Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Spoxster[~160MS] ... Hacked i prawie rooked xD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75641)

Xallin 04-05-2006 08:48

lol

Z Nemtorem ta sama historia zdazyla sie na iridii dawno temu kiedy była wojna "Royal Demonic"(wtedy najwiekszy lvl na iridiiB) ) Miał wojne i podał passy nemtorowi bo ma dobre pvp ... no a nemtor znów wykonał swoje zadanie i hack.. ale to juz dawna historia a co do tematu to szkoda takiego lvl ;(

Shadow Devil 04-05-2006 18:01

Wiem że dużo zabijał ale szkoda mi go.
ze 165 ms spaśc na 8 lvl omg;/

Actorron 04-05-2006 20:40

Ale Nemtor zgadal sie z Taifunem i jego ferajna i zrookowali (prawie) Spoxstera czy skozystal z okazji ze ma passy do niegoi go hacknol tak bez przyczyny ?

Dark Brozyn 04-05-2006 22:54

As I many many times said:
Cheaters & Sharers are always hacked!

Ice'Draz 05-05-2006 10:49

OMG dobijacie mnie, teksty niektorych to wymiataja "Duski nie mogly wygrac wojny to zhakowali Spoxstera" ahahaha ta no pewnie oni zawsze mieli jego passy i tylko z litosci nikt go nie ruszyl ^^. Nie sadze zeby 165 sorc dal sie zhaczyc, po prostu dal passy zlej osobie no i sam sobie zawinil i to zadna wina duskow tylko zwykly zbieg okolicznosci ze akurat podczas wojny tak sie dal.

Phil Odaerin 05-05-2006 11:26

Haha ;)
Tak sie konczy podawanie passow innym. Niewazne czy po to zeby nabijac expa czy wygrac wojne czy 'tylko' robic skille. Obojetne.

Bardzo dobrze sie stalo. Jednego sharera mniej.

Celmir 05-05-2006 11:27

Ale h*je zyja na tym swiecie.Gdyby nadazyla by mi sie taka okazja ze bym kogos haknal to w zyciu bym nie rooknal.Ojebal bym itemy i spoko.Koles siedzial tyle i naparzal lv a jakis fiut w jakis kurwa sloneczny dzien zjechal go tak. R.I.P;(

Grzesiex 05-05-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir
Ale h*je zyja na tym swiecie.Gdyby nadazyla by mi sie taka okazja ze bym kogos haknal to w zyciu bym nie rooknal.Ouwielbiam jeść bananyal bym itemy i spoko.Koles siedzial tyle i naparzal lv a jakis fiut w jakis kobieta lekkich obyczajówa sloneczny dzien zjechal go tak. R.I.P;(

hehe fajne te teksty ^^
@topic
szkoda takiego lvla... tyle czasu pracy poszlo sie jebac...<< hehe lol

Lucas Lorpuz 05-05-2006 14:08

Szkoda takiej postaci. :(
;)

hansaylla 05-05-2006 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis
OMG.......jak był wciągnięty w tą gre bardzo to chyba popełnił samobójstwo ze 165 lvl do 19 .................NC

Nie kazdy jest tak ograniczony zeby se cos zrobic bo mu chara zrookowali, pewnie sie ostro w*****l ale jak jest inteligentny to zyje dalej.... ja to bym sie nawet cieszyl jakby mi hackli takiego chara i zrookowali...

alzIK 05-05-2006 14:43

CZego wam szkoda, ze Sharowal ? Ma nauczke powah! :baby:

Bodi 05-05-2006 15:11

omG

Biedny Spoxs :( HACKERS SUX ! :X(

tylozel 18-09-2006 14:50

dla niekturych dobrze że został shackowany a dla niekturych nie ale dla mnie to porażka bo wbić 160 lvl sorcem to troche jest czasu i wysiłku smutno mi;(

-------------------------------------

HACKERUW POWINNO SIE JAKOŚ USUWAĆ , ZAPOBIEGAĆ tylko nie wiem jak;/ :(

Raditz Saiya-jin 18-09-2006 15:02

i na co bylo odswiezac taki stary temat -.-'

Upierz 18-09-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tylozel (Post 993241)
dla niekturych dobrze że został shackowany a dla niekturych nie ale dla mnie to porażka bo wbić 160 lvl sorcem to troche jest czasu i wysiłku smutno mi;(

Dziękujemy za odświeżanie starego topicu, zara będzie "Ej czemu mam debuga" albo "Rehost blx"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54.