![]() |
8o wow wileki dzieki ;] moge teraz zalozyc swoja gildie z kolegami :D
lady poradnik i przejzysty z zdjeciami |
lol
Cytuj:
HAkli cie o lol sie najpierw mysli potem robi a ty kody podajesz lol lub r-keya Prawie jak noob;) |
Buahaha jak to czytam to mi sie smiac che ;]
|
odpowiedz
Cytuj:
poszukaj sobie na tibia.com w dziale gildie p.s. zazwyczaj maja wyraz "rook" w nazwie albo opisie;) |
odpowiedz
Cytuj:
|
sorki
sory ze odpowiadalem na pytania bo moze odpowiedzi juz sa ale dopiero teraz zobaczylem ze to ma wiecej niz 1 strone:confused::confused::confused::confused::con fused::confused:
|
Jeśli założę gildię i skończy mi się pacc, to czy nadal będę liderem gildii?
|
Cytuj:
Ile guild housów może mieć 1 gildia? |
@up
Chyba 1... :) Teraz moje pytanie, jeśli zrezygnuje z lidera to kto go otrzyma skoro jest kilka vicków ? ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
A jak można przepisać?
|
Cytuj:
|
Jak
jak sie nazywa to 1. miasto gdzie sie rozpoczyna gra i sie robi 8 level jak to miasto sie nazywa?????
|
przepraszam ale jestem nowy...
sorry ze nie pisze o tym co wy lae nie moge znalzec swojego miejsca......(jestem tu nowy) więc.... podczas mojej nieobecnosci w tibię grał mój brat i z 20 lvla nabił 44lvl (druid) teraz jak przejmuję konto nie wiem jak, co, gdzie, kiedy??? pomóżcie mi nie mieszkam z moim bratem a nie mam jak z nim omówić tej kwesti prosze o pomoc (plx!!):(:(:(;(;(;(;(:confused::confused::confused ::confused:
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Kilu leader
Witam! Moje pytanie zadawane było juz wczesniej jednak nikt nie udzielil na nie odpowiedzi wiec pytam ponownie.
Czy gildia moze miec kilku leaderow jezeli tak to jak mozna to zrobic. Prosze o pomoc:baby:. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |