Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Najnowszy spis polskich l-lvl'owych rookstayerów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79143)

Rold Crius 02-06-2006 22:11

Już 17 lvl ;p Tylko tak gwoli ścisłości...

Podraz. 02-06-2006 22:17

Cytuj:

Podraz.
Powiedz mi, po co jesteś na tym forum. Po to, żeby śmiecić w każdym temacie? A może po to, żeby szpanować tym, że używasz botów? Napisałeś kolejny komentarz, któr nie jest w ogóle związany z tematem. Jak się chcesz chwalić, tym, że jesteś super gracz - boter, idź do konkurencji, tam przyjmą Cię z otwartymi rękami.
To co napisalem jest zwiazane bardzo scisle z tematem poniewaz udowadniam tym ze taka lista jaka jest proponowana w temacie nie ma sensu bo bardzo latwo zrobic 12-24 lvl na rooku i jest ogrom ludzi ktorzy takie lvle maja.
Cytuj:

Wiem, dla Ciebie, 20 poziom to pestka. Zostawiasz na noc włączoną tibię, a rano budzisz się z 20 levelem.
Jak Zito slusznie zauwazyl, mozna bez bota zrobic taki lvl w tydzien.
Cytuj:

wybierać pomiędzy polonezem, a ferrari" - pięknie to napisałeś. Szkoda tylko, że to twoje ferrari jest kradzione. Podraz. Boty są nie legalne. Pamiętaj.
Tak. Pamietam. Ale nikt za to bana na rooku nie daje, a jak daje to raz na milion przypadkow. Wiec jest to tak jakby bylo legalne.

Edek Rozprowacz 03-06-2006 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PawieOczko
Podraz.
Powiedz mi, po co jesteś na tym forum. Po to, żeby śmiecić w każdym temacie? A może po to, żeby szpanować tym, że używasz botów? Napisałeś kolejny komentarz, któr nie jest w ogóle związany z tematem. Jak się chcesz chwalić, tym, że jesteś super gracz - boter, idź do konkurencji, tam przyjmą Cię z otwartymi rękami.

a ja uwazam ze dobry z niego forumowicz rozsadnie argumentuje a nie najezdza na innych uzytkowników. Poza tym wypowiada sie w tematach na które mi brak juz cierpliwosci i czasu (w tych walkowanych +100 razy ^^)

topic:
PawieOczko
mam nadzieje ze wiesz na co sie porywasz polskich rookstayerów na tak niskich lev jest naprawde duzo B) chyba ze naprawde niemasz co robic w domu.

Vantage 03-06-2006 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podraz.
Tak. Pamietam. Ale nikt za to bana na rooku nie daje, a jak daje to raz na milion przypadkow. Wiec jest to tak jakby bylo legalne.

Wyjdź, wyjdź, wyjdź, wyjdź, przeproś, że tu kiedykolwiek byłeś i wyjdź!
Zamknijcie ten daremny temat, robi się tu bałagan, a rozmawia się o bardzo interesujących rzeczach...

Podraz. 03-06-2006 13:39

Cytuj:

Wyjdź, wyjdź, wyjdź, wyjdź, przeproś, że tu kiedykolwiek byłeś i wyjdź!
No co moze mi powiesz ze nie mam racji? Ilu widziales w zyciu na rooku cave boterow a ilu z nich dostalo bana?

Vantage 03-06-2006 13:47

Cave Boterów widziałem na lvl nie większym niz 8. W swoim czasie bana dostą, nie martw się! Wogóle nawet tych twoich przeności nie rozumiem... Byłoby legalne? Że ktoś tego do tej pory nie ukarał (a na pewno nie jeden zebrał juz ten gorzki owoc), nie znaczy, że jest to tolerowane i bezkarne.

Podraz. 03-06-2006 16:18

Cytuj:

Cave Boterów widziałem na lvl nie większym niz 8.
To ty na jakims nietypowym serwerze grasz. :p
Cytuj:

Byłoby legalne? Że ktoś tego do tej pory nie ukarał (a na pewno nie jeden zebrał juz ten gorzki owoc), nie znaczy, że jest to tolerowane i bezkarne.
No kurde, napisalem przeciez wyraznie ze to nie jest legalne, ale nikt nie respektuje tego ze to nie jest legalne. (a przynajmniej bardzo bardzo rzadko ktos dostanie bana za to)

Milan ognia 03-06-2006 17:36

Podraz.

Podraz. - przez takich jak ty robi się śmietnik w tym temacie... Spamujesz. I to, że boterzy na rooku są nie tak często karani, nie znaczy, iż jest to *prawie legalne*.

Rozkrwawiacz 04-06-2006 15:52

Rookgard island guard
14 lvl juz
Keltera

Rozkrwawiacz 04-06-2006 18:17

shaelar
20lvl
keltera

PawieOczko 05-06-2006 17:42

Witam.
Pragnę zwrócić uwagę na Białą i Czarną Listę tworzoną za moją zgodą przez Milana ognia. Znajduje się ona na pierwszej stronie tego tematu. Zapraszam.

Pavel Ches 05-06-2006 20:26

Rookguardian Pavel
You advanced from Level 17 to Level 18 :)

Pan Klocek 05-06-2006 20:56

Ehh skoro sie uparliscie to prosze o dodanie mojej rodzinki:

Pani Klocek lvl 23
Ciocia Klocek lvl 19
Kuzyn Klocek lvl 15
Bucol Klocek lvl 12

Oczywscie wszyscy Titania. Z gory dzieki.

Rozkrwawiacz 05-06-2006 21:04

Rookgard island guard - 14 lvl... Keltera;)

Rold Crius 08-06-2006 08:51

Next level :) >18<

Dark Alphadron 08-06-2006 22:47

Alphadron Master of Darkness, Isara, 14 lvl
Kilka pozycji na listy:
Biała:
Serinka on Rook (pomaga w huntach i questach)
Tyranitar Masterq (jw.)
Gandalf Rzebrak (jw. + tępienie noobów)
Xen Moon(jw.)

Speec 10-06-2006 15:49

Wyrob miesny Po name locku Loczek The Fair
22
Askara

Aregann 11-06-2006 15:40

Muj rookstayer

Yokozuki
13
Titania

Millerus 11-06-2006 16:34

Rookgrad special
17
Nova

http://i17.photobucket.com/albums/b6...0Pl/UO0001.jpg

Starpack 11-06-2006 18:10

Starpack
14 ;(
Iridia :cup: :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52.