![]() |
wow
wow cieszysz sie ze uciekles omg ;p zapomnialem radia na kompie wylaczyc bo zawsze przez to lagi mam i nie dogonilem cie puzniej ;p heh
taki kozak jestes to czemu twoja jebana gildia nie wyjdzie z pz ze mna sie na*******ac ? przeciesz taka ciota jestem no to kurw awyjdzcie tylko kurwa w mordzie hardzi jestescie nic wiecej zrobili kurwa wojne i w pz siedza przeciesz to jest kurwa smieszne na maxa lol zrobili wara zeby w pz posiedziec hahahah |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. czy w kazdym poscie polacy musza po sobie jechac.. ehh nie mozna tego napisiac nie uzywajac wulgaryzmow i wyzwisk? : ( pozdrawiam |
herh
ta ale mnie to w*****a jakiego on kozaka zgrywa co to nie on ale tylko tak pierdolic umie w pz . niech poza pz pokaze jaki z niego kozak mowic kazdy moze
|
Jednym z elementow wojny jest wojna psychologiczna. Za duzo Ci to pewnie nie mowi, gdyz ty nalezysz do ludzi pokroju 'uderz, pobij, zabij'. I nie mysl, ze nic nie robimy tylko w pz siedzimy. Sabotaz i narady wkoncu przyniosa skutki.
:) |
Cytuj:
puzniej,przeciesz itd muhahaha |
:)
Widzisz Valais,jakis miesiac temu moze wiecej ogladalem film jak Thaldus 160ms ubija bez najmniejszego problemu Decoya Kalluce 95 rp.Pomiedzy nimi byla mniejsza roznica lvl niz toba a Slaminerem.Wiec ma prawo wyrazic zadowolenie lub radosc ze 151 ms go nie utlukl walac jedno ue za 3/4 hp.
|
Tetro :) masz ochote na malego duelka na otsie? :) chce zobaczyc twoje pro evul pvp! ;D
|
newbz
X( wezcie nuby zamknijcie wszyscy te kurwesk*ie ryje macie 30 lvle i nigdy nei walczyliscie na prawdziwej wojnie ots to nie jest to samo co normalna tibia wogole to N/c wiem jakie tetro ma pvp i nie sadze czy ktoreys z was by go rozjebal i nie sadze czy ktos go doscignie z lvlkiem wiec jak macie pisac glupoty to lepiej nie piszcie nic ;> a SLaminerowi tylko szczescie pomoglo w ucieczce przed tetrem w tak malej odleglosci od pz ;> pozatym wszystko widzialem bo siedzialem obok tetra
|
Skoro tetro ma takie mega super pvp niech wyjdzie na duel na ots.. -.^
|
Skoro tetro ma takie mega super pvp niech wyjdzie na duel na ots.. -.^ a dobrze przygotowany OTS daje takie same warunki walki pvp jak normalna tibia :)
|
@Valais/Tetro
hmm... ty sie nie gdy nie zmienisz -.- , byles i bedziesz forumowym zjebem , robisz z siebie takiego kozaka ze szkoda gadac , pvp to nie tylko to ze trafiszasz za kazdym razem kogos z sd albo sciagniesz kogos na ue , trzeba miec jescze troche rozumu ktorego jak widac brakuje ci. Jedynym twoim plusem jest to ze potafisz rosmieszac ludzi swoimi debilnymi postai i usprawiedliwieniami typu padlem do pilnowal mnie moj 10letni brat , albo teraz ze nie zabiles kolesia bo radia nie wylaczyles -.- , nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz -.- chyba ze ci to sprawia ogromny bol. hm.. a czego ci zycze , hm.. tege zeby cie wyjebali z tego serwera. |
Cytuj:
pozdrawiam |
Cytuj:
SKORO TAKI HIPER MEGA GOOD I WOGULE BOG Z CIEBIE TO ZROB TAKA POSTAC JAKA MA TETRO a nie siedzisz z 8 lvl na guardi czy jakims non pvp celujesz z lmm to rootów i myslisz ze do ludzi mozna tez w battel cioto wyjdz wogule kurwa z forum!!! btw ots jest nielagalny!! |
Cytuj:
Nie mam zamiaru spędzać życia przed kompem jak to robił niejaki Tomasz z Braniewa :) a mialem kilka charów okolo 40 i to mi wystarczy i każdy z nich był na świecie PvP :) I doskonale znam warunki jakie panują na światach PvP i jeszcze zdecydowanie lepiej niż Tetro znam POLSKĄ ortografie, że o języku obcym nie wspomne (ahh te posty na tibia.com) Z tego co wiem to OTSy są nielegalne a rozmawianie o nich nie jest... :) |
Cytuj:
@Topic Mam nadzieje ze wkoncu rozpocznie sie jakies lanie :> jestem b ciekawy jak to sie wszystko skonczy, wedlug mnie valorites i myramidans planuja jakis atak na trio ;> ciezko bedzie wygrac tym trzem panom w walce z calkiem spora grupka z mniejszymi lvlami ale wydaje mi dobze zorganizowanynu graczami A teraz troche z innej beczki, Moothonost padl dzisiejszego poranka 2x i stracil w sumie 4 levele May 03 2006, 07:30:05 CET Killed at Level 133 by Avenisn and by Xiry May 03 2006, 07:18:03 CET Killed at Level 134 by Fociu and by Vastin Avarian ci co go zabili to grupa PK z gildi Dancing Shadows Moot~ spadl po tych dwoch dedach z 134 na 130 lev @edit Niema juz gildi Immortal Trio, a Tetro, Juffs oraz Eon sa spowrotem w NG. WTF? |
Wiec. Widze, ze wszyscy sie niecierpliwia pierwszych fragów. Otoz taktyka jest zaplanowana i co moge dodac po pierwszym ataku ambicje IT spadna. Sprawe ulatwiaja nam panowie z Dancing Shadows, ktorzy organizuja kamikadze-partyzanckie ataki. Jak widac po dzisiejszym Moothonost bez blessow poszedl sie odegrac i stracil 3 lvle za drugim deadem. Nie moge wiecej zdradzic, bo tym samym uswiadomilbym Tetra o taktyce.
aVe Kapix~~ |
Ale niema immortal trio! koniec wojny?! WTF?! czy moze bedzie ng vs myramidans & valorites??
|
Między Valorites a Immortal Trio wojny już nie ma. Obie strony zawarły pokój bez paymentów (wiadomość od kumpla z Valorites).
|
A myramidans?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |