![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Barcelona wcale nie opiera gry na jednym zawodniku, jej sila jest gra zespolowa - kazdy moze przechylic szale zwyciestwa na korzysc Barcelony. Jest jednak zawodnik, ktory szczegolnie sie wyroznia - Ronaldinho. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
hahahha;d eot btw.jak myślicie finał to będą piłkarskie szachy czy piękny mecz? |
Szachy jak zwykle od kilku lat :/. Nie to co kiedyś jak Real grał, wtedy prawie nie było obrony :). Real wróć!!!
|
warcaby beda
|
ja oczywiście za Aresnalem, kanonierzay pokaża tym katalończykom gdzie raki zimują ;]
ale tak ogólnie to ja od zawsze za Marsylią :] |
Troche w tym racji ze Barca nie byla taka widoczna kiedy jeszcze nie sciagnela lepszych zawodnikow....
Ale wszystko okaze sie pojutrze wieczorem :D |
Cytuj:
|
Oczywiscie że Arsenal, nienawidze barcelony, a w Arsenalu grają moi ulubieni piłkarze, Henry, Reyes, Gilberto Silva, Eboue, tylko szkoda z Bergkamp sie już wypalił, też go lubiłem ;)
|
a jak ktoś się wypali to go już nie lubisz;>Najlepszy napastnik na świecie odchodzi po tym sezonie:-)
|
up: Rasiak idze do barcy ?
|
Arsenal Rox!!!
Super sie oglada jak Henry, Fabregas i reszta graja. ;) |
Ja uważam że wygra barcelona:p Lubie te triki które robi ronaldinio:) Arsenal jeszcze nigdy nie doszedl do finału...Wiec wygra BARCELONA:cup:
|
@UP
Arsenla nie byl w finale, wiec jest bardziej spragniony tryumfu. >.< |
Najbardziej spragniona jest właśnie Barca, wygrali dotychczas tylko raz...
|
I raz im starczy.:P Niech dadzą innym koryto.;)
|
Jak na klub tej klasy to mało, są głodni sukcesu... Arsenal wprawdzie nie wygrał ani raz, ale większość grających tam osób to młodzi zawodnicy mający wiele przed sobą.
|
@UP
No i co z tego ze mlodzi??? Maja wygrywac lige mistrzów po 40 czy po 50??? Arsenal ROX!!! Wygraja... |
Ja nie twierdzę, że barca wygra, ale tamten argument był akurat kiepski.
|
Jestem Kibicem Milanu :* x]
ALE ARSENAL(arsenał x]) WYGRA LIGE MISTRZÓW POZDRo ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |