![]() |
Cytuj:
1. Damu trenil cluba ma 90+ i pozniej zrobil anhiego i treni sworda 2. Twoja dobijajoca polszczyzna patryjota lmao Zmiast pisac takie pierdoly na forum ucz sie |
a ty za kim jestes !@#$
kolejny ktory zdradza polakow. A o damu to jezeli nawet mial by 111 sworda to i tak dla mnie i dla wielu polakow bedzie smieciem ktory sie sprzedal a ty widze jestes taki SAMA =/ :evul: |
Cytuj:
|
- Damu chyba gdziesz juz to wszystko widziałem żywcem skopiowane,
masz juz pograne na Pytherze, a wojna bedzie długo długo 8o To jest chyba twoja najlepsza postac i chyba pierwszy raz w wojnie uczestniczysz, a co do nowego serva zaufaj mi ze i tam bys nie pograł jakbym znał twoj nick :> - Gleusy kazdy z nich miał i ma dalej hunta dopuki nie zaplacą za moją śmierć 100k (albo aol+50k na blessing) Blade za delete mozesz mi podziękowac to ja cie raportlem jak runki na daszku na*******ales :P i juz byl bann + delete warnning, pozostawało tylko czekać. - Najbardziej mnie rozmieszylo to ze Thurim kupił skrolla a skroll na drugi dzien odzyskał postac :D - Każdy kto mi podejdzie pod ręke jak Visser albo Dark Wielka Stopa(nie mówiąc juz o gleusach) nie pogra sobie więcej na pytherze do puki nie zaplaci. Moi przyjaciele wiedzą kim są, pozdrawiam. Jaco |
A jesli ktos niezauwacyl Damu wyszedl z hrp:>
Damu czy ty chcesz sie uratowac ?:D niematrtw sie napewno albert i reszta nieodpuszcza ci wiec i tak padasz. Jaco co do gleusow popieram ich huncenie :D Juz pozbylem sie Glian Gleusa ladnie padl ?:D8o |
Damu juz chyba nie lubi grac w tibie :p
Last login: May 23 2006, 21:58:29 CET Comment: RETIRED... 4Ever? Cya All Friends :( :evul: |
:d
Damu juz chyba nie lubi grac w tibie :p
Last login: May 23 2006, 21:58:29 CET Comment: RETIRED... 4Ever? Cya All Friends :( :evul: |
...
...nie gram bo mi sie nie chce?
...wiem ze mam hunta? ...dart taka postacia to ty se mozesz pozabijac |
Damu to ,że odszedłeś z HRP cie nie ratuje i tak dedniesz :evul:
ostatnio gadałem z twojim qmplem z rl ,jak zrobisz nowego chara i tak się dowiemy ;) |
Damu moze se niepozabijam ale szota za 150+ zawsze dostaniesz :>
co mzoe spowodowac twoja smierc :D I tak padniesz i tak chyyba ze reszte zycia spredzisz w depocie:D . Już wykupiłes sobie miejscowke ??:Dehauheauu8o |
...
Zobaczymy kto padnie :)
Zapewniam ze jakbym zrobil new chara nikt by sie nie dowiedzial... :) |
Cytuj:
Och Damu ja wiem ze padne :>na tej wojnie ,ale postaram sie zeby ten dead nie byl zaliczony tobie:> |
:)
Wojna jeszcze sie nie skonczyła... :)
|
Narazie ta wojna spokojna pare fragów......... Damu to prawda ze zaplaciles po to aby byc neutral ??
|
Nikomu jak narazie nic nie płaciłem i juz nie zapłace raczej...
A wojne jeszcze zobaczymy kto wygra... :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Damu,jesteś chyba jedną z najbardziej żałosnych osób jakich znam na ziemiach Tibi ;p
Wczoraj pierwszy raz od dłuugiego czasu odważyłes sie włączyc pk ;p Towarzystwo coroneli,którzy nawet nie wiedzą jakiej narodowości jestes (podobno:P ) wyraźnie ci służy.Ciekawe jak na tym wyjdziesz.... A tak btw. Czekam az w koncu dasz tutaj swojego zniewalającego fraga na Jojku.Ciesz się swoja krótka chwilą,bo szybko sie skończy,jesli juz się nie skończyła.... |
Juz dodalem fraga... :)
|
coście sie tak go uczepili :| Damu to narawde spoko koleś.. jesli wam sie On nie podoba to cu.. no chyba ze zazdroscicie lvl :> i kto tu jest zal ? chce wojny to niech ma i koniec:baby:
|
Cytuj:
Taka wojna szarpana będzie. Chyba że szykuje sie jakas new gildia :> która wstapi do wojny :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |