Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Moja walka Ja(Ksadrox) vs Ziomal Daro (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76857)

Kajzer 14-05-2006 22:57

ciekawe to ze nie polala sie ani 1 kropla krwi

reszta jest spoko;]
nie rozumiem dlaczego sie smiejecie
80% tego forum boi sie wlasnego cienia
łepki wyglądaja mi na 14 lat ( sądze po budowie ciała)
wiec co sie dziwicie;/

Zyphiel 14-05-2006 23:00

Lol jaki matrix xDDD Uśmiałam się

Olorion. 14-05-2006 23:05

mens idzcie kiedys na silke/pograc w kosza/noge cokolwiek, byle by sie siedziec przed kompem 24/7 i nie wygladac jak wygladacie

Player Killer 14-05-2006 23:16

HAhahahahha, rox Film, bedzie dobry material dla Tvn, battle wary z tibii przenosza sie na rl live hehe

Celmir 15-05-2006 15:06

Do tych co krytykuja: Zapewne kazdy z was jest Bruce Lee i sie nap***dala jak nikt inny na swiecie. HAhahaha pisac kazdy moze panowie a jak przychodzi co do czego to kapa.
Co do filmu: Biliscie sie jak tam umiecie.Fajnie bo smiesznie.Wygral ten z kucykiem:]

Yerzo 15-05-2006 15:24

Celmir tez trenujesz karate ? Jak tak zapraszam na turniej sobota sandomierz godzina 10 jesli sie nie myle :]

hide 15-05-2006 17:40

I widzisz Celmir, mamy tu samych Bruce'ów :D

Cytuj:

A tamten chlop zamiast cie butowac jak lezales
Jak mieli się bić a nie nawalać jak pijani kibole po meczu to niekopanie leżącego jest czymś wmiare normalnym [cywilizowanym?]

Zartan_of_iridia 15-05-2006 18:07

Według mnie to je ukartowane ;] przeciez oni sie momentami smiali a pod koniec odeslzi jakby nigdy nic.... podejzewam ze jakby sie bili naprawde to ... bili by sie jakos agresywniej

Madreth 15-05-2006 20:27

Fajnie ustawiliscie walke, zreszta dziwne ze sie rozeszli razem zamiast klepac do momentu az koles sie nie zaleje krwia, wiec to tlumaczy ze to byla Ustawiona walka do Filmu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yerzo
Stary nie obraz sie ale mialem najwieksza polewe tygodnia. Zapisz sie na jakas sztuke walki to naprawde duzo daje. Ja juz chodze 7 lat na karate i ten typ by ze mna nie wytrzymal pol minuty :P ale fajne boisko w tle nawet szkoda ze ja takiego nie mam ;/

edit : jak chcecie zobaczyc jak to powinno wygladac to looknijcie :
http://www.youtube.com/watch?v=PuS2_EbGNC4
to nie jest keylogger tylko film zwykły

edit 2 : Myslę ze wygrał Ksardos bo troche wiecej atakowal i kilka fajnych (jak na te walke) lowkickow wsadził temu drugiemu pod koniec juz troche kulał

Jestes zalosny, cwicze Muay Thai i jakos nie widze zeby wchodzily tam low kicki ciekawe, wiem ze chciales byc fajny i olsnic kazdego swoim Profesjonalizmem, ale jezeli nazywasz kopniecie bez zamachu "fajnymi lowkickami" to jestes boski.
Napoczatku myslalem ze sami sie polamiecie :D, no ale jak bedziecie starsi dorwiecie troche masy i mysle ze bedzie good jezeli popracujecie nad Forma ;)

Zajebiscie mi sie film podobal, zajebiscie smieszny : DDD

Pozatym dobrze ze lezacego nie kopali, chociaz wystarczyl by kop w glowe zeby koles dostal knock outa ;]

Hellraider 15-05-2006 21:06

O loooool kozackie, bez kitu jesli to bylo ustawione to zajebiscie sie udalo, a jesli to bylo naprawde to nie mam pytan! Ten ziomal daro fajnie cie wybrechtal na koncu xD. Ogolnie walka to smyranie 2 panienek, chociaz 1 walczyl w defensywie i calkiem dobrze mu szlo, bo ten 2 raczej nie umial atakowac ;]. Dobra nie bede wiecej pisal, bo zaraz profesjonalisci mnie zaczna nazywac bruce'em lee... ;[

Yerzo 15-05-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth

Jestes zalosny, cwicze Muay Thai i jakos nie widze zeby wchodzily tam low kicki ciekawe, wiem ze chciales byc fajny i olsnic kazdego swoim Profesjonalizmem, ale jezeli nazywasz kopniecie bez zamachu "fajnymi lowkickami" to jestes boski.

jabkys nie zauwazyl to napisałem jak na te walke ... chyba ze walenie na pałe piesciami w powietrze jest bardziej efekwne od kopniecia po ktorym przeciwnik lekko kuleje to wybacz -.-
a lowkickiem to przeciez nie jest, tylko troszke przypomina...

Martinesz 15-05-2006 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajzer
ciekawe to ze nie polala sie ani 1 kropla krwi

reszta jest spoko;]
nie rozumiem dlaczego sie smiejecie
80% tego forum boi sie wlasnego cienia
łepki wyglądaja mi na 14 lat ( sądze po budowie ciała)
wiec co sie dziwicie;/

ehh Parsi jak każdy miałby taką klatę jak Ty ... ;P
pzdr dla Ciebie =]

@topic
filmik ciekawy, szarpanina dziewczyn =]

Daroox 15-05-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir
Do tych co krytykuja: Zapewne kazdy z was jest Bruce Lee i sie nap***dala jak nikt inny na swiecie. HAhahaha pisac kazdy moze panowie a jak przychodzi co do czego to kapa.
Co do filmu: Biliscie sie jak tam umiecie.Fajnie bo smiesznie.Wygral ten z kucykiem:]

Jezeli sie nie umieja bic to nie powinni tego w internet dawac bo tylko se lipy naroblili ;/ jesli to nazywacie na*******aniem sie to dobrzy jestescie ... tak jak ktos juz wczesniej powiedzial powini sie walic az kogos zniosa ;];]

Ps.Dwie cioty..

Igrexou 15-05-2006 23:32

pwn3d xDDD

kazik1 16-05-2006 13:30

Naab plax -.- Myśleliście że coś pokarzecie xD ? 10 latek by wam dwóm naj**ał , buauhhhahuahuahuhuahuahuhauhuaauhuahuau wysle to do Tvn i Uwaga xDD Cala Polska wybrtechata wassss 8o

gostyx 16-05-2006 13:43

hehehehe ostra polewka xDDDD Gratz wykonania masa śmiechu :PPP
Poprostu pro ;]

Celmir 16-05-2006 14:25

Ajj ku**a samych tu profesjonalistow widze:D Panowie kazdy bije sie na swoj sposub.Chlopaki jak widac nie boja sie wysmiania czy czegos.Wy nie zamiescicie filmu z rl poniewaz zapewne kazdy z "profesjonalistow" ma anemie i wyglada jak kosciotrup.Jak czytam wasze wypowiedzi to mi sie ;( chce ze smiechu jakich mamy tutaj "bokserow/karatekow/judo'kow".Niezla beka idzie z wypowiedzi 13-latkow.:p

Xerc 16-05-2006 14:34

widze mase kozaków, to byl film z ktorego można było się pośmiać tzw. dla beki, dobre to jest, gratz chlopcy, i cicho bądzcie bo sami nie umiecie takiego filmiku zrobić. BEKA 9/10 mało efektów specjalnych :D

damtob 16-05-2006 14:39

uhuhuhuhuhuuhuhuh ty stary powinienes niewychodzic z domu. Luźno go bileś <jak szmata toba zucał> Ty wygladasz jak menel

Xerc 16-05-2006 14:48

@up

uhm, taki kozak a lv cos maly masz i eq kiepski jak na ten swiat ;)

ps. na taki to na trollach sie tam zbiera slills suX too

to tyle. a ktos jest taki świrtny to niech się tym nei chwali bo nie przekonamy sie o tym bo kazdy gdzies indziej mieszka :] tibia was zepsuła nubki(not all)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15.