![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie lubie noobów dla tego odświeżam temat żeby sobie poczytali Rules :P
|
mluahahhaha ;p
właśnie noobs sux |
jestem nowy zarowno na forum jak i w graniu w Tibie i staram sie nie wychodzic na ooba przestrzegajac ogolnie przyjetych zasad choc czasem jako nowy popelniam bledy i zdaza mi sie ze czegos nie rozumiem Jednak dziwi mnie jak czesto naduzywa sie okreslenia noob szczegolnie u osob ktore zacznaja swa konwersacje od kilku k.. i ch... . Ostatnio tez spotklala mnie tak sytuacja ze strony jednego z graczy gdy skillowalem sobie niedaleko Venore na rootach wpadl jakis koles i od przeklinania zaczol ze mam wywalac bo on tu zwykle trenuje i wsrod wiazanek lecialo w stosunku do mnie wlasnie okreslenie noob tylko pytanie tak narpawde kto w tym momencie nim byl?
Martwi mnie troche, i nie mnie jednego jak widze na tym forum, ze z zachowaniem takim spotyka sie czlowiek wlasnie wsrod rodakow nigdy takih problemow nie mialem z osobami z zagranicy. |
Witam PS mój pierwszy post tka do rzeczy fajny i ciekawy poradnik jestem newbie a nie noobem zastosuje sie do niego ps Matex kujon wielki świat honera gildia w przyszłości the ruttles seveven of honera czy jakos tak
Pozdrawiam Matex |
Mam tylko 1 zastrzeżenie:
1 Jeżeli widzą jakiegos 1 czy tym podobne levela, to automatycznie wyzywają go od noobów. P.S:Jednak lepiej sie czyta z ogonkami... |
He He fajny poradnik widze że się napracowałeś:p
|
Dobry poradnik zawierający duzo humoru :)
|
Watowanie (?)
a według mnie to jest waŁowanie , - od zwałowac cos komus , uzywałem tego kiedyss (daaawno :P)
poza tym dodalbym Nie uzywaj kretynskich nicków jak widze "Severus Snape of hogwart" albo jakies inne dziadostwo to tylko czekam az z depo wyjdzie LUDZIE wymyslcie sobie jakies nicki , (prawda ze ja uzywam nawet na forum imienia z ksiazki , ale chyba bardzo malo osob o nim slyszalo xP) ale poradnik b.dobry :D |
bardzo ciekawe :D
|
Cytuj:
|
Dzięki za poradnik,przykro mi mówić ale z tego wynika że jestem noobem.
Muszę to natychmiast zmienić. :) |
Spox post!!!!!oby tak wiecej!!
|
Ładnie ładnie ...
Bardzo mi się ten twój poradnik spodobał bo tamtego arykułu nie czytałem ;) . Tera już wiem co to jest afk bo raz odeszło mi się od kompa no i... :confused: Poradnik zrobileś ładnie i przejżyście byle tak dalej :cup:
|
Mam pytanie jakiś koleś bawił sie bohami i przez przypadek wrzucił je na moje miejsce w depo i ja mu je oddałem cz powinienem to zrobić???
Ten koleś miał 55lvl a ja 16 |
To juz zalezy od twojego zachowania. Ja osobiscie oddalbym te bohy. Czesto zdarzalo sie, ze oddawalem ludziom to, co zgubili. Pamietam, jak zwrocilem 35bp hmmow (a wtedy staly po 2-3k ;))
|
to dobrze że je oddałem w końcu chamem nie jestem;)
|
Dobry poradnik dla początkujących, ale ci co grają conajmniej rok już powinni raczej znać większość tego o czym byla mowa w poradniku.
Poradnik ogólnie dobry, przejrzysty , CIEKAWY i pouczający :p. Ocena 10/10 ( Ja nie oceniam "Surowo" :p) Pozdro~ |
spoko poradnik;)
|
Niektórzy myślą, że jak stoją pod depo i biją 8lvle co ledwo wyszły z rooka, albo wchodzi jakiemuś kiedy ten skilluje i myśli że jest pro bo zabija nooby, no bo lowlvl = noob. Oni sami są noobami, jak takiego widzę to mi żaal dupę ściska...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |