![]() |
Cytuj:
AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH AHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHAAAAAAAAHAHAHA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Dobry jesteś... 8o |
@up : Jestes ograniczony umyslowo czy co ? ;/ .... LUDZIE SA W OKIENKU BATTLE ALE NIE DA SIE ICH ZRANIC UZYWAJAC NA TYM OKIENKU NA CZLOWIEKU RUNY !!! TYLKO POTWORY DA SIE TAK ZABIC !!! A ty tam wpadles geniuszu ze nie lepiej w okienku battle strzelac , modek zwrocil ci uwage ze temat jest o celowaniu w ludzi a ty sie w nastepnym swoim poscie "glupio" smiejesz ze ludzie sa w okienku battle...-.- No coment Poradnik fajny gratz ;) trzeba takze dodac dla niedoswiadczonych magow ze lepiej nie strzelac pod dp z gfb poniewaz wycelowanie w czlowieka nic nie daje a rani wszystkich na polu razenia gfb przez co tworzy sie tzw. "skull" ;) i mozna miec klopoty ;) to tyle narka ;)
|
Naprawde
Naprawde Niezły Poradnik najlepszy jaki do tych czas widzilaem
Gz stary niezle to zrobiles !! |
Wypas poradnik:P
|
Bardzo dobry poradnik.
|
Bardzo Dobry poradnik... Duzo mi pomogl ;) Oby tak dalej :)
|
Bardzo dobry poradnik dla początkujących graczy lub tych którzy z jakiegoś powodu nie mogą trafić runą w człowieka ;)
|
Spoko
Gratuluje za ten poradnik i życze Ci dużego lv z 500:Pi mlv tez z 150
|
A tylko po co?
No właśnie. tylko po co? Przecierz można najcelniej celowac w okienko battle.
Sam expie tak. |
Czesc
jestem druidem i nie wiem jak sie robi runy.Proszę Cie o pomoc :) |
jak sie robi runy?
Czesc
jestem druidem i nie wiem jak sie robi runy.Proszę Cie o pomoc :) |
Fajowy poradnik. Musze dać kumplowi linka żeby go przeczytał, bo żyje w przekonaniu: "Trenuj dista żeby trafiać runami" I biega potem pół godziny z jednym hmmem bo nie może trafić ;p Jeszcze raz gz poradnika
@up 1. Musisz mieć odpowiedni magic lvl 2. Musisz mieć zakupiony odpowiedni spell (kupujesz je w gildii druidów) 3. Potrzebujesz blank runes żeby z nich robić runy (10gp za sztuke w magic shop) 4. No i oczywiście mane potrzebną do użycia zaklęcia :) 5. Acha, i jeszcze soul points żeby robić runki Kiedy masz już wszystko co potrzebne, bierzesz blank rune do łapki, wypowiadasz inkantację i BACH! Masz runke ;p normalnie jak czary,no nie? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |