![]() |
Cytuj:
|
+Pomysł(nikt takiego czegoś nie zrobił)
+Muzyka +Delikatne poprawienie humoru -pixeloza -skille :) 2-Powiedz koledze, że żeby coś nakręcić(dobrego) trzeba być trzeźwym. -mogłeś coś brązowego czy coś wziąc Czyli ocena:6.5/10 Ale przecierz to tylko FunFilm. A, nie przejmuj się takimi typami Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Okropna pixelioza :| Załatw se koleś lepszy sprzęt bo se jeszcze ludzie wzrok popsują ;)
|
xDDD Dobre :P Mi tam sie podobwalo, uwielbiam zwaly :D:D:D:D
OmG, nie kapie niektorych ludzi na tym forum... sa tak pusci jak moja babka ^^ Nieorzumieja ze to tylko dla zabawy, zeby sobie zwale robic tylko odrazu od psychicznego i wogole OmG :P Chyba nigdy sie dobrze nie bawili, bo dobra zabawa to tylko z masowa zwala :D Pozdrawiam cie gosciu a szczegolnie tych wszystkich nabkow, ktorzy mysla ze jest psychiczny ^^ Hail Debile :P |
Cytuj:
niech ktoś zamknie ten temat bo to nie ma sensu, a ty nie dawaj więcej żadnych filmików na forum... X( |
Moze kretynskie ale fajne
a co to za bron ?8o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Byloby o wiele smieszniej jesli do roli rotworma wzialbys jakiegos ziomka z krzywa/zgnila morda;P
Ogolnie denne ;| |
@Up
Hail, dzięki za miłą ocenkę. :) @Paul~ War hammer. :D @Matek~, Raxeff Podtrzymujecie mnie na duchu, już myślałem, że ludzi z poczuciem humoru zabrakło na tym forum. ;) Najbardziej jestem wdzięczny za wszystkie chamskie, wulgarne i wrogo nastawione na mnie komenty. Jest się z czego pośmiać, dzięki chłopcy. :] |
Hmmmm... no ja nie wiem czy to do końca WarHammer ;>
To raczej jest battle hammer :D Nawet na skilach 10 można szybko rota ubić z wh ;) |
Cytuj:
juz nie powiem jaki ty jestes, skoro wiekszość stwierdzila ze to jest denne to widocznie jest to denne... a ty bronisz go czy co? widocznie jestescie z inteligencja na rownym poziomie skoro tak... nie wypowiedziales sie sam tylko jedziesz innych... i jeszcze bezczelny od idiotow wyzywa X( |
wyslalo sie 2x to ten zdeletowalem :)
|
Cytuj:
Akurat Twój podpis wspaniale świadczy o tym, jaki Ty jesteś inteligentny, tak się zarzekasz, że nie jesteś noobem... Czyżby ktoś Cię kiedyś o to posądził? W sumie bym się nie zdziwił... :( Pozdro. :) |
Cytuj:
w takim razie do zobaczenia na guardii ;) |
Matko....jakies Po*ebane dziecko męczyło szczotką butelke po mazowszance...
Tak wogole ten knight to jakas lama była bo sie z rotwormem 2 minuty meczyla .......... n/c |
Cytuj:
Gość od filmu: Lac na tych kretynów :D Przynajmniej cieszysz sie wielka popularnością, malo jaki temat tak dlugo stoi na 1 stronie xD |
@up
[joke]O nie, uważaj na siebie, teraz dostaniesz dissa od tutejszej inteligencji, lepiej nie wychodź z domu, nie otwieraj lodówki...[/joke] A tak na serio - po prostu dzięki. Bardzo mi miło czytać takie komentarze. |
Cytuj:
PS. jest takie przyslowie: NIGDY NIE KŁUĆ SIĘ Z GŁUPSZYM OD SIEBIE BO LUDZIE MOGĄ NIE ZAUWAŻYĆ RÓŻNICY POMIĘDZY TOBĄ A NIM... wiec bye |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |