![]() |
Gites film, wiecej takich :]
|
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAAHAHHHAh AHAHAH
PANOWIE, JESTESCIE ZA***ISCI ... LOL NIE WYROBIE. PO PROSTU RZĄDZICIE!!!! BAHHAUAHHUAHEUAUHHE Nie moge przestac sie smiac! :P Pokazałem to starszej :D Jej reakcja była podobna to mojej :P hAHAHHAHHHAHAHA |
Buahah ja już się brechtam jak czytam komentarze xDDD
OMG OMG OMG OMG A co to ? A co to za strzala ? A to czerwone ? xD Też zaczne sprzedawać futra królików xD |
Cytuj:
|
Haha own3d , dobry film , wyslijcie do TVN-u ,niech puszcza to jako zadośćuczynienie :D a co do typa ktory mowi o knajcie z axe -poprostu chcial byc jak najbardziej profesjonalny a trema zrobila swoje (pierwszy wywiad?) Dajcie spokoj . Filmik jest zaj.ebis.ty :)
|
widzisz,pewnie zna TIbie ta Pani bo może jej syn w to gra i zobaczyła o co tam chodzi,i uważa że to złe,Bo np. sie zabija
PoZdRo |
Cytuj:
TVN sux niewiedzą o czym robią reportaże. |
Film super :] bardzo mi sie podobał, a swoja droga TVN udupił sprawę puszczając na antenie takich idiotów którzy pieprzą cos, o czym tak naprawdę nie mają zielonego pojęcia i to mnie w tym wszystkim tak wk.urwia.
|
Nie no filmik wymiata!!buahauhauahuahauha zaje.bisty malo sie nie zlałem.
A co do TVN'u to kompletni idioci :D , ale tekst "Ja jestem knightem i wale z axa a kolega jest druidem i wali z rożdżki" mnie dobił xD |
najlepszy jest koles ktory kupil sobie pac-ca xD
|
To rehostnie ktos czy nie?!
|
film niezły...
zgadnijcie co musialem wpisac na rapidshare, zeby sciagnac... TVN :D |
|
No nawet nawet ;p
Polecam lookac od polowy jakos ;d |
http://www.upload2.net/download3/mIT...OWIEC*****.html
Niedziala.Klikam dowload leci czas i jak przeleci caly to znowu pisze zeby kliknac i tak caly czas. |
Omg..
Wszystko fajne.. WYmiatacie tylko czasami nie da sie zrozumiec :/ ;]
10/10 za pomysl 8/10 za wykonanie ;/ |
Cytuj:
Thx to all za komenty |
Fajny filmik=)
Ośmieszanie ludzi macie we krwi ^^ |
gz legend najsz filmik
|
a ja niczym nie wale robi to za mnie kolezanka :p
a tak seryjnie to tvn pełna kompromitacja a jak zgnilem z tvp3 o to to byl rylec |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |