![]() |
Ej Kargax skontaktuj sie ze mna przez gg (3413913), dam Ci namiary na moj FTP i wzucisz tam fotki, bo nic nie widac.
|
LOL. ja nic nie widze. jakie SS? naucz sie wstawiac obrazki
|
Cytuj:
jak naprawi fotki to beda a nie 1000 postow "ooo nie widze obrazkow" albo inne suchary "same X"" X( |
Dla tych ktorzy jeszcze nie widzieli reportazu tibia.pl na temat nowego update zapraszam TUTAJ
@UP: Cytuj:
|
dobra, nie spamujcie juz ze nie widac, bo nikt nie widzi, moze zdecyduje sie zmienic server wtedy zobaczymy.
|
a mi nie dziala mam tylko " x " ;(
prosze co mam zrobic zeby dzialalo ? |
musisz koniecznie poprawic te ss'y w tematach twoich kolegów jest extra efekt...poprawiaj!!!!!
|
hmm Ludwix Trimera
skąd ty wziołes to ubranie powiesz??? 8) |
ja tam nic nie widze :(:(:(
|
Cytuj:
|
Fakt faktem ale screenów nie widać dobrze że kilka już widziałem :)
|
Hm.. Apropos tego że tam ktoś mówił , iż 1 sierpnia będzie update to najwidoczniej jakiś KIT! Jest już 2 sierpień a tu nic po pracy Cipów ;(
|
albo ja mam cos zrypane albo cos ze zdjeciami, nie wyswietle mi ich sa tylko czerwone krzyzyki (element niedostepny) a sciagnac tez nie moge, czyzby transfer przkroczony ?? mozesz je spakowac i dac linka ?? plz ;(
|
tylko to widze
x x x x x x x x xx x x x x xx x xx |
up@ tylko po to odswiezyles temat z pólyora roku zeby powiedziec ze x widzisz?! jak bys poczytal zrozumialbys ze chodzi o ankrahmun wiec po co chcesz ogladac zdjecia ankh! Noob!
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |