![]() |
Cytuj:
|
Książka zaliczona, teraz film. ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Nawet jeśli "rzeczywiście w to wierzy" nie jest wart uwagi. |
Cytuj:
a nie: To moja bujna wyobraźnia i wykorzystanie niedomówień. Odpowiedzi są dwie: - rzeczywiście w to wierzy - rzeczywiście jest łasy na pieniądze, nie wart uwagi |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I żeby uprzedzić ewentualne wypowiedzi: NIE, ja NIE WIERZĘ w to co jest napisane w "Kodzie...". Ale nie przeszkadza mi to sądzić, iż książkę się przyjemnie czyta, i jest intrygująca - ot, choćby ze względu na kontrowersje jakie budzi. Nawet jeśli jest to bezczelny skok na kasę. |
Cytuj:
|
Witam!
Bylem dzisiaj w kinie... Coz :). Film zly nie byl... Ale dla mnie same brednie hehe. Ale kto co woli :). Mi w mozgu katolika to nic nie namieszalo... Ale ateiscie... Mhmm... Ladny metlik w glowie musi zrobic hehe. Film sredni... Jak Ci sie ksiazka podobala... To pojdz :) Pozdrawiam Xat |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Kele
Nie wiem czy wpadłeś na to, że są rózne wydania ksiązki a jak sam stwierdziłes miałes jedna książke w ręku. @Lasooch Hm. To sobie pogadaliśmy ;P Cytuj:
@down Już kiedyś pisałem o koledze ktory po przeczytaniu Kodu stwierdził że gwiazda 5-ramienna to Gwiazda Dawida, a 6-ramienna to pentagram. Fenk ju ;) |
Cytuj:
Odnośnie "Hm.", to faktycznie, wyczerpująca konwersacja xD A odnośnie Tezuha, to ja przyznam, że po przeczytaniu też miałem lekki chaosik w głowie. Nie byłem pewien, w co wierzyć. Ale, że wszystko się szybko wyklarowało, to już wiem w co wierzyć;) Btw, hardkorowy avatar. |
Cytuj:
@do tych co zakpierają się reckami; recenzja jest SUBIEKTYWNA, jesli coś nie podoba się recenzentowi to nie musi się nie podobać tobie. @p.l.: na żadnej z 4 okładek jakie widziałem, nie było napisy "oparte na faktach" Co do filmu, pewnie się wybiore i będe w stanie się bardziej wypowiedziec. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Walekifa To tylko świadczy, że jesteś dzieckiem Rambo, jeśli lubisz TYLKO filmy akcji. |
Heh, na Discovery o 22 oglądałem film "Prawda o Kodzie" czy jakoś tak. Ich zdaniem Leonardo Da Vinci, Couctu, Victor Hugo i inni byli surrealistami a to był "kawał" i zabawa dla nich samych by nabrać świat...
|
Wczoraj o 15:00 poszedłęm na to do kina w olsztynie (alfa rlz) i mam mieszane uczucia:
- przygłupawe monologi, czsami nawet monotonne - mała charakterystyka bohaterów - jean reno jako komisarz - kryptocośtam (zaszyforwana wiadomość w środku pudełka z jakąś cieczą dzięki której wiadomość może się rozwalić jeśli e urządzenie zostanie źle otwarte itp.) w książce ta "zabaweczka" była inna + tom hanks jako lagdon + fabuła + jak byli w domu leigha, i rozmawiali o graalu, i o obrazie da vinciego "Ostatnia wieczerza" + ten mnich sylas rox0r |
Cytuj:
Jezu,czy wy naprawde nie rozumiecie?.. Kto powiedział TYLKO filmy akcji? Poprostu do kina wole iśc na film,który w kinie będzie widowiskiem nie do powtórzenia na ekranie telewizora. 13 zł po ulicy nie biega,jak mam je wydac na kino,to na dobry film nowej generacji... Poco oglądać w kinie gadających ludzi,tylko że większych?... Wole obejrzeć to na telewizorze/komputerze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tam wole wydac te "13 zlotych" na dobry film, moze nie efekciarski, ale z dobra fabula, a zamiast wydawac je na "dobre filmy nowej generacji" bedace gniotem z efektami, wolalbym je zaoszczedzic, isc do knajpy : < |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja też ludzie obejrzeć sobie dobry film z fajną fabułą,ale wole na telewizorze. A nie można by połączyć filmów nowej generacji z tym poprzednim,hmm? Nie chodziło mi tutaj o Jakieś Rambo (Rambo miał zrobić zdjęcia,ale rozwalił całą bazę!" Ale np. taki Władca Pierścieni to jest coś. A taka wojna światów?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49. |