Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Poradnik pt. Celowanie runami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7949)

Bloody Mike 27-08-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
A nie prościej wysilić mózgownicę i domyślić się, że jest to poradnik o celowaniu runami w ludzi?

Czyli chcesz mi powiedzieć, że ludzie nie pojawiają się w okienku 'battle'?!? 8o
AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHAAAAAAAAHAHAHA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Dobry jesteś... 8o

boorex 27-08-2005 21:29

@up : Jestes ograniczony umyslowo czy co ? ;/ .... LUDZIE SA W OKIENKU BATTLE ALE NIE DA SIE ICH ZRANIC UZYWAJAC NA TYM OKIENKU NA CZLOWIEKU RUNY !!! TYLKO POTWORY DA SIE TAK ZABIC !!! A ty tam wpadles geniuszu ze nie lepiej w okienku battle strzelac , modek zwrocil ci uwage ze temat jest o celowaniu w ludzi a ty sie w nastepnym swoim poscie "glupio" smiejesz ze ludzie sa w okienku battle...-.- No coment Poradnik fajny gratz ;) trzeba takze dodac dla niedoswiadczonych magow ze lepiej nie strzelac pod dp z gfb poniewaz wycelowanie w czlowieka nic nie daje a rani wszystkich na polu razenia gfb przez co tworzy sie tzw. "skull" ;) i mozna miec klopoty ;) to tyle narka ;)

Geza 28-08-2005 04:28

Naprawde

Naprawde Niezły Poradnik najlepszy jaki do tych czas widzilaem
Gz stary niezle to zrobiles !!

Virusmaxi 31-08-2005 08:53

Wypas poradnik:P

Orokoshi 09-09-2005 09:47

Bardzo dobry poradnik.

Grzesiu Druid 16-10-2005 23:14

Bardzo Dobry poradnik... Duzo mi pomogl ;) Oby tak dalej :)

Amakiir 19-10-2005 20:38

Bardzo dobry poradnik dla początkujących graczy lub tych którzy z jakiegoś powodu nie mogą trafić runą w człowieka ;)

Maklu 24-10-2005 13:06

Spoko

Gratuluje za ten poradnik i życze Ci dużego lv z 500:Pi mlv tez z 150

tibiosupermaczo 13-11-2005 20:21

A tylko po co?

No właśnie. tylko po co? Przecierz można najcelniej celowac w okienko battle.
Sam expie tak.

lucan xox 19-11-2005 19:08

Czesc
jestem druidem i nie wiem jak sie robi runy.Proszę Cie o pomoc :)

lucan xox 19-11-2005 19:09

jak sie robi runy?

Czesc
jestem druidem i nie wiem jak sie robi runy.Proszę Cie o pomoc :)

del toro 19-11-2005 19:36

Fajowy poradnik. Musze dać kumplowi linka żeby go przeczytał, bo żyje w przekonaniu: "Trenuj dista żeby trafiać runami" I biega potem pół godziny z jednym hmmem bo nie może trafić ;p Jeszcze raz gz poradnika

@up
1. Musisz mieć odpowiedni magic lvl
2. Musisz mieć zakupiony odpowiedni spell (kupujesz je w gildii druidów)
3. Potrzebujesz blank runes żeby z nich robić runy (10gp za sztuke w magic shop)
4. No i oczywiście mane potrzebną do użycia zaklęcia :)
5. Acha, i jeszcze soul points żeby robić runki

Kiedy masz już wszystko co potrzebne, bierzesz blank rune do łapki, wypowiadasz inkantację i BACH! Masz runke ;p normalnie jak czary,no nie? :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53.