Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Liga Mistrzów. Aresenal czy Barcelona? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76958)

Telupeje 14-05-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
wracając do takiego małego offtopa Real ma kryzys na drugim bądź trzecim miejscu w tabeli a Barca była w środku gdy miała kryzys.to jest najlepsze

Nie, to nie jest najlepsze. Najlepsze jest to,że Barca skonczyla ten sezon na 2 pozycji, a Real ciagle trwa w kryzysie.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
nie chce być przez wiernych kibiców Barcy zbesztany tak wiernych że pare lat temu wypisywali HaŁa Madrit

Tak! Krzyczalem haŁa Madrit bo uwazam to za obraze Realu.: )
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ksabi
Wlasnie widac po wczorajszym meczu jak to Barcelona potrafi wygrywac mecze bez Ronaldinho.

FC Sevilla - FC Barcelona 3:2

W sumie to był rezerwowy skład Barcelony, ale cóż druzyna pozostaje druzyna, a od mistrza wymaga sie zwyciestw w kazdym meczu.

Gralo paru zawodnikow Barcy B, a to juz jest inna druzyna.
Cytuj:

On nawet w polowie nie jest tak dobry jak Zidane. I nigdy nie bedzie.

buehehehe

Barcelona wcale nie opiera gry na jednym zawodniku, jej sila jest gra zespolowa - kazdy moze przechylic szale zwyciestwa na korzysc Barcelony. Jest jednak zawodnik, ktory szczegolnie sie wyroznia - Ronaldinho.

Matek 14-05-2006 19:25

Cytuj:

@Matek

Wlasnie widac po wczorajszym meczu jak to Barcelona potrafi wygrywac mecze bez Ronaldinho.

FC Sevilla - FC Barcelona 3:2

Ja ci moge znalezc kilka meczy, ktore Barca przegrala Z Ronaldinho - czy to oznacza, ze on jest nic nie wart?

Cytuj:

W sumie to był rezerwowy skład Barcelony, ale cóż druzyna pozostaje druzyna, a od mistrza wymaga sie zwyciestw w kazdym meczu.
Ale tez nie ma druzyny, ktora wszystko wygra. I z tym sie trzeba pogodzic. Barca nie miala o co walczyc, Sevilla miala.

Cytuj:

On nawet w polowie nie jest tak dobry jak Zidane. I nigdy nie bedzie.
Wstrzymalbym sie z ta ocena. Ich nie ma sensu porownywac. Rodzi to tylko niepotrzebne klotnie. To ta sama polka - a wiadomo, ze kazdy zawodnik ma dni lepsiejsze i gorsiejsze.

Cytuj:

Oni wcale nie opieraja gry na jednym zawodniku, ich sila jest gra zespolowa - kazdy moze przechylic szale zwyciestwa na korzysc Arsenalu. Jest jednak zawodnik, ktory szczegolnie sie wyroznia, i jest zywa legenda Kanonierów - Henry.
same in barca. Swoja droga - jak kiedys Henry nie gral, Arsenal przegrywal co druga gre:)

PiXik 14-05-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Nie, to nie jest najlepsze. Najlepsze jest to,że Barca skonczyla ten sezon na 2 pozycji, a Real ciagle trwa w kryzysie.

ale mnie pojechałeś chyba się popłacze,a nie zaraz napisałeś taki bezsens że sam się upupiłeś
hahahha;d
eot
btw.jak myślicie finał to będą piłkarskie szachy czy piękny mecz?

Smetana 14-05-2006 22:42

Szachy jak zwykle od kilku lat :/. Nie to co kiedyś jak Real grał, wtedy prawie nie było obrony :). Real wróć!!!

Telupeje 15-05-2006 17:35

warcaby beda

Slyth 15-05-2006 17:47

ja oczywiście za Aresnalem, kanonierzay pokaża tym katalończykom gdzie raki zimują ;]

ale tak ogólnie to ja od zawsze za Marsylią :]

Vorlan 15-05-2006 18:45

Troche w tym racji ze Barca nie byla taka widoczna kiedy jeszcze nie sciagnela lepszych zawodnikow....

Ale wszystko okaze sie pojutrze wieczorem :D

Mafuss 15-05-2006 19:09

Cytuj:

Co do tematu, to oczywiscie ze wole Arsenal niz Barcelone.

Tak 3maj !! Barca nie da sobie rady, najpierw Real potem Vilareal teraz czas poskromic Barce. No co ? Puchar Uefa dla hiszpani a LM dla Angli. Go Gunners !!

Nevermight 15-05-2006 19:17

Oczywiscie że Arsenal, nienawidze barcelony, a w Arsenalu grają moi ulubieni piłkarze, Henry, Reyes, Gilberto Silva, Eboue, tylko szkoda z Bergkamp sie już wypalił, też go lubiłem ;)

PiXik 15-05-2006 19:19

a jak ktoś się wypali to go już nie lubisz;>Najlepszy napastnik na świecie odchodzi po tym sezonie:-)

Straznik Monopolowego 15-05-2006 19:31

up: Rasiak idze do barcy ?

Vandoz 15-05-2006 19:50

Arsenal Rox!!!
Super sie oglada jak Henry, Fabregas i reszta graja. ;)

Koriun Druids 15-05-2006 21:21

Ja uważam że wygra barcelona:p Lubie te triki które robi ronaldinio:) Arsenal jeszcze nigdy nie doszedl do finału...Wiec wygra BARCELONA:cup:

Vandoz 16-05-2006 16:30

@UP

Arsenla nie byl w finale, wiec jest bardziej spragniony tryumfu. >.<

Smetana 16-05-2006 19:24

Najbardziej spragniona jest właśnie Barca, wygrali dotychczas tylko raz...

Krzesław 16-05-2006 19:39

I raz im starczy.:P Niech dadzą innym koryto.;)

Smetana 16-05-2006 19:59

Jak na klub tej klasy to mało, są głodni sukcesu... Arsenal wprawdzie nie wygrał ani raz, ale większość grających tam osób to młodzi zawodnicy mający wiele przed sobą.

Vandoz 16-05-2006 20:09

@UP

No i co z tego ze mlodzi???
Maja wygrywac lige mistrzów po 40 czy po 50???

Arsenal ROX!!!

Wygraja...

Smetana 16-05-2006 20:26

Ja nie twierdzę, że barca wygra, ale tamten argument był akurat kiepski.

Wladek - Celesta 16-05-2006 20:44

Jestem Kibicem Milanu :* x]

ALE ARSENAL(arsenał x]) WYGRA LIGE MISTRZÓW

POZDRo ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26.