![]() |
Cytuj:
|
;/
Ta gra to troche jak Mu tylko moim zdaniem troszku gorsza pod względem graficznym..no ale nie będe komentował przeciez gustów sie nie omawia.
Mi sie nie podoba i tyle . |
Gram 2-gi dzien mam 90lvl(pierwszy char) no i walnolem 3x za szybko exp scrolla i nie dostalem 10 punktow i niewiem czy grac dalej.Wszystko obliczylem rowno 10 mi brakuje:(
|
Yo peter ;p Poprostu wbij lvl wiencej;p i bedzie pasawać;]
A tak miedzy nami wziol bys mnie na party:D mam 29 lvl jak by co odezwij sie domnie na tibi albo na gg 1312312 z gory thx;p pogadamy lepiej na gg;p albo w tibi |
MOze ktos mi podac linka do sciagniecie tej gierki a jak sciagne to prosze o kontakt w razie pomocy w grze :)
|
siema czy mógł by mi ktos pomóc wbić lvl :D wieice jak to na pocztaku jeśli by sie ktos sie zgodził dajcie posta :jakiś server nick itp zgorny thx
|
4 dzien 104 lvl kupilem se drag gaunlet +9 PSA i fajnie swieci ale juz nie gram dawno poprostu nudyyyy
|
Nah gralem w to... nudzi się później... ech wole L2 ;p (DE! DE!! DE!!! DEE!!!!)
|
Siema ej ludzie wezcie ktos na party? knight Patryk może ty?plaxxxxx;]
|
Fivapo ja mam 15 lvl fist wariora na beginin 1:p mzoe pogramy razem?? jakby co to moj gadulec:4934204
|
No dobra ale tylko ze jestes kumplem mojego brata z Rubery no i moim troche tez:P(Sorcerer Amerigo)Nick podaj i czy grasz na Begining 1?
|
Ta gram na Begining I server 1 przeważnie moj nick :Suk o ktorej mogl bys mi dac party? miał bys czas o 18-19? jak by co moje gg 1312312 z gory thx
Jesli jestes odpisz;] |
No to ja zaczne grać;) Chociaż 700 mega to nie przelewki...z 2 dni ściągania:d Ma ktoś może klienta do zassania przez torrenta (tam można wyłączać kompa i potem ściągać dalej)
I co jest lepsze, fist warrior czy blade warrior? To znaczy, co lepiej na start wybrać. Patryk...jak ty nabiłeś taki lvl po dwóch dniach?! |
@up: Też by mnie się przydało :P 256kb net :(
|
Ja mam 128 kb/s i gratis szybko nagrzewający się komputer...a moja mamusia uważa, że jak komp gorący to go trza wyłączyć...
|
Fist szybszy ale mniejszy dmg....
blade wolny ale wiekszy dmg... te postacie sa takie same...roznia sie tylko ...bronia |
Cytuj:
|
Hehe moge wzionś ale zalezy jakie itemy chcesz:D aha i jaki masz nick na ruberze.hyba ze sie odezwiesz na gg ktore podałem up :D Pls fast
|
JA teraz zaczynam grać red wizardem, narazie 72lvl. Jak coś moge pomóc wbić lvl moj nick Czerwony_Mag, gram na begin 1.
|
gra ktos w to jeszcze?
na ktorym serwie? cze 1 od 2 czyms sie rozni, czy tylko data powstania? jaka postacia lepiej grac blade czy red mage? w sumie naczytalem sie ze red amge strasznie zgnoili i gram blue obecnie. gra ktos na b2 ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:57. |