![]() |
Moj dziadek gra w tibie, ma 80 lat :D
|
eee szybki zapłon
Jakby¶ nie zauważył to temat ma 4 lata! |
Cytuj:
No nie wiem =P Praa Babcia w Grudniu 100 latek =P Znam pare Kobiet grajacych w Tibie wszystkie maj± ponad 100tke (lvl) a wiek moze od 30-50 nieładnie pytać =P |
@up
A masz jakie¶ dowody ?! Jak taka starucha powinna leżeć w łużeczku i wpieda*ac zupki chińskie :/ @Topic Nom to ja widziałem 22 latka i 26 latek :/ Ale jeszcze niezapominajmy o mnie jak będe miał 40 lat i tak będe gral B) :) |
znam z rl, ma 48 lat.
|
Na securze Burt Simpson ma co¶ koło 35 lat.
|
Cytuj:
|
Heh, to nie widziałem, ale na securze mnie już nie było z rok, może więcej. ;]
|
Cytuj:
Pozdro |
potwierdzam słowa Rafayen'a ;)
|
Na Antice 122MS, Lejdi Ewa - 55 lat chyba, syn j± nauczył grać :P
|
|
ja Ľle widzę czy on ma demon h , mpa i g legi ? Gz ,ale długo się z tym męczył :D
|
Cytuj:
|
[CHAR]Czarodziejka Doris[/CHAR] W jakim¶ starym temacie jej syn wstawił screnna jak zdobya 100 lvl w jakim¶ tombie ;p
|
ja kiedys znałem gracza takiego. raz mi powiedział że idzie zapalić i się zapytałem ile ma lat i mówił, że 33 :P
|
[CHAR]Hideharu[/CHAR] z Eternii ma prawie 50 latek na karku.
|
W chorzowie w jednej cafe(nie wiem czy ona jeszcze istnieje) ale z rok temu wlasciciel gral w tibie(mial okolo 50lat) i to moze potwierdzic sporo osob z chorzowa
|
mój ojczulek grał ma 40+lat
|
Abbath wrzucil zdjecie gracza z gildii, ktorej nazwy nie moge sobie przypomniec.. ale widzialem zdjecia z ich zlotow. Na pewno wiekszosc moglaby byc waszymi rodzicami, a kilka osob bylo jeszcze bardziej 'wiekowych'. W sumie jak by nie bylo, podziwiam. xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |