![]() |
Już 17 lvl ;p Tylko tak gwoli ścisłości...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
topic: PawieOczko mam nadzieje ze wiesz na co sie porywasz polskich rookstayerów na tak niskich lev jest naprawde duzo B) chyba ze naprawde niemasz co robic w domu. |
Cytuj:
Zamknijcie ten daremny temat, robi się tu bałagan, a rozmawia się o bardzo interesujących rzeczach... |
Cytuj:
|
Cave Boterów widziałem na lvl nie większym niz 8. W swoim czasie bana dostą, nie martw się! Wogóle nawet tych twoich przeności nie rozumiem... Byłoby legalne? Że ktoś tego do tej pory nie ukarał (a na pewno nie jeden zebrał juz ten gorzki owoc), nie znaczy, że jest to tolerowane i bezkarne.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Podraz.
Podraz. - przez takich jak ty robi się śmietnik w tym temacie... Spamujesz. I to, że boterzy na rooku są nie tak często karani, nie znaczy, iż jest to *prawie legalne*.
|
Rookgard island guard
14 lvl juz Keltera |
shaelar
20lvl keltera |
Witam.
Pragnę zwrócić uwagę na Białą i Czarną Listę tworzoną za moją zgodą przez Milana ognia. Znajduje się ona na pierwszej stronie tego tematu. Zapraszam. |
Rookguardian Pavel
You advanced from Level 17 to Level 18 :) |
Ehh skoro sie uparliscie to prosze o dodanie mojej rodzinki:
Pani Klocek lvl 23 Ciocia Klocek lvl 19 Kuzyn Klocek lvl 15 Bucol Klocek lvl 12 Oczywscie wszyscy Titania. Z gory dzieki. |
Rookgard island guard - 14 lvl... Keltera;)
|
Next level :) >18<
|
Alphadron Master of Darkness, Isara, 14 lvl
Kilka pozycji na listy: Biała: Serinka on Rook (pomaga w huntach i questach) Tyranitar Masterq (jw.) Gandalf Rzebrak (jw. + tępienie noobów) Xen Moon(jw.) |
Wyrob miesny Po name locku Loczek The Fair
22 Askara |
Muj rookstayer
Yokozuki
13 Titania |
|
Starpack
14 ;( Iridia :cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |