![]() |
Wszyscy pokażą swoje prawdziwe pvp na test serwie bo stare botki nie będą działać ale potem i tak na tibia org pojawi sie najbardziej oczekiwany news "nowe TBI na nową wersje tibii" ehhhh
|
Matek: Niestety nie używam wingrozy, ale poczytaj też licencję przy Windows Update, może tam będzie.
Do wszystkich, którzy twierdzą, że boty powstaną już niedługo: macie pomysł jak taki bot miałby działać? |
boty....
Spleen napewno sobie poradzi :]
|
bloki maja 128 bitow lub obydwa po 64, TEA!
Teraz na 7.6 Cytuj:
Na 7.61 kliencie Cytuj:
|
jak to jak?
bedzie deszyfrowal 128 bitowy klucz w czasie rzeczywistym toz to takie proste |
koniec ery botów?a dlaczego kiedy ja przestałem grać kiedy na jakichś głupich wojnach zabijali mnie tylko dlatego że mieli bota;/lepiej późno niż wcale,no ale to jeszcze takie pewne nie jest
|
Deszyfrował czy łamał?
|
Cytuj:
|
Aby jeszcze udało im się sposób na macro znaleźć :p
|
OMG ale sie martwicie tymi BOTAMI oczywiste, że znajdzie sie nie jeden ale może nawet z pięciu geniuszy co ci zrobią bota działającego po update w 24h, ale jak znam życie to nie bendzie im się tak śpieszyć bo z 2-3 dni bez bota można przeżyć (nie wiem jak sie tyczy boto-łogowców).
PS.: znam kolesia do zrobił bota na test serwa - bodajrze to była tibia 7.53 (czy coś koło tego - ten przed 7.6). :P CIACH, nie zapędzaj się tak... |
Cytuj:
Lepiej jak by Cip Soft zrobil czesto aktualizowany dodatkowy zewnetrzny skaner(cos jak DMW w grach FPP), wykrywa czita + auto ban na 30 dni, takim skanerem tez pewnei dalo by sie wykryc mc + ukarac.:P |
Autor TibiaBot NG zapowiedział, że nowa wersja powstanie 24h od pojawienia się update. Oczywiście nie będzie miała wszystkich funkcji, ale nadal aimbot, uhbot etc raczej beda dzialac.
|
Wszystkie boty moga isc od razu z torbami, da sie przezyc bez botow jak sie umie grac, jak sie nie umie prosta sprawa... nie grac
Problem beda mieli tylko ludzie na Annihilatorze =P ktorzy nie zrobia go na 100 lvlu ale na jakims 200+ Przykra strata byloby nie dzialanie Tibicam, chyba wszyscy lubia obejrzec dobry film, zrobic z niego WMV pelny efektow i dobrej muzy... tego by brakowalo |
don't worry be happy
Za tydzien beda nowe boty a przeciez anihilator nie ucieknie:P
a tak po za tematem radio maryja ma nowa strone:P (czy ktos im zezwolil na wyslanie do mnie emaila:D) |
Dodajcie to do sibie i wyjdzie co ?
Tetro nie pogra sobie juz ahahaha :D ( na nowym swiecie) bo jego wspaniale CaveBoty nie beda dzialaly :((xD |
Cytuj:
@down Niee, po co ryzykowac z macro? |
Cytuj:
|
To w jaki sposób pakiety które przyjdą z serwera będą odszyfrowywane jak klucz deszyfrujący znajduje się na serwerze???
Pakiety przychodzące nie będą szyfrowane?. |
Nie odrobiłeś pracy domowej, idź na wikipedię i poczytaj o RSA
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |