Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Knight VS Rotworm - rl battle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77982)

Masat 29-05-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gatho Gokhinin
Aj ludzie to tylko ironia ;>

Aj, Ty nie wiesz chyba co to ironia..

Dark Sven 29-05-2006 16:54

+Pomysł(nikt takiego czegoś nie zrobił)
+Muzyka
+Delikatne poprawienie humoru

-pixeloza
-skille :)
2-Powiedz koledze, że żeby coś nakręcić(dobrego) trzeba być trzeźwym.
-mogłeś coś brązowego czy coś wziąc

Czyli ocena:6.5/10

Ale przecierz to tylko FunFilm.
A, nie przejmuj się takimi typami
Cytuj:

jackasem to ty nie jesteś ale są ludzie i parapety a ty to jesteś taboret
jak jesteś taki fajny to ciesz się i ojca uwielbiam jeść banany*j miotłą a nie taką szmire, kicz, syf, idiotyzm, i debilstwo na farum dawaj "muj kolega jest knajtem i wali z aksa, a ja jestem druidem i wale z rużdżki"
dam ci rade- lepiej zacznij grać w scrabble, a nie w tibie
Pierd0lić ich xD

Garino Ardielowan 29-05-2006 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
+Pomysł(nikt takiego czegoś nie zrobił)
+Muzyka
+Delikatne poprawienie humoru

-pixeloza
-skille :)
2-Powiedz koledze, że żeby coś nakręcić(dobrego) trzeba być trzeźwym.
-mogłeś coś brązowego czy coś wziąc

Czyli ocena:6.5/10

Ale przecierz to tylko FunFilm.
A, nie przejmuj się takimi typami

Pierd0lić ich xD

No co ty, to był totalny spontan. :) Nie żałuję tego filmiku, zrobiłem z siebie debila i jestem z tego dumny. :) Pozdrawiam wszystkich, dam Wam tylko jedną radę - jak Wam się filmik nie podoba, czy coś takiego, to możecie spróbować wyperswadować mi to bardziej kulturalnie, no nie? Nie trzeba od razu rzucać ku*wami, moimi starymi, itp. Pozdro. :)

Raxeff 29-05-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garino Ardielowan
No co ty, to był totalny spontan. :) Nie żałuję tego filmiku, zrobiłem z siebie debila i jestem z tego dumny. :) Pozdrawiam wszystkich, dam Wam tylko jedną radę - jak Wam się filmik nie podoba, czy coś takiego, to możecie spróbować wyperswadować mi to bardziej kulturalnie, no nie? Nie trzeba od razu rzucać ku*wami, moimi starymi, itp. Pozdro. :)

No i BRAWO! Ja też czasem lubię z siebie porobić debila xD. A filmik poprostu cudo mistrzostwo świata. Tak, to tylko filmiki z rl jak sie bawią czy jakieś inne shity albo sama tibia. To było coś nowego, wyjedwabistego! Rób dalej chłopie, masz talent do robienia z siebie debila prawie taki jak ja :D!

Ibanez 30-05-2006 08:39

Okropna pixelioza :| Załatw se koleś lepszy sprzęt bo se jeszcze ludzie wzrok popsują ;)

Matekneo 30-05-2006 09:18

xDDD Dobre :P Mi tam sie podobwalo, uwielbiam zwaly :D:D:D:D
OmG, nie kapie niektorych ludzi na tym forum... sa tak pusci jak moja babka ^^ Nieorzumieja ze to tylko dla zabawy, zeby sobie zwale robic tylko odrazu od psychicznego i wogole OmG :P Chyba nigdy sie dobrze nie bawili, bo dobra zabawa to tylko z masowa zwala :D Pozdrawiam cie gosciu a szczegolnie tych wszystkich nabkow, ktorzy mysla ze jest psychiczny ^^
Hail Debile :P

dukos 30-05-2006 10:39

Cytuj:

Rox! Dzięki za komenty, niedługo nagram film - Paladyn vs Monk. To będzie hicior! :)

omg, co tym razem ?! będziesz rzucał kamieniami w kosz na śmieci?!

niech ktoś zamknie ten temat bo to nie ma sensu, a ty nie dawaj więcej żadnych filmików na forum... X(

Paul Pavon 30-05-2006 10:50

Moze kretynskie ale fajne
a co to za bron ?8o

Matekneo 30-05-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dukos
omg, co tym razem ?! będziesz rzucał kamieniami w kosz na śmieci?!

niech ktoś zamknie ten temat bo to nie ma sensu, a ty nie dawaj więcej żadnych filmików na forum... X(

Oj, wez sie zamknij pustaku :] Nie tobie do gadania co on ma dawac a co nie, jak ci sie nie podoba to nie ogladaj.... Boze pusci ludzie :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qwesty
Sorki ze to pisze...Ale widac ze masz ok. 12-13 lat :) ... I nawet sily nie masz zeby ta miotla machnac porzadnie :)

A ty co? Myslisz, że jesteś jakiś dorosły i super mądry? Bynajmniej masz gust zrąbany.. Jak mnie denerwuja ludzie co tylko mowia jak cos im sie nie podoba "Ale debil, widac ze masz 13 lat" albo cos w tym stylu... Pomyslcie troche! Sami kiedys tyle mieliscie.... I co wtedy jak napisaliscie cos na forum to "Ale ze mnie debil bo mam 13 lat ide sie ukratrupic taki glupi jestem.." ... Idiota ;)

Masywny_Titania 30-05-2006 12:46

Byloby o wiele smieszniej jesli do roli rotworma wzialbys jakiegos ziomka z krzywa/zgnila morda;P
Ogolnie denne ;|

Garino Ardielowan 31-05-2006 10:56

@Up
Hail, dzięki za miłą ocenkę. :)
@Paul~
War hammer. :D
@Matek~, Raxeff
Podtrzymujecie mnie na duchu, już myślałem, że ludzi z poczuciem humoru zabrakło na tym forum. ;)

Najbardziej jestem wdzięczny za wszystkie chamskie, wulgarne i wrogo nastawione na mnie komenty. Jest się z czego pośmiać, dzięki chłopcy. :]

Upierz 31-05-2006 14:56

Hmmmm... no ja nie wiem czy to do końca WarHammer ;>
To raczej jest battle hammer :D
Nawet na skilach 10 można szybko rota ubić z wh ;)

dukos 31-05-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matekneo
Oj, wez sie zamknij pustaku :] Nie tobie do gadania co on ma dawac a co nie, jak ci sie nie podoba to nie ogladaj.... Boze pusci ludzie :D

A ty co? Myslisz, że jesteś jakiś dorosły i super mądry? Bynajmniej masz gust zrąbany.. Jak mnie denerwuja ludzie co tylko mowia jak cos im sie nie podoba "Ale debil, widac ze masz 13 lat" albo cos w tym stylu... Pomyslcie troche! Sami kiedys tyle mieliscie.... I co wtedy jak napisaliscie cos na forum to "Ale ze mnie debil bo mam 13 lat ide sie ukratrupic taki glupi jestem.." ... Idiota ;)

juz nie powiem jaki ty jestes, skoro wiekszość stwierdzila ze to jest denne to widocznie jest to denne...

a ty bronisz go czy co? widocznie jestescie z inteligencja na rownym poziomie skoro tak... nie wypowiedziales sie sam tylko jedziesz innych...

i jeszcze bezczelny od idiotow wyzywa X(

dukos 31-05-2006 15:52

wyslalo sie 2x to ten zdeletowalem :)

Garino Ardielowan 31-05-2006 16:08

Cytuj:

Nie jestem nOOb ! :baby:
@up
Akurat Twój podpis wspaniale świadczy o tym, jaki Ty jesteś inteligentny, tak się zarzekasz, że nie jesteś noobem... Czyżby ktoś Cię kiedyś o to posądził? W sumie bym się nie zdziwił... :(
Pozdro. :)

dukos 31-05-2006 19:10

Cytuj:

@up
Akurat Twój podpis wspaniale świadczy o tym, jaki Ty jesteś inteligentny, tak się zarzekasz, że nie jesteś noobem... Czyżby ktoś Cię kiedyś o to posądził? W sumie bym się nie zdziwił... :(
Pozdro. :)

w takim razie do zobaczenia na guardii ;)

Zupek 31-05-2006 20:19

Matko....jakies Po*ebane dziecko męczyło szczotką butelke po mazowszance...
Tak wogole ten knight to jakas lama była bo sie z rotwormem 2 minuty meczyla .......... n/c

Matekneo 31-05-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dukos
juz nie powiem jaki ty jestes, skoro wiekszość stwierdzila ze to jest denne to widocznie jest to denne...

a ty bronisz go czy co? widocznie jestescie z inteligencja na rownym poziomie skoro tak... nie wypowiedziales sie sam tylko jedziesz innych...

i jeszcze bezczelny od idiotow wyzywa X(

Denne? Bo wiekszość osob tak stwierdzila? Ty sie lepiej zastanów... Najwyrazniej ta "wiekszosc" jest tak zmasakrowana ze az pusta ;) Trzyma swój light gdzies zamkniety w srodku mozgu... Ciezko to wogole okreslic :P A od idiotow wyzywam bo przyzwyczailem sie mowic takim nisko inteligentnym ludzia co o nich mysle na glos... Ehh... idzcie wogole z tad lepiej ciagle ogladac anihilatory czy co tam.... albo nie! Rat hunts sa lepsze!!... Powodzenia w dalszym zyciu... "inteligentny"...

Gość od filmu: Lac na tych kretynów :D Przynajmniej cieszysz sie wielka popularnością, malo jaki temat tak dlugo stoi na 1 stronie xD

Garino Ardielowan 31-05-2006 22:56

@up
[joke]O nie, uważaj na siebie, teraz dostaniesz dissa od tutejszej inteligencji, lepiej nie wychodź z domu, nie otwieraj lodówki...[/joke]
A tak na serio - po prostu dzięki. Bardzo mi miło czytać takie komentarze.

dukos 01-06-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matekneo
Denne? Bo wiekszość osob tak stwierdzila? Ty sie lepiej zastanów... Najwyrazniej ta "wiekszosc" jest tak zmasakrowana ze az pusta ;) Trzyma swój light gdzies zamkniety w srodku mozgu... Ciezko to wogole okreslic :P A od idiotow wyzywam bo przyzwyczailem sie mowic takim nisko inteligentnym ludzia co o nich mysle na glos... Ehh... idzcie wogole z tad lepiej ciagle ogladac anihilatory czy co tam.... albo nie! Rat hunts sa lepsze!!... Powodzenia w dalszym zyciu... "inteligentny"...

Gość od filmu: Lac na tych kretynów :D Przynajmniej cieszysz sie wielka popularnością, malo jaki temat tak dlugo stoi na 1 stronie xD

ty jestes pusty i malo inteligentny bucu jeden... idz lepiej poexp bo co patrze na ten temat to masz zawsze taki sam lvl... taki wyszczekany a gowno co robi... piszcie sobie teraz co chcecie ja juz tu nie wchodze wiecej...

PS. jest takie przyslowie: NIGDY NIE KŁUĆ SIĘ Z GŁUPSZYM OD SIEBIE BO LUDZIE MOGĄ NIE ZAUWAŻYĆ RÓŻNICY POMIĘDZY TOBĄ A NIM... wiec bye

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39.