Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Drobne poprawki w kliencie 7.7 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79210)

Rastafarians 31-05-2006 13:34

Iridia juz online B)

Yugigorre 31-05-2006 13:39

Danera tez online gdzies od 10 min.
Ale u mnie sa jakies lagi duze o.O ;/

Nevemu 31-05-2006 13:40

No cóż ,.... (...) Tak to jest w Tibii (...) Niespodziewane niespodzianki i to ja lubie... :o Oby nastepnym update był już ten oczekiwany ... :)

Ps.
All światy działają :D
Ale fajnie mają znowu użytkownicy macro xD :confused:
Znowu robia od początku... B)

bart3k 31-05-2006 14:09

zacyna mnie denerwować to czekanie!!X( . po ostatnim updacie musiaŁem formata zrobic bo niemogłem odpalić tibi.:p :p :p 8o

Wald_Kerius 31-05-2006 14:16

Oby już nei było żadnych problemów z clientem i grafiką.

bart3k 31-05-2006 14:19

obys miaŁ racje :)

chustek14 31-05-2006 14:53

nowy patch

Po nowym patchu cos mi sie zwalilo ;/ ;/ bo jak klikam na mapce zeby szedl w dul to idze w gure albo w bok ;/;/ pomocy!!!!!;(

Pablosso 31-05-2006 15:10

A najlepsze jest to, że ani TibiCAM, ani Tibicam NG znowu nie działają... (przynajmniej u mnie)

Bake Tytan 31-05-2006 15:20

I H*j sie zmieniło jeszcze gorsze lagi niz byly !! Najlepszy był klient 7.6 0 lagow anki kickow a teraz chodzi to jak ...... Zrobcie cos z tym X(

Lord Kubulek 31-05-2006 15:21

Hmm... Trochę mnie wkurzyły te zmiany ale cóż jakoś żyć trzeba. Mnie wkurzyło jedno... Mianowicie to, że teraz mam ciągle "IP blocked" :/ Nie wiem czemu zawsze normalnie gram w tibie i tylko chyba 3 razy włączył mi się IP blocked :/ Może mi ktoś powiedzieć od czego się robi IP blocked? Z góry dziekuje!!

pozdrawiam

Rosan 31-05-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tonio
Jeśli możesz to podrzuć kontakt do kolegi. Niedawno zmieniłem kartę na ATI i .... lepiej niemówić. Po prostu strach się bać i grać:( Potrafi mnie nieraz w najciekawszych momentach wyrzucić i zrobić zwiechę. A restart kompa troche trwa i kiedyś mogę niemieć już tyle szczęścia co do tej pory ;(

heh tez mam karte ATI , u mnie to troszke inaczej wyglada niebylo zwiech ale odrazu reset:/ Ciekawe jak teraz :] Jak bedzie okej to se chociaz troszke opexpie;]

Rosan 31-05-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Kubulek
Hmm... Trochę mnie wkurzyły te zmiany ale cóż jakoś żyć trzeba. Mnie wkurzyło jedno... Mianowicie to, że teraz mam ciągle "IP blocked" :/ Nie wiem czemu zawsze normalnie gram w tibie i tylko chyba 3 razy włączył mi się IP blocked :/ Może mi ktoś powiedzieć od czego się robi IP blocked? Z góry dziekuje!!

pozdrawiam

widocznie masz siec / radiówke , prawdopodobnie ludzie z twojego polaczenia pare razy zle wpisali acc/pass i masz ip bloked.Poprostu poczekaj i bedzie okej.<tez mam ten ból>

bart3k 31-05-2006 15:35

mnie przy logowaniu wyskakuje cos takiego:

Cannot connect to a login server.
Error: error while resolving the server name.

Niech mi ktoś powie oco w tym chodzi prosze;(
Z GÓRY DZIĘKI

ognik 31-05-2006 15:41

Czy ktos może mi powiedzieć co sie dzieje gdy ściagne upade to pisze ,,Cannot patch file Tibia*****."

Dzieki z góry
PLS szybko

Dwimenor 31-05-2006 16:10

@ognik
Ściągnij instalkę z tibia.com(link w pierwszym poście), zainstaluj i przegraj sobie stare mapki.

@bart3k
Jako, że po auto-update klient zmienił się, to wszystkie firewalle będą go blokowały jak plik "podszywający się pod program z białej listy"-czy jakoś tak. Wyłącz na Chwilę firewalla i sprawdź. Jak to jest to-włącz FW i poszukaj w nim opcji zezwoleń. Każdy fw jest inny i nie wiem gdzie w którym to jest.

@Bake Tytan
A może sam ruszysz się i coś zrobić. najłatwiej powiedzieć "zróbcie coś z tym"-szczególnie do nieodpowiednich ludzi.

malkolm 31-05-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tonio
Jeśli możesz to podrzuć kontakt do kolegi. Niedawno zmieniłem kartę na ATI i .... lepiej niemówić.

Lepiej nie mowic niz glupoty gadac.
Brak elementarnej wiedzy zwiazanej z instalacja sterownikow i directx, a wina zrzucic na ATI.
Tak, mam karte ATI, 170+ FPS po ostatnim update (sto siedemdziesiat+) i nie wciskaj mi tu, ze to syf.

Olcia1112 31-05-2006 16:32

czy do tych ulepszeń trzeba instalować tibie 7.7 czy można grać na 7.6??????????????????????????????????????????????? ????????????????????????

P.S. odpowiedzcie szybko plx

Master of skarpeta 31-05-2006 16:59

@up

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olcia1112
czy do tych ulepszeń trzeba instalować tibie 7.7 czy można grać na 7.6??????????????????????????????????????????????? ????????????????????????

P.S. odpowiedzcie szybko plx

[/i]
jak z miesiąc temu przy próbie zalogowania się na konto ściągnął ci się klient 7.7 to miałeaś klienta 7.7 a teraz bedzie to samo tylko 7.71

ognik 31-05-2006 17:08

Wyślij mi ktos instalke na emaila bo ze stronki sie nie sciaga

Neonixx 31-05-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bake Tytan
I H*j sie zmieniło jeszcze gorsze lagi niz byly !! Najlepszy był klient 7.6 0 lagow anki kickow a teraz chodzi to jak ...... Zrobcie cos z tym X(

I tu się z tobą zgodzę, mi Tibia ledwo łazi potych noeych updeitach ( czy jak to tam )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40.