![]() |
Znam Spoxstera osobiście i jestem pewien ze nie dzielił z nikim passów. Podobno (ale to usłyszałem od kumpla i nie jestem pewien) CipSoft ma mu cofnąć lvl.
|
co do cofnięcia lvlu to bym się grubo zastanowił ;p pożyjemy zobaczymy , mówiłem na każdego przyjdzie kiedyś pora ... padł Spoxster , padnie i Taifun .
czas pokaże na co stać hakreów xDxD |
Cytuj:
|
ja dzisiaj shackuje caly Cip soft XDDDDD
a cy spoxsterowi wroca.. ehh mam andzieje.. ale raczje watpie.. pozatym dal deleta z tego co wiem.. |
No wiecie co! Z (prawie)rooka tajfunka De(v/b)ilnego to bym się ucieszył... ale takiej osoby co ładnie duskiness wycina to wstyd się nawet zaśmiaćX( X( ! Btw: Jak doqpie PACCa to się tajfunek nie wygrzebie z parceli do końca życia!
"HAIL THE MIGHTY POWER OF THE STAMPED PARCEL! |
Znalem Spoxstera ostatnio do niego dzwonilem gosciu jest zalamany ze ciul zaczal pic dal kuzynkowi chara dopiero co dokupic pacc jest mi go zal ;( ;(
A jeszcze barrdziej sie zalamal jak dowiedzial sie ze nie odzyska lvl (dostal emaila z cipsoftu) Wiecie co ja wspolczuje spoxsterowi byl moim friend jak dzwonilem do niego gosciu byl nacpany zaczal pic oddal kuzynowi chara a jeszcze nie dawno dokupil pacca a jego stan jeszcze bardziej pogorszylo to ze nie odzyska lvl (email od cipsoftu) Ale moze tez zrobi takie lvl swoim druidem |
Cytuj:
Nemtor nie gral jego charem krecie myślisz ze bil by po 2mln expa Nemtorem i Spoxstreem ? Tak na MC wbijal 2mln expa at dat GZ up Spox pamietasz mnie? Bylsimy razem w Dies Irae Pivek Thor |
szkoda dzieciaka...co do sharingu to nie ma bata na*******al w paru...nikt nie jest kompletnym swirem zeby 2miliony k w jeden dzien wbijac...ludzie na jakim swiecie wy zyjecie....co do wracania leveli to rownie dobrze ja moglbym sie o moje zbanowane postacie ubiegac...bez przesady...nie dawal by passow nie wchodzil w jakies kureskie linki by uniknal hacka i tyle
|
Wzpulczucie Spoxster
Harcesh haknol spoxstera i teraz jest najbogadszy na furorze!!!!!! :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wspolczucia Spoxter niemartw sie jeszcze wbije kilka lvl i zajebe Taifuna z kumplami z Sunblade |
Wyjdź stąd ... odswieżasz topic z X czasu i jeszcze pieprzysz jak połamany, no prosze Cie ...
/Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |