![]() |
Cytuj:
:> to skad.. Moze sie znamy albo chodzisz do C-n do szkoly..? |
Z Skoczowa czyli takie niby okolice Cieszyna no i nie chodze do szkoły w Cieszynie :p B)
|
Rebelka!!!
PO PROSTU BRAK MI SŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!
REBELKA,more takich. P.S.Jakie są nazwy utworów???(all mi się podobały)!!!! |
Powiem krotko =) VERY NICE ! :) :cup:
|
moze i noobchary ale piekna robota, wielkie GZ!
... nie wiem czemu ale jakos niektorych ofiar mi sie szkoda pozniej zrobilo xD |
JESTESCIE Z CIESZYNA? o.O
O LoL... ja jestem z Ustronia... więc bliźiutko ;p jeszcze mi się sciąga. ;p słaby net :D
Edit@: Zajebi..... fajny film ;] atak typu 10 na 1 ... ale zeby cos takiego zrobić to trzeba mieć tą inteligencje i zgranie ;p |
Nie ma co świetny filmik, 60+ MB ale opłaca się ściągnąć ;] Muzyka też dobra mógłbyś podać tytuł/y ?
|
Mp3
1) Metalica-Killing Time
2) Manowar-Blood Of The Kings 3) Manowar-Kings Of The Metal Cya xD |
^^
Jak to sie mówi, filmik wy****ny w ku***we. Jednak co do tej części z Seha Hefix'em to taka trochę denna ;/ , jak dla mnie za długo on padał(faza z tego co swojego uj*bał potem ^,^).
Sceny:9/10 Muza:10/10 PVP:20/10 <<mass SD rulez>> OCENA:13/10 ^^ A i jeszcze jedno "Niech żyje Partia Liberalna" xP |
Refresh plix x
|
hmm
nie obejrzalem jeszcze ale to film od "Knurow team" :P?
|
rehost plz
nie da sie sciagnac:S a obejzalbym chetnie;d |
Nie..
Cytuj:
Nie... to nie zaden "Knurow Team" raczej bym powiedzial CIeszyn Team Zrehostowalem filmik ... mozna juz SCIAGAC!! xD |
Omfg
Wyjebany w chuj filmik!!! Wielkie GRATZ!!! naprawde dobry pomysl :)
Akcje dobrze dograne i muza WYJEBANA XDDD Pozdro oby tak dalej |
:p
Refresh :P zapraszam do ogladania
|
Filmik fajny, słaba troche muzyka :s, nie lubie takiej.
Nie wiem czemu daliście do wmv tego Hefa coś tam 42 lvla. To było troche żałosne :p I tak najlepsze fragi były po "Half year ago".:D |
Cytuj:
|
@Susan
Wlasnie o to nam chodzilo zeby zabijac ofiare z zaskocdzenia... na "Ture" I zaden z nas nie mial bota bo po co?? I nie wiem dlaczego uwarzasz ze to nie sd combo? |
poprostu bajka
jak sie da ludzi wykonczyc ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:41. |