Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Spoxster Hacked (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75628)

niewiera 05-05-2006 23:18

Znam Spoxstera osobiście i jestem pewien ze nie dzielił z nikim passów. Podobno (ale to usłyszałem od kumpla i nie jestem pewien) CipSoft ma mu cofnąć lvl.

Michal_angel 05-05-2006 23:41

co do cofnięcia lvlu to bym się grubo zastanowił ;p pożyjemy zobaczymy , mówiłem na każdego przyjdzie kiedyś pora ... padł Spoxster , padnie i Taifun .
czas pokaże na co stać hakreów xDxD

Zoczek 06-05-2006 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ombre
Thx za wyjasnienie :)

Nie ma sprawy : ]

eben 06-05-2006 14:44

ja dzisiaj shackuje caly Cip soft XDDDDD
a cy spoxsterowi wroca.. ehh mam andzieje.. ale raczje watpie.. pozatym dal deleta z tego co wiem..

Zawisza'Czarny 07-05-2006 12:50

No wiecie co! Z (prawie)rooka tajfunka De(v/b)ilnego to bym się ucieszył... ale takiej osoby co ładnie duskiness wycina to wstyd się nawet zaśmiaćX( X( ! Btw: Jak doqpie PACCa to się tajfunek nie wygrzebie z parceli do końca życia!

"HAIL THE MIGHTY POWER OF THE STAMPED PARCEL!

TmXX 16-05-2006 21:23

Znalem Spoxstera ostatnio do niego dzwonilem gosciu jest zalamany ze ciul zaczal pic dal kuzynkowi chara dopiero co dokupic pacc jest mi go zal ;( ;(
A jeszcze barrdziej sie zalamal jak dowiedzial sie ze nie odzyska lvl (dostal emaila z cipsoftu)

Wiecie co ja wspolczuje spoxsterowi byl moim friend jak dzwonilem do niego gosciu byl nacpany zaczal pic oddal kuzynowi chara a jeszcze nie dawno dokupil pacca a jego stan jeszcze bardziej pogorszylo to ze nie odzyska lvl (email od cipsoftu) Ale moze tez zrobi takie lvl swoim druidem

Rolas el'Baq 17-05-2006 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, gdzie kiedykolwiek mowil ze sie cieszy?
Taifun sie kompromituje blokujac demona + 4 ktore go bija jako pierwszy sorc w tibi? :baby:
Ty mowisz o 'fair play' w stosunku do Spoxstera? ahahahaha zal.mi.ciebie
to nie byl zaden Spoxster tylko Nemtor grajacy nim, i to oni cheatowali poprzez taskera na picie mfow czy macro i dajac passy polowie Olecku, dzieciaczku.

Polacy pier*ola a nie maja pojecia o czyms, lizodupy.:baby:

JAK MOZNA CHEATOWAC TASKEREM CO ZA KRETYN WIESZ CO TO TASKER???
Nemtor nie gral jego charem krecie myślisz ze bil by po 2mln expa Nemtorem i Spoxstreem ? Tak na MC wbijal 2mln expa at dat GZ

up
Spox pamietasz mnie? Bylsimy razem w Dies Irae
Pivek Thor

Wigget 12-06-2006 20:42

szkoda dzieciaka...co do sharingu to nie ma bata na*******al w paru...nikt nie jest kompletnym swirem zeby 2miliony k w jeden dzien wbijac...ludzie na jakim swiecie wy zyjecie....co do wracania leveli to rownie dobrze ja moglbym sie o moje zbanowane postacie ubiegac...bez przesady...nie dawal by passow nie wchodzil w jakies kureskie linki by uniknal hacka i tyle

Blar Mith 30-07-2006 15:04

Wzpulczucie Spoxster

Harcesh haknol spoxstera i teraz jest najbogadszy na furorze!!!!!! :(

Keel 31-07-2006 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blar Mith
Harcesh haknol spoxstera i teraz jest najbogadszy na furorze!!!!!! :(

Tyyyy naprawde?!!!!! Skad masz takie informacje???!!!

Blar Mith 03-10-2006 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keel (Post 915736)
Tyyyy naprawde?!!!!! Skad masz takie informacje???!!!

LOL to kazdy wie myslisz skad 60 ms mialby w domku kilka mpa i demon helmetow itp. A teraz i HARCESH przestal grac i pocy byl ten hak Spoxtera??

Wspolczucia Spoxter niemartw sie jeszcze wbije kilka lvl i zajebe Taifuna z kumplami z Sunblade

Jojo Ninja 03-10-2006 21:00

Wyjdź stąd ... odswieżasz topic z X czasu i jeszcze pieprzysz jak połamany, no prosze Cie ...

/Jojo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.