![]() |
Ciulek(od nazwiska)
Johnny(sam nie wiem skad sie wzielo) |
mnie przezywaja....kupa....naprawde... nie weim nawet dlaczego...nic nigdy nie mialem wspolnego z kupa(no moze to co kazdy ma). troche to juz nudne....bo caly czas tylko "o kupa idzie!" "cze kupa" :/ ale coz, trza jakos zyc...
|
Dżoituś
pewnie dla tego ze je jaram... Dobry bo dobzre gram w nózke |
Zajac - po ojcu :)
Jacobs - od imienia Pleśko - od nazwiska Kupa - od imienia |
A mnie dziwi, ze jeszcze Drom tu nie zapostowal i nie pochwalil sie swoja ksywka, mianowicie swego czasu mawialismy na niego "Gucio" ;) Dla niewtajemniczonych pragne nadmienic, iz jest on z tego miasta co i ja ;)
|
To jak Oxy sie wypowiada za Droma to ja za niego :D.
Ostatnio rozmawialem z pewnym gosciem i dowiedzialem sie, ze w miescie Oxy znany jest jako Baca, Na irc-u przez pewną grupe zwany jest tu skresle, bo to irytuje Oxysia :), oraz uwazany jest za najbardziej mrocznego moda... Gonzek czilalt :). Pozatym do jego ksywek zaliczyc mozna : Balroga. Jak mi sie cos przypomni to zedytuje :D |
Qras
Kuruś Miodzio |
Kuternoga - od płaskostopia
KuTeR - jw. Dj KuTeR - już wymarło, kiedyś na dysce klasowej obsługiwałem magnetofon Tomek - od nazwiska Janek - od imienia (Janusz) Cutterleg - na necie:] |
ruda.
Jedno takie bardziej oryginalne - emily płonący czerep |
Yoo
Mi muwią Fryckuu
albo Sterczywłos lub jeszcze Frycek <To mi sie Podboba>:) :) |
Cytuj:
|
Na mnie mowia Feli.
|
rzepa(bo powiedziałem w 4kl."tonący rzepy sie łapie")=dwór
żelazko=od nazwiska oerta=w internecie |
Klozik <- od nazwiska
|
Aris- mój nick który tylko jedna osoba używa
Wieloryb- sam nie wiem kiedy to ktos wymyślił :) Trocek- od trociniasz Trociniasz- hmm ktos kolegował sie z gościem o psełdonimie Chomik:) Pipuś- PapUŚ Pipa ( jakos na wyciecce wyszło) Bogur- od nazwiska Bączka- nazwisko Botoryna- nazwisko Piramidki- od :).... Pedzik- nazwisko Koza- od brody Grubcio- od wielkosci brzucha Charmander- od NAzwiska Komander :) wiekszość przezwisk z mojej klasy |
Ja mam kilka...
Na początku było (i jest do dziś) Kshaq, potem przez pewien okres DJ Kshaq (to dlatego, że wygrałem konkurs na DJ'a) potem jest jeszcze Kshachero i Szaszero, a skąd te dwa ostatnie łatwo sie domyślić (Cachero) :D |
Omen,
Vibrex, DJ Omen-mam swoje radio internetowe :p |
Cytuj:
Zeby nie offtop: maly - ze wzgledu na starszych kolegow. |
hehe zapomnialem
Mlody - Starszy brat zawsze tak na mnie mowil i jego koledzy tez zaczeli :< |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |