![]() |
ciekawe to ze nie polala sie ani 1 kropla krwi
reszta jest spoko;] nie rozumiem dlaczego sie smiejecie 80% tego forum boi sie wlasnego cienia łepki wyglądaja mi na 14 lat ( sądze po budowie ciała) wiec co sie dziwicie;/ |
Lol jaki matrix xDDD Uśmiałam się
|
mens idzcie kiedys na silke/pograc w kosza/noge cokolwiek, byle by sie siedziec przed kompem 24/7 i nie wygladac jak wygladacie
|
HAhahahahha, rox Film, bedzie dobry material dla Tvn, battle wary z tibii przenosza sie na rl live hehe
|
Do tych co krytykuja: Zapewne kazdy z was jest Bruce Lee i sie nap***dala jak nikt inny na swiecie. HAhahaha pisac kazdy moze panowie a jak przychodzi co do czego to kapa.
Co do filmu: Biliscie sie jak tam umiecie.Fajnie bo smiesznie.Wygral ten z kucykiem:] |
Celmir tez trenujesz karate ? Jak tak zapraszam na turniej sobota sandomierz godzina 10 jesli sie nie myle :]
|
I widzisz Celmir, mamy tu samych Bruce'ów :D
Cytuj:
|
Według mnie to je ukartowane ;] przeciez oni sie momentami smiali a pod koniec odeslzi jakby nigdy nic.... podejzewam ze jakby sie bili naprawde to ... bili by sie jakos agresywniej
|
Fajnie ustawiliscie walke, zreszta dziwne ze sie rozeszli razem zamiast klepac do momentu az koles sie nie zaleje krwia, wiec to tlumaczy ze to byla Ustawiona walka do Filmu.
Cytuj:
Napoczatku myslalem ze sami sie polamiecie :D, no ale jak bedziecie starsi dorwiecie troche masy i mysle ze bedzie good jezeli popracujecie nad Forma ;) Zajebiscie mi sie film podobal, zajebiscie smieszny : DDD Pozatym dobrze ze lezacego nie kopali, chociaz wystarczyl by kop w glowe zeby koles dostal knock outa ;] |
O loooool kozackie, bez kitu jesli to bylo ustawione to zajebiscie sie udalo, a jesli to bylo naprawde to nie mam pytan! Ten ziomal daro fajnie cie wybrechtal na koncu xD. Ogolnie walka to smyranie 2 panienek, chociaz 1 walczyl w defensywie i calkiem dobrze mu szlo, bo ten 2 raczej nie umial atakowac ;]. Dobra nie bede wiecej pisal, bo zaraz profesjonalisci mnie zaczna nazywac bruce'em lee... ;[
|
Cytuj:
a lowkickiem to przeciez nie jest, tylko troszke przypomina... |
Cytuj:
pzdr dla Ciebie =] @topic filmik ciekawy, szarpanina dziewczyn =] |
Cytuj:
Ps.Dwie cioty.. |
pwn3d xDDD
|
Naab plax -.- Myśleliście że coś pokarzecie xD ? 10 latek by wam dwóm naj**ał , buauhhhahuahuahuhuahuahuhauhuaauhuahuau wysle to do Tvn i Uwaga xDD Cala Polska wybrtechata wassss 8o
|
hehehehe ostra polewka xDDDD Gratz wykonania masa śmiechu :PPP
Poprostu pro ;] |
Ajj ku**a samych tu profesjonalistow widze:D Panowie kazdy bije sie na swoj sposub.Chlopaki jak widac nie boja sie wysmiania czy czegos.Wy nie zamiescicie filmu z rl poniewaz zapewne kazdy z "profesjonalistow" ma anemie i wyglada jak kosciotrup.Jak czytam wasze wypowiedzi to mi sie ;( chce ze smiechu jakich mamy tutaj "bokserow/karatekow/judo'kow".Niezla beka idzie z wypowiedzi 13-latkow.:p
|
widze mase kozaków, to byl film z ktorego można było się pośmiać tzw. dla beki, dobre to jest, gratz chlopcy, i cicho bądzcie bo sami nie umiecie takiego filmiku zrobić. BEKA 9/10 mało efektów specjalnych :D
|
uhuhuhuhuhuuhuhuh ty stary powinienes niewychodzic z domu. Luźno go bileś <jak szmata toba zucał> Ty wygladasz jak menel
|
@up
uhm, taki kozak a lv cos maly masz i eq kiepski jak na ten swiat ;) ps. na taki to na trollach sie tam zbiera slills suX too to tyle. a ktos jest taki świrtny to niech się tym nei chwali bo nie przekonamy sie o tym bo kazdy gdzies indziej mieszka :] tibia was zepsuła nubki(not all) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |