![]() |
Cytuj:
|
heh
Oryginalny temat :D:D:D.
--- Komu w drogę temu BoHy - to mnie totalnie rozwaliło :p (brechalam sie 2 min) --- A to moje dzieła :p :]: A biegnie mi tu Orshabaal?? :p Nie taki gs straszny jak go zlurują Nie wywołuj PK z depo Im dalej w PoH, tym więcej potworów Exura - gowno daje lecz sie przydaje NOOBik - Nieletni Obywatel Okazujący Braki i-kiu (inteligencji :D:D ) Czym player bogaty, tym Pker sie wzbogaci gp - grube pieniądze dp - ded player |
Jeden Vampire PACC Area nie czyni
I rot groźny przy lagu Uderz w nooba a protekt sie odezwie Każdy noob jest jadalny-tylko niektóre jeden raz Mądry Polak po haku |
Szybko zobaczy "deda" kto przed nim ucieka.
Co dzień n00b głupszy. Jaki knight, takie skille. Kto o GP nie dba ten GP nie jest wart. Hakerów i n00bów nie słuchaj i miej swój rozum. Z n00bem i orshabaalem grać nie można. Expiąc na rooku, tracimy czas. N00b rodzi n00ba. |
przysłowia jeszcze więcej
X( thief thiefowi loota nie ukradnie
|
;]
Cytuj:
To jest wypas ^^ inne też ! Pozdro dla kumatych i innych ... |
:p
UH'ał drut razy kilka, UH'nęli i drutka. xD
Fajny temat :D |
Kto afk jest ten bana moze miec<-- moje dzielo
|
Ten temat to tylko przyklad na to, jak bardzo tibia wali na banie polakom - ludzie gra grą, ale z przyslowiami, wierszykami, piosenkami itp to juz przeginacie :|
Oczywiscie zaraz jakies nooby mnie objada, ze jestem noobem mialem max 8 lv itp. - darujcie sobie :). |
Cytuj:
|
Wolnoć Tomku w swoim tombku.
(mój kumpel to wymyślił) |
a Teraz ja xP
:):D:):D:):D
Tibia Bogiem, Exp Nałogiem, Skille podstawa, PK zabawa! 8o Tibio kochana, dla Ciebie wstaję o 5 z rana. Noc też nieprzespana, ale dalej trenuję, postać buduję i uważam by niedostać bana. I choć granie w ciebie nic mi niedaje ja uparcie nieprzestaję... C00L Temacik :) |
Blessed shield? Thunder hammer? Magic Longsword? SZUKAJCIE, A ZNAJDZIECIE!
Dzieci, Dzieci, eSDek leci! 8o |
Kilka moich:
Lepsza strzała w kołczanie, niż powerbolt w brzuchu Uderz w noobka, a odezwie się protektor Gdzie dwóch się bije tam trzeci kradnie loota Jak się przygotujesz, tak se poexpisz Jak peker noobkowi, tak protektor pekerow Gdzie macro-afkerów sześć, tam nie ma co łowić :D |
Wez te uhy bo jescze zginiesz.
Nie gadaj bo ci sd do ust wpadnie. Gozdzikowa przypomina na bol glowy exura -.-. |
Cytuj:
|
Gdzie 5 sie bije tam 6 ue wali :>
Cipsoftowi gratulujemy Tibi 7,6 (i 7,7) Rat prawie jak Demon ^.- Czas to exp :> |
Cytuj:
Ludzie sobie zartuja a ty to na powaznie bierzesz :D PS: Fajny profil :D ;) :] |
Nie outfit zdobi człowieka
|
Teraz moje przysłowia:
Paluszek i głowka to od hacka wymówka ;) Czego noob sie nie nauczy, tego knight nie bedzie umiał Uczepił się jak noob setnego levela :evul: Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w tibi B) Kto nie ma w głowie to jest noobem Zabijał PeKa razy kilka , zabili i PeKa :P Wolnoć noobku w swoim domku 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |