Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wypłaty dla DS za wolność (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79145)

Elder Nagan 02-06-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moppy
@up

Impalex prosze cie, nie kupuj nowej klawiatury :D

to nie koniec, co ty mowisz czlowieku, zobaczysz jak po calym dniu nudnego expienia na nowym serwie zatesknisz za tymi wypadami na miasto :D
Jeszcze nie raz wstrząśniemy kyra :] tyle ze to beda sprecyzowane akcje ;p

Co racja to racja PG jest sux, a po ciezkim dniu najebania kilku lvli trzeba sie na kims wyrzyc;]

Forest De'Spax 03-06-2006 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moppy
A ty wolałes nie doswiadczac naszej sily i dlatego sie zbanowałes wtedy na d lair?? :D
moje biedne noobchary :(

ale nie padlem ;]

misio2006 03-06-2006 10:25

Szczeze mowiac dziwie sie potym co tu napisaliscie...
Ten co padl na 120 lvlu to nie ma gildi? Czy ta jego gildia jest taka slaba ze sobie z ludzmi na 70 lvlu poradzic;) ?

Alanus Lutinum 03-06-2006 10:53

Co oni sobie myślą ? Ten kto ten temat założył jest egoistą i maniakiem tibii. Inni gracze mogą nie mieć pieniędzy,żeby dać im taką sumkę. (dla mnie 1 gp to dużo, nie traktuje pieniędzy jak śmiecie) Kyra to trochę lupi serwer, cały czas przeludniony, nooby, pkerzy, gildie i inne takie "śmiecie".

Kanion 03-06-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forest De'Spax
ale nie padlem ;]

hehe.. kurwa nie padles ale zachowales sie jak idiota :D bo przeciez tracisz 7 dni pacca, a deda moglbys w 1 dzien odrobic totalnie kurwa gosciu nie myslisz :( ,

@Impalex: nie.kupuj.nowej.klawiatry.bo.to.fajnie.wyglada.jak .piszesz. :P

~Olek

Lord Terus 03-06-2006 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum
Co oni sobie myślą ? Ten kto ten temat założył jest egoistą i maniakiem tibii. Inni gracze mogą nie mieć pieniędzy,żeby dać im taką sumkę. (dla mnie 1 gp to dużo, nie traktuje pieniędzy jak śmiecie) Kyra to trochę lupi serwer, cały czas przeludniony, nooby, pkerzy, gildie i inne takie "śmiecie".

Powiem ci dlaczego tak jest bo "POLACY ROX" czyt. większość to nooby :)

Kamilton 03-06-2006 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum

Dlaczego uważasz, że jestem "egoistą i maniakiem" ?? Ja nie kazałem ludzią płacić tego , tylko przekazałem wieść z jednego forum na drugie. To, że założyłem temat o płatnościach dla Ds nieoznacza, że chciałem to wam nakazać zrobić tylko dostarczyć wam informacje na temat tego co sie dzieje na Kyrze, a także niezachęcałem do płacenia i sam niepowiedziałem, że będe płacił. Wiec czemu mnie tak oceniasz ??

Elder Nagan 03-06-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamilton
Dlaczego uważasz, że jestem "egoistą i maniakiem" ?? Ja nie kazałem ludzią płacić tego , tylko przekazałem wieść z jednego forum na drugie. To, że założyłem temat o płatnościach dla Ds nieoznacza, że chciałem to wam nakazać zrobić tylko dostarczyć wam informacje na temat tego co sie dzieje na Kyrze, a także niezachęcałem do płacenia i sam niepowiedziałem, że będe płacił. Wiec czemu mnie tak oceniasz ??

to ze niepoweidziales to nie znaczy ze nie zaplacisz ;]

@Forest

Master jestes...

Moppy 03-06-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forest De'Spax
jak jestem nab to plac

A ja sie zastanawiałem czemu tyle osob zaczęło płacic :D

Juzek bananysty 03-06-2006 21:50

no wlasnie to placenie jest glupie, bo poco placic skoro ta kase mozna przeznaczyc na lepsze eq , a tak to niegdy nic nie kupimy. Wniosek jest taki najlepiej nie palcic.

A tak wogule to oco chodzi ? bo niejestem w temacie .8o

Elder Nagan 03-06-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzek bananysty
no wlasnie to placenie jest glupie, bo poco placic skoro ta kase mozna przeznaczyc na lepsze eq , a tak to niegdy nic nie kupimy. Wniosek jest taki najlepiej nie palcic.

A tak wogule to oco chodzi ? bo niejestem w temacie .8o

yy ale po co ci to lepsze eq jak ci ona spadnie to pojdzie w bloto a tak nei padniesz i nie stracisz skilli ani lvl no to masz teraz sie zastanowic czy placisz czy padasz..taki mix ^^

Impalex 04-06-2006 01:52

@Fummo

w.sumie.masz.racje.bedziemy.Pkowac.dalej.ale.juz.n ie.tak.czesto.jak.teraz;)
Klawiatury.nie.kupuje.bo.do.tej.sie.przyzwyczailem .i.za.nic.jej.nie.oddam.hehe

P.S.w.poniedzialek.koniec.bana!!!!8o trzeba.cos.podzialacB)

@Juzek bananysty

hmm.w.sumie.masz.racje.niech.kupuja.lepsze.eq.ale. co.jesli.trafimy.akurat.na.kogos.kto.zamiast.zapla cic.zakupil.sobie.jakis.crown.set,boh.czy.cos...wy jdzie.nam.lepiej.niz.to.co.mial.zaplacic.;p

I.powtorze.jeszcze.raz.na.PKingu.naprawde.mozna.za robic.:)

Dla.ciekawskich:
-zabilismy.juz.ponad.90.osob.z.lvlem.powyzej.40.:)
-WMV.powstaje!!!!;)

Exodus 04-06-2006 11:17

Lepiej płaćcie, padł najwiekszy Noob Kyry...tj.Aeram<--Niezbyt sławny ale wiekszego noobka tam nie znajdziecie..
Jun 03 2006, 23:58:53 CET Killed at Level 99 by Vastin Avarian and by Gluchyy

Elder Nagan 04-06-2006 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
Lepiej płaćcie, padł najwiekszy Noob Kyry...tj.Aeram<--Niezbyt sławny ale wiekszego noobka tam nie znajdziecie..

ta padl ale mial aola...:( co za nooby

Moppy 04-06-2006 19:51

ta... Aol sux ;p

jaronosk 04-06-2006 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus

Heh, widze że bolesławiec team dalej gra ;] aeram prawie seta ,gz

Elder Nagan 05-06-2006 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaronosk
Heh, widze że bolesławiec team dalej gra ;] aeram prawie seta ,gz

Prawie robi wielka roznice!!

Apeluje do mieszkanow kyry!!Jezeli widzicie ze DS wchodza i sadzicie ze cos sie stanie zdejmijcie aola do czasu ich wyjscia!!

Exodus 05-06-2006 19:16

W tym wypadku robi mała roznice .. Za jakis czas powinny byc 3x100+z Boleslawca na kyrze :)

Edit: Najwiekszy knight na Kyrze "Arystos" Jun 05 2006, 20:03:24 CET Killed at Level 126 by Sokul
and by Impalex

Kanion 05-06-2006 22:12

To ze nie zartujemy to wiecie, a dzisaj kolejny h lvl padl od nas ;) i moge sie cieszyc zaszczytem ze fraga zmarnowalem na nim :D

Arystos:
Jun 05 2006, 20:03:24 CET Killed at Level 126 by Sokul and Impalex

~Olek

Stanek 05-06-2006 23:17

w 25~~ to kazdego moge ci ubic ,jak bys mnie zobaczyl sam to bys sikal w gacie;>;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32.