Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Anihilator na Titanii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77600)

neutralny16 21-05-2006 18:34

Unit...??

A ja powiem tak...bardzo mi przykro,że wam sie udalo....FUCKING UNIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!El'loco..omg unit....ehhh

Martinesz 21-05-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
Zrób anihi 108 palem na ręcznym uhaniu i zmieniaj might ringi. powodzenia

I skąd wiesz, że kupuje kase w tibii za rl kase?

A tak wogóle to frajer jesteś.... =)

wiesz, co ? w Tibi chodzi o to abyś wyćwiczył swoje pvp, a jesli za mały Ci 108 pall, to zrob 200 i idz na ahni ...

mi wyglada, że to nie on tylko Ty jestes frajerem ;(

reklamujesz boty? o.O niedługo bedziesz jak Khight zeebee używał cavebot'a. ale co tam :( nie umiesz grac w tibie, to nie graj proste. albo sie naucz. znam wiele osob co robiło anhi bez uh botow i jakos wyszli cało, a to już nie moja wina, że nie potrafisz grać :( n.c mam nadzieje że szybko skonczysz z tym serverem.

Hail Kazadum

pozdro,
Marti

Szczuru.pl 21-05-2006 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz
wiesz, co ? w Tibi chodzi o to abyś wyćwiczył swoje pvp, a jesli za mały Ci 108 pall, to zrob 200 i idz na ahni ...

mi wyglada, że to nie on tylko Ty jestes frajerem ;(

reklamujesz boty? o.O niedługo bedziesz jak Khight zeebee używał cavebot'a. ale co tam :( nie umiesz grac w tibie, to nie graj proste. albo sie naucz. znam wiele osob co robiło anhi bez uh botow i jakos wyszli cało, a to już nie moja wina, że nie potrafisz grać :( n.c mam nadzieje że szybko skonczysz z tym serverem.

Hail Kazadum

pozdro,
Marti

tak tak. jakbyś nie wiedział jestem w 3 gildi na servie a tam ludzi co grać nie umieją nie bierze sie ;) wpadnij kiedyś na titanie to poznasz moje pvp.

a jakbym chcial dalej grac na titani to jasne ze bym poczekal az zdobede level na ktorym z reki sie wyuham. nie znasz pewnych spraw to zamknij sie i tyle

adie..

Dr.Haid 21-05-2006 21:32

Hah , Martinesz dogadał tobie i dobrze .

Jak umiesz grać to po jakiego grzyba kupiłeś postać (Widakeya), nie umiesz własnej zrobić ??

neutralny16 21-05-2006 21:39

X( Martinesz ma racjie...a ty widakey jestes takim nOObem,że plakać się chce....omg 108 pal i sie wyuhac nie moze...TO SIE NAUCZ..proste??nie dla niektorych...Titania to nie serwer dla nabów takich jak ty...a wiec wypad....znam 100 sorcow co recznie sie uhali a maja z 2 razy mniej zycia niz 100 pal....omg...X(

Martinesz 21-05-2006 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
tak tak. jakbyś nie wiedział jestem w 3 gildi na servie a tam ludzi co grać nie umieją nie bierze sie ;) wpadnij kiedyś na titanie to poznasz moje pvp.

a jakbym chcial dalej grac na titani to jasne ze bym poczekal az zdobede level na ktorym z reki sie wyuham. nie znasz pewnych spraw to zamknij sie i tyle

adie..

hmm, wiesz, czego Cie wzieli? bo masz dobry lv.
wpadnac na titanie, to ja moge. Tylko tyle, że zabic 28 sorc 108 pallem, to żaden problem. ale wiesz z Tobą wszystko możliwe. Try Try =]
jakbys umiał grać to do byś nie kupywał postaci. n.c

signed,
Marti

Dr.Haid 21-05-2006 22:35

A tak pozatym , miło by było gdybyś oddał te 100k :confused:

Sorcers of titania 21-05-2006 22:43

gz gz gz gz gz gz

Lindlay 21-05-2006 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutralny16
X( Martinesz ma racjie...a ty widakey jestes takim nOObem,że plakać się chce....omg 108 pal i sie wyuhac nie moze...TO SIE NAUCZ..proste??nie dla niektorych...Titania to nie serwer dla nabów takich jak ty...a wiec wypad....znam 100 sorcow co recznie sie uhali a maja z 2 razy mniej zycia niz 100 pal....omg...X(

smiac sie czy plakac ? oto jest pytanie ...

Etoric 21-05-2006 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz

reklamujesz boty? o.O niedługo bedziesz jak Khight zeebee używał cavebot'a. ale co tam :( nie umiesz grac w tibie, to nie graj proste. albo sie naucz. znam wiele osob co robiło anhi bez uh botow i jakos wyszli cało, a to już nie moja wina, że nie potrafisz grać

Hail Kazadum

pozdro,
Marti

LIARRRRR LIIAAAAARRRRR albo ciebie koledzy okłamują;p

Szczuru.pl 22-05-2006 00:30

Nie wiem o co Wam chodzi ludzie.... Kupiłem wiakeya bo nie widziałem szansy zrobienia własnej postaci przy PA unitu. Dodać należy, ze za wykupienie sie od hunta unitu dałem 500k.. jakoś to uzbierałem.... Nie wiem czy wy mi zazdrośccie czy chcecie dokuczyć. mam wasze opinie w głebokim poważaniu ( te na nie tylko)

Paladyn~~ możesz pomarzyć =)

Dr.Haid 22-05-2006 14:28

Srałeś , a nie nazbierałeś. 100k mi zawaliłeś lamusie .

Heh fajnie by było gdybyś zarobił next hunta i padl z 5 razy albo z 10 i miał do zapłacenia 100 Crystal coins . :D

Master Vilum 22-05-2006 14:33

Jak przeczytalem all wasze posty zal mi sie zrobilo , pelno klamstw ze strony tej i tej n/c

Dr.Haid 22-05-2006 14:47

Akurat z tym , że Wida to złodziej to nie jest kłamstwo :]

Master Vilum 22-05-2006 14:59

On akurat mi jest taki nie swoj po ostatnim co mi powiedzial .....niech najpierw sie dowie blizej o co biegalo a nie odrazu z morda do mnie....

Szczuru.pl 22-05-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum
On akurat mi jest taki nie swoj po ostatnim co mi powiedzial .....niech najpierw sie dowie blizej o co biegalo a nie odrazu z morda do mnie....

ehem. Obraziłes sie o to, że Seq ci zdjął inv z chaty bo miał tam sova z widy?

Apocalipsus 22-05-2006 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutralny16

OMFG ... dobiles mnie tym tekstem 8o
Mowiac prawde to trudno (nawet bardzo) jest sie utrzymac bez uh bota 108 palkowi ...
A jesli ty widziales sorkow ktorzy jechali bez uh bota i sie trzymali dosyc dlugo to powodzenia w pisaniu ksiazek fantastycznych:]

Szczuru.pl 22-05-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apocalipsus
OMFG ... dobiles mnie tym tekstem 8o
Mowiac prawde to trudno (nawet bardzo) jest sie utrzymac bez uh bota 108 palkowi ...
A jesli ty widziales sorkow ktorzy jechali bez uh bota i sie trzymali dosyc dlugo to powodzenia w pisaniu ksiazek fantastycznych:]

Prawda bro =D

Martinesz 22-05-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric
LIARRRRR LIIAAAAARRRRR albo ciebie koledzy okłamują;p

to, że Ty masz marne pvp to hu* mnie obchodzi. jeżeli nie potrafisz grać to zamilcz.:( wiesz są gracze, którzy potrafią coś zdziałac bez botów :( hmm, grasz w tibie pewnie rok i kozak jestes. uważasz, że annhi bez uhbot sie nie da zrobic? da. poszukaj na forum, dużo jest takich filmików.
co do kolegów to nawet nie wiesz jakich mam, wiec zamilcz.

pzdr,
Marti

Lindlay 22-05-2006 15:52

Rofl, martinesz a ty tez jestes kozak, grasz na kyrze, postujesz bzdury i jestes cfany bo nie pokazujesz nicka, pokaz nick to zmienisz nastawienie postow w ciagu 2 dni. lubie szczura, a ten moj post o nim to byla prawda, ludzie opanujcie sie titania jest owned by unit tak ja arcania by dpft aha martinesz to ty zamilcz :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19.