slawekmag |
22-05-2006 14:56 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana
@slawekmag
Myślę, że Finów mało obchodzi opinia takich leszczy jak ty. A jak kiedyś eurowizja była dla ciebie wielkim wydarzeniem to współczuję... większej chały chyba nie ma...
|
Akurat to nie jest tylko moja opinia a i wielu ludzi szczególnie w wieku powyżej 20 lat. Fini mogą być mniej lubiani w Europie a nawet może do nich przyjeżdżać mniej turystów(!) O polityce i przemyśle muzycznym nie wspominajać. Ale w sumie to może i masz rację.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
nie mow zlego slowa o Hanksie na forum, na ktorym ja jestem zarejestrowany... taka dobra rada na przyszlosc ;)
@Chester:
ownisz chlopie ;] Nie sluchaj ich, pisz dalej! Juz myslalem ze to forum jakis kryzys przechodzi, az tu nagle wyskoczyles ty i od razu norma glupoty zostala wyrobiona ;] Keep up the good work ;]
@topic:
Eurowizja to chu*owizna straszna, Lordi w zasadzie wyroznil sie tylko strojami, ale ja widzialem tylko polfinal (a dokladniej to wystep Lordiego i Tych Troje tylko), wiec moze sie myle. Generalnie wypadli niezle, chociaz znajac ich wczesniejsza tworczosc musze powiedziec, ze mogli zagrac cos lepszego... no, ale nie ma co krytykowac, skoro i tak wygrali ;) A za rok od nas pojade ja, a co. Spiewac nie umiem, ale kto tam spiewac potrafi na Eurowizji :p Przynajmniej zarcie gratisowe bedzie ;]
|
Jeśli masz takie zdanie o eurowizji to niepotrzebnie oglądałeś półfinały i wchodziłeś do tego topicu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Dla mnie sama eurowizja to dno. Zbieraja sie tam najwieksze chłamy muzyczne całej europy (świata?)...
Wsrod tego calego popowego, zwyczajnego gówna Fini zaprezentowali cos nowatorskiego. Ludzie na nowatorstwo lecą, bo maja dosc sluchania ciagle tego samego, tylko w innym ubraniu.
Gdyby ktos wystawil jakies dobre zespoly, ktory niekoniecznie od razu wpadaja w ucho (jak syfiasty pop), ale mają PRZEKAZ, to ludzie by nie zrozumieli, ani tego zespolu, ani przekazu.
Prawda jest taka, ze Fini pokazali klase i powiedzieli "nie" tej popowej otoczki eurowizji. Pokazali, ze "muzyka", to nie tylko "pop".
|
Eurowizja może i jest dnem, ale kiedyś taka nie była. Kiedyś na Eurowizję przyjeżdżały same gwiazdy. Wielkie gwiazdy. Niestety stało się tak jak się stało i teraz nie ma żadnego dobrego festiwalu czy konkursu (nie wiem jak to ująć) muzycznego. Sam powiedz: jaki znasz DOBRY festiwal muzyczny który zrzeszał by artystów z (przynajmniej) kilku(nastu) krajów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
A mnie sie jeszcze piosenka Ukrainy podobala (a moze to wina piosenkarki? :P).
|
Była najlepsza. Dlaczego? Niezła horeografia, piękne wykonanie, świetny głos, i super piosenka. I to jest jedyna piosenka godna wystąpienia na Eurowizji. Ale nie dzisiejszej, takiej jakiej była kiedyś.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Odrobina odmienności i już sypią się oskarżenia o satanizm Xd Przynajmniej pokazali, że metal jeszcze istnieje i ma się dobrze.
|
Czy to był metal? Nie znam się na muzyce, szczególnie na metalu. Ale tu są tylko "metaliczne" kostiumy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
@up
Ukrainka miała krzywe nogi i nos jak od Majkela Dżeksona. :P
@Shinjix
No, oni pokazali coś nowatorskiego jak na Eurowizję, bo Hard Rock Hallelujah tak ogółem jest utworem cienkim.
|
A ty masz wielką dupę. No i?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ostry7
ja bym powiedzial, ze na ten temat szkoda czasu... po kiego grzyba ta dyskusja?
|
Nie podoba ci się to wyjdź. I już tu nie wracaj.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tehshiat
Ja bym postawil na Niemcy ; oo
|
Nie widziałem:(
|