![]() |
Dla mnie najgorsza w tej grze wada to kamera... reszta po zainstalowaniu patcha i dodatkowych modow gra robi sie przyjemna.
|
Grałem we wszystkie części Heroes'ów + dodatki do nich.
Nasuwa mi się tylko jedna odpowiedź: Heroes of Might and Magic III jest najlepsze z całej serii, a z dodatkami jeszcze lepsza. Bardziej od Heroes'ów wciągnęła mnie inna gra (już nie RPG :P). Seria Legacy of Kain (Blood Omen I i II, Soul Reaver I i II, Defiance) polecam. |
Jest jakaś możliwość żeby odpalić heroesów na karcie graficznej:
Gefroce mx440? ;( Bo na Gram.pl pisze że nie obsługuje gra tej karty |
No skoro nie obsluguje, to raczej nie odpalisz, prawda?
|
Gra jest dobra, i gdyby nie liczne bledy oraz masakryczny 'interface' w miescie, moze byla by najlepsza z serii (Budowa miasta nadal w III rzadzi : >)
|
Czy jest patch polonizując gre? jeśli tak to prosze o podanie
|
Poszukaj na www.gram.pl, moze tam cos bedzie.
|
Nie dziala
Nie dziala mi heros kupilem swiezo z MM i jak wchodze w kampanie laduje mi sie i jakis blad(C:\DOCUME~1\mm\USTAWI~1\Temp\afce_appcompat.t xt)niewiem jak sprawdzic moja karte graficzna procesor itd. bo na starym kompie gdy sie wlaczalo pokazywalo a tera na laptopie(TOSHIBA) nie pokazuje nic przy wejsciu.Help pls:/.A blad nie tylko w kampani wszedzie:/
Zdjecia z bledu:http://img407.imageshack.us/img407/6...rbug1ty.th.jpg http://img120.imageshack.us/img120/6042/bug2cv.th.jpg EDIT:znalazlem spelnilem wymagania tylko prakuje mi 20 ram ale jednak nie umiem sprawdzic karty graficznej jaka mam. |
To jest plik w którym zapisano dane z błędu.
Jeśli masz oryginalną grę to skorzystaj z pomocy CDProjektu, zobacz na stronę z pomocą techniczną. http://www.gram.pl/pomoc_lista.asp?g=325 Ponadto zainstaluj najnowszy direct 9c który jest dostępny na płycie. O aktualizacji sterowników nie wspominając. Jak sprawdzić kartę: Na pulpicie prawy>Właściwości>Ustawienia>Zaawansowane>Karta |
Wie ktoś może coś o No-CD/DvD??
Ja próbowałem zrzucać różne pliki z płyty, ale po włączeniu autorunu gra nie działa bez płyty. Wiem że nie potrzeba do tego dużo, bo po odpaleniu gry wyjmuje płyte, a gra działa nadal i można oglądać wszystkie filmiki. Jednak nie mogę dojść który plik gra sprawdza na płycie zanim się włączy. Ja umiem szanować płytę, ale jak mój ojciec zaczął grać w HoMM V to z dnia na dzień płyta jest coraz bardziej zjechana. Proszę o szybką pomoc. |
nei wiem czy to zgodnie z licencją o grę
Ściągnij z www.gamecopyworld.com Non Cd Cracka, albo jeszcze lepiej obraz cracka, wtedy może się uda. Ja mam taki patent, ze płyty z napędu nie wyjmuję ;] (mam orginała ofkorz) |
Stosując cracki (co jest niezbyt legalne moim zdaniem) możesz zablokować sobie możliwość patchowania gry.
Poza tym gram.pl oferuje wieczystą gwarancję na płyty :] |
ech, ja nie mam jeszcze tej gry :( Heroes 3 mnie wciągnęło, 4 to była porażka a z tego co tutaj piszecie piątka jest swietna :). Musze sobie kupic
|
Gra wciągneła mnie tak do 4 misji drugiej kampani, potem już jej nie włączałem. Nie z braku chęci bo ciągnęło mnie cholernie, ale zabrakło poprostu czasu.
|
jeb**y geforce4 mx nawet demo nie chodzi niedlugo kupuje sobie cos leprzego
ale ogolnie to gra zajefajna(gralem u kumpla) i moj koment to troszeczke leprza od 3 to chyba wystarczający powod |
Bo płyty graficzne serii GeForce 4 są do bani, bywają gorsze nawet od GeForce 2. Dlatego ja posiadam GeForce 3 Titanum, polecany przez sprzedawców gdy pytasz się o GeForce 4. I muszę powiedzieć, że ów gra odpala się bezproblemowo.
|
@UP : hahahhahahahah.
Prawda to - ale tylko w wypadku gf4 mx, ktore jest wydajnosciowo podobne do gf2 titanium lub troche lepsze. Sam posiadalem karte GF 4 ti 4200 przez prawie 3 lata i spisywala sie znakomicie. Karty z serii GF 4 Ti 4200-4600-4800 byly jednymi z najlepszych w owym czasie. |
Niestety się niezbyt zgodzę co do dalszych GeForce 4 jaki i "wysypu" kart GeForce pod znaczkami 5.... 7.... (5075 czy jakies tam liczby, tyle tego wypuscili roznych ze sie nie idzie polapac). Mam znajomych informatyków działających w renomowanych firmach w Polsce i żaden z nich nie poleca kart GeForce po serii 3, gdyż były one już robione za szybko i na odpał.
Btw. trochę we wcześniejszym się machnąłem mam Gigabyte GeForce 3 Ti200 oraz Sapphire Radeon 9600 Atlantis 256 MB 128-bit. Posiadałem również kartę GeForce 4 Titanium 4200 firmy Asus, GeForce FX5550 i z tych wszystkich pozostałem przy Radeonie. |
tak czy siak mi nie dziala nawet demo
|
[quote=kołbaś]tak czy siak mi nie dziala nawet demo[/QUOTEJ
Jak sie zainstaluje patcha 1.1 to działa gra na geforce 4 mx440. Tak przynajmniej mówił pracownik cd-projektu :P. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |