jak troche lepszego to na balance |
najlepiej palkiem trenic przy uzyciu kamieni na minotaurach tak do 65/45 wtedy jesli grasz na non-pvp to ghoule moga byc tez cyklopy i slimy jednak trzeba na nich uwazac - przydalby sie wlasnie co najmniej 45 shielding dobra tarcza i armor a jak nie to zsummonowany monk :)
|
Witam, posiadam palka na Secure ( serwer non-pvp ). No więc tak, opowiem Ci moją skromną historię :) może ci sie kiedys przyda. Wyszedłem na main ( oj dawno temu to było ) odrazu złapałem se dobre itemki. Zrobiłem 55 shielda trenując na dwarfach. Gdy nabiłem 55 shielda brałem spirki, i jazda na cycki :)
Tym sposobem wbiłem 60 dysta ( miałem 20 lvl - nabiłem podczas treningu ). Obecnie posiadam 62 lvl, moje skille to 76/66. Tak, to prawda, są słabe. Lecz uwierz, mi wystarczają, wystarczą i tobie. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |