![]() |
@up
Taaa... Tam prawie wszyscy znają się z Reala;) A w sharingu też są nieźli:p |
www.tefe.fora.pl
visit or die Cytuj: 10:41 Golden'Merlin: mam oferte, zaplace 700 zl za 1kk. Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest, Legia to jest potęga, Legia CWKS!! Zawsze z Królewskimi chyba cie wali! LECH POZNAN RZADZI! "WEZ LEGIE SWA, IDZ NAD WARTE UTAP JA I ZASPIEWAJ HEJ HEJ HEJ!! JEDNEJ K.U.R.W.Y. MNIEJ!!! BTW. koles juz ma banished za sharing :P |
Cytuj:
Ostatnie 2 dni praktycznie spalem. :) czy kazdy kto wbije szybko level odrazu musi sharowac konto ? LOL ze pare osob tak robi to nie znaczy ze wszyscy wiec skoncz pier***** takie glupoty. |
Cytuj:
Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni. Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl. Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie. Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca. Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg. Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot” Over and out! |
Cytuj:
lol... on grał 25 godzin czyli siadał na kompa i gral 25 godzin bez przerwy -.- tez tak miałem jak skillowałem swoim najtem :p w 17 dni skille 76/75 i 55% do 6 mlv xd |
Cytuj:
|
Styknelo jak siedzial 24h na hydrach i jestescie w stanie robic taki lvl a od 70+ to mogl juz z klauserem na demonki chodzic :D ^.^
The best Tibia Player Szkoda ze odrazu chlopak dostal delete... |
Rotfl
Pierwsz możliwość:
Matko no. Po prostu jak to czytałem, smiać mi się chciało. No kij ze wbił 100 lvl w 20 dni. Jeśli gra tym charem jedna osoba. To jestem ciekawy ilu calowe ma okulary i ile waży, bo pewnie nic nie jadł, rzygać sie chce oglądając takich ludzi, wielka mi rzecz wbić 100 lvl. I co z tego ma? Tylko tyle, że pare noobków się podnieca, a drugie to, że zdrowie sobie niszczy przed Kompem. Druga możliwość: Sharing. Wtedy to nie jest w ogóle osiągniecie. Niech każdy gra po 3h dziennie i graja w 8. I już mają. Pff. Szkoda gadać. |
Nice sharing
Bot to napewno nie byl jak duzo osob pisze..poprostu koles mial kase, kilku (kilkunastu?) ownerow i tyle -.-
|
No super, w ogóle przerw nie miał, a te 10-15 min podczas save server? -.-
Ale i tak, czy sharing czy nie to i tak byli zorganizowana grupa :) Chyba sobie określili kto kiedy gra, bo jakby nagle ktoś ci sie zalogował na konto jak ty biłeś solo np. GSa to by była Niespo :D Ale i tak BIG GZ! |
....
Wyjasnienie tego calego gowna. Pisze do was i do tych co potrafia grac 25 h na dobe U.u. [CHAR]Sandler Riot[/CHAR] (184ms)Zostal zbanowany za niby sharing.
Wtedy sie w*****l i zeby udowodnic glupim debilom z cipsoftu ze nie potrafia grac zrobil 104 lvl i zdeletowal postac ^.^. CIP SUX. To by bylo tyle ^^. (btw jesli gracie 300 h i macie 16 najta to ja z wami nie gadam :P) BaBa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |