![]() |
Mi brakuje innych wyblądów dla facc :P
|
W tibi najbardziej przyda sie jakis NPC do trenienia albo coś w tym stylu!! lub też myślałem o dodatkowej wyspie naprzykład od 50lvl w góre bo to irytujonce jak ciongle padasz on lvl'a wyszszego 100!! Osobiscie zaliczylem dopiero 6 dedów i chc pomuc tym co majom ich więcej :evul:
|
Dla mnie fajnie byloby jakby byl jakis npc co daje pozyczki xD
|
pierwszy post:evul:
no ale lecimy bo troche tego jest: -konie -outfil w którym widac eq jakie nosisz -jakiegos skilla(ataku takiego) czy w postaci runy czy coś dla knighta -coś do trenowania,npc albo co... -exury gran dla knighta -akcji w stylu ferumbrass -hotsa z demona :D -klimatu -moze 3d...ale niewiem... |
Brakuje mi maszyny która rookowala by noobów :D
|
Osobiście brakuje mi dźwięku =)
Nad outfitami mogli by także popracować :) @2up: Jakby była by grafika 3D Tibia starciła by klimat klasycznej gierki, w którą grało/gra dobre pare milionów ludzi... Co do HoTs z demona i exura gran dla najta to nonsens... Może exori dla sorca -.-' |
Mi w tibii brakuje:
-nowych outfilów -dzwięku np. słychać jak ktoś wyciąga miecz, jak potwór ryczy itp. -koni -nowych profesji:p np. nekromanta, barbażyńca -nowych ras:p fajnie by było zamiast człowiekiem grać elfem lub krasnalodem -więcej umiejętności specjalnych np. włamywanie sie, alchemia, kradzieże kieszonkowe:p -fajna by była też taka możliwość jak np. modlisz sie do bogów a oni czasami cos ci w zamian dają, składasz im ofiary a jak ich obrazisz to cie spotka kara;) -lepsza grafa to chyba tyle |
Cytuj:
Gdzies wspomniana Alhemia A i nowe profesje mogliby dac wtedy gra bylaby bardziej urozmaicona i ciekawsza co do testu na IQ dobry pomysl przynajmiej nie widac by bylo "free itans plix" wszendzie |
Jak dla mnie to brak:
!outfitów facc i pacc -nowych !więcej broni i armorów, żeby był naprawde wybór !kolorów skóry [dobra uwaga :) ] !siadania na ławkach, krzesłach itd :P !Lepszych expów dla facc [mankament 3/4 luda] !Możliwosci czarów- większa ilość i różne efekty jest tego wiecej ofc :) |
*Starej grafy
*Usunięcia PACCa i dania ich możliwości FACCom ;P tego mi brakuje... |
Cytuj:
leprza grafa op tym kazdy mazy dzwiek - to by bylo swietne slyszec takie smocze Fhhhhhh w glosnikach ;p |
brakuje mi 10 k do promocji... X(
a tak na serio to nie brakuje mi noobów... :) |
Dla mnie wystarczylo by żeby nie było tylu: idiotów, oszustów, debili, złodzieji czyli jak to wszyscy mówią noobów ot co.
|
Wlasciwie to mi nie brakuje tylko nadmierna ilosc noobkow, newbie przewaznie tych, ktorzy maja kolegow z wysokimi levelami... :( :confused:
A brakuje mi chyba dostepnosci itemow i free pacca :evul: :evul: :D :D 8o |
No najbardziej to brakuje nowych udogodnień dla FACC
Panowie CIPowie dodają tylko nowości dla PACCow-.- a może nareszcie by zrobili jakis dobry uczynek dla FACC?? np mogliby stworzyć wyspe dla graczy tylko od XX jakiegos tam lv żeby nobki nie miały dostępu a FACC też mogli nieżle poexpic z dobrym lootem. Myślę tu tylko o 1 wyspie nie kilku. PACCki już Mają swoją tiquande i darame, a no i nie można zapominać o słynnym Edren z demonami, wieć i dobrzy gracze FACC mogliby mieć cos dla siebie DZIAŁAJ CIPSOFT A JAK NIE TO HUNTED-.- :pp |
co do dzwieku - widzialem filmik jak typek podklada bo tibie dzwiek, efekt jest żałosny, walka to bylo jakies rytmiczne bum i bah ;/
|
Jakiegos "Anty-polack" filtru.
|
Brakuje mi nowych outfitow dla pacc i facc i mozliwosc wyboru koloru skory ;)
|
Dla wszystkich ktorym brakuje dzwieku w Tibii:
http://video.google.com/videoplay?do...68458480669169 A potem zastanowcie sie ;d |
Re:
Profesji...cipy powinny zrobić nowe profesje np. Warlock.
Oraz...prawdziwej miłości i fajnego dźwięku... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |