Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Exp, exp, exp... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80347)

Maks of Pacera 09-06-2006 20:31

Gz !!!

Gratz dla tego zioma co na rooku ma 50lvl to jest po prostu nieprawdopodobne jak 200lvl na mainie :PP jeszcze raz wielkie wielkie gz :D

Baxi 09-06-2006 21:13

Gratulacje :P

GZ dla tego 200lvl Druida :D:D powodzenia

Aversin 09-06-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DumbassNoiser
jak zauwazyles sorc jest do ataku druid do leczenia sorc posiada e wave i takie rzodkiewka jest supery druid mass heling i exure sio nie widzisz roznicy ? przyklad: z exori vis nie zabijesz kilku hydr na raz a e wave zabijesz sorc nie uzyje exury sio za 70 many a durid uzyje zrob druida i wtedy porozmawiamy :)

Nie widziałem jakoś nigdy sorców masowo bijących hydry z e wave. Szybkość z jaką expią druidzi i sorce na securze jest identyczna. Jedyna różnica w ilości druidów w czołówce światowej jest taka, że na PvP więcej osób wolało mieć sorca i możliwość walnięcia UE i ubicia kilku ludzi.

Do osobnika, który twierdzi, że gra na non-PvP jest dziecinnie prosta. Widać, że wiesz o tym tyle co żaba o pilotowaniu samolotu. Twoim zdaniem wygląda to pewnie tak: wchodzisz na jakiego tylko chcesz expa i masz go dla siebie bo nie ma żadnych power abuserów. Prawda jest zupełnie inna, na każdym expowisku siedzi kto tylko chce, nikogo nie wygonisz bo to non-PvP i nic mu nie możesz zrobić. Loota często możesz stracić ponieważ nikogo nie obchodzi czy to twoje czy nie, jak ciągniesz po ziemi to znacz, że można zabrać. Wymieniać można dużo i długo. Przeważnie nie jest tak, że mam wysoki level to moge wszystko, jak nie żyjesz z ludźmi w zgodzie to mogą ci naprawde zepsuć całą przyjemność z gry. Skoro nie znasz tematu to najlepiej jest siedzieć cicho bo takimi wypowiedziami jedynie się kompromitujesz.

DumbassNoiser 09-06-2006 22:55

Up

Kompromituje sie ?ciekawe ze odpowiedz na pytanie w ktorej mam recje jest kompromitujaca gralem na lunarze -pvp gralem na infernie-pvp enforced gram na celescie-no pvp wiec nie musisz mi wyjasniac a co do spawnow i lootow mylisz sie z ludzmi zyje w zgodzie i nikt poza kilkoma swe nie wchodzi na spawny pozatym kto poza magiem moze mi wejsc na spawn knight nie dostanie duzo expa z potwora bo nawet jesli ma sca i skile eternala to i tak ja w 2 sekundy moge walnac z visa kolo 530 wiec taka zabawa jest beez sensu i poza ludzmi ktorzy co chwile dra mordki "plx10 gp " "ej ty masz duzo kasy a mi nie chcesz dac 1k " to wcale nie jest tak zle kazdy ma prawo wyboru na jakim swiecie chce grac ty grasz na pvp ja na no pvp i niech tak zostanie nie zamierzam sie klocic bo i tak zawsze stwierdzisz ze jestes madrzejszy panie suporcie :>
Wiec proponuje zakonczyc dyskusje i podziwiac awanse milej gry :)

Aversin 10-06-2006 01:15

@UP

Gdybyś czytał uważniej to byś wiedział, że moja wypowiedź nie była skierowana do Ciebie a dotyczyła tego:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
ja bym raczej proponowal podniesienie poprzeczki dla serwow non pvp(czytaj lame serw) przecies zte harmonie czy inne shity sa zalosne byle babcia czy noob moze trzasnac tam lvlv bez obawy o deada,majac dobre lacze nic mu niezagraza prucz wlasnej gupoty ,a majac dobry sharing jak mateusz albo taifun mzona wyrabac zarabisty exp/dzien

gratz dla wszystkich tych ktorzy osiagneli cos sami i na normalnych pvp a nie na serwach o zasadach rooka

Tak przy okazji .. ja gram na non-PvP tak samo jak ty a w swoim poście krytykowałem twierdzenie, że gra na non-PvP jest dziecinnie prosta. :fool: (czytanie ze zrozumieniem :P)

Andrealfus 10-06-2006 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil
Skilluje sie tam gdzie nooby nie chodza i tyle ile potrzeba. Bez skillowania 1500 godzin da sie zyc i nabijac levele.

Wszystko jest możliwe :] knight zazwyczaj na no-pvp do 60 chce dojechac :]

ale pewnie da sie grac ;]

jeszcze raz wielkie gz dla tych graczy

DumbassNoiser 10-06-2006 08:26

up

przyznaje jest dziecinnie prosta z jednej strony nie musisz sie przejmowac ze ktos cie zabije a z drugiej czasami nie mozna wytrzymac bez mysli zeby kogos zabic ale jak juz moilem kazdy sam sobie wybieral rodzaj wiec nie bedziemy plakac ciesze sie ze tylu polakow tak szybko expi mam nadzieje ze druidy podbija tibie ;p Ne'roox gogo 200

Romilda 10-06-2006 18:21

no, pięknie! Polscy gracze są the best xD

pozdrowienia dla wszystkich wymienionych!

Corgi666 10-06-2006 19:21

po 1 wielkie gz, a po drugie, w sprawie tych awansow, to moze wprowadzicei cos w stylu od 100 lvl caly czas na faccu...

Qrde, 0 postow eeeeee;(

Celesta ziom :) 10-06-2006 20:12

A kto powiedział ze druid jest zly??? Az mi sie smiać chce jak te h lvle ciągle do mnie "thx" za leczenie :D A poza tym druid a sorc to kwestia gustu, czy ktos woli zabijac (jak większość polaków, pozdrowienia dla Karoleera), czy leczyc (pozdro dla wszystkich DORBYCH druidów ;)) Aaa nikt nie napisał, ale ja mówie a propos tego ostatniego zdjecia, (chyba wszyscy to wiedzą ale napisze :p ) Vetius to nasz moderatorek Wielbłąd (czyt. Dromader (czyt. Dr.Omader)) B)

Rosi 10-06-2006 20:39

Tak kwestia gustu inni lubią zabijac inni leczyć ; ) a zresztą to non pvp mi nie pasuje i raczej gra jest troche nudniejsza prosze ciebie ale to kwestia gustu inni wola expic tylko to a inni walczyc na wojnach prosze ciebie ... no to wszystko prosze ciebie

Abieqo 10-06-2006 21:58

~¤»©ŇŃg®Ŕ†ÚŁŔ†ĚÓѧ«¤~

Wielkie Gz dla wszystkich, a w szczegolnosci dla Wivivol'a z mojego servera ( Julera ), ktory naprawde zostal 1st polskim knightem na tym servie, ktory zdobyl 8 m lvlB)

Aversin 10-06-2006 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celesta ziom :)
(..) Aaa nikt nie napisał, ale ja mówie a propos tego ostatniego zdjecia, (chyba wszyscy to wiedzą ale napisze :p ) Vetius to nasz moderatorek Wielbłąd (czyt. Dromader (czyt. Dr.Omader)) B)

Jesteś bardzo niedoinformowany. Blisko, ale niecelnie.

notop 11-06-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romilda
no, pięknie! Polscy gracze są the best xD

pozdrowienia dla wszystkich wymienionych!

szkoda ze na non pvp,bo na pvp serwach nas bija jak chca i kto chce,a co do roznicy w graniu to niewnikam kto jakie ma odruchy ale ja gram na pvp i w przeciaku calej mojej gry na arcani zdarzylo mi sie 2 razy ze ktos cos mi ukradl(lootbaga itp) a teraz od 57 dni niezabilem nikogo pomimo ze moglbym,niestety niejestem noobem i neizabijam za byle co bo to zalosne

ale niezmieniajac tematu wiec

na non pvp moze ciezej ejst trenowac i skilowac knightow tu sie zgodze,ale gra magami czy drutami jest banalna ,byle noob niewpadnie ci na dle aby zarabac cos a ty mozesz sobie afkowac pod dp jesc i nic ci nikt niezorbi,niemartwisz sie o wojny ze mozesz dostac hunta za free/za lvlv czy zly outfit albo ze zaszybko expisz

wiec nieporownujcie nawet non pvp bo tam walczysz tylko sam z soba i nerwami a tutaj z duza iloscia osob chcacych wykopac cie z serwa(na pvp)
a dla kogostam kto mwoil ze sie znam tyle co slimak na pilotowaniu to wierz mi niegram od tygodnia i tibie doskonale znam;]

osoby z non pvpv sa dla mnie osobami ktora umieja bic expa na sharingu(nerox i mateuszki szczegolnie) a na pvp serwach skonczli by gre placzac mamie w kolniez na 50 lvl

Aversin 11-06-2006 01:33

Dlatego niektórzy wybierają grę na non-PvP, dla czystej przyjemności z grania, huntów, eksplorowania świata, szukania przygód .. a nie walki o przetrwanie. Możliwość wyładowania złości raz na pół roku na TS im wystarcza. Ale czy to czyni ich wszystkich noobami, sharerami, maminsynkami itd. ? Czy naprawdę agresja to jest wasz sposób na wszystko, jak ktoś w szkole nie pije nałogowo i nie używa w każdym zdaniu conajmniej jednego przekleństwa jest ciotą ? Skoro sam pieszesz, że zabijanie za byle co to jest żałosne to chyba powinieneś również rozumieć iż dla niektórych jest to na tyle żałosne, że decudują się na granie na serwerach gdzie nie ma tego problemu. Moim zdaniem żałosne jest zakładanie, że inni wybierają non-PvP tylko dlatego bo nie poradziliby sobie na non-PvP. Wystarczy prześledzić co się dzieje na TS. Słyszałeś powiedzenie "nie oceniaj książki po okładce" ? Ty właśnie to robisz, oceniasz innych po tym, że koło nazwy serwera na którym grają jest dopisek non-PvP.

pijany rolnik 11-06-2006 12:03

gratulacje dla tych wszystkich nalogowcow

Celesta ziom :) 11-06-2006 14:54

Edit! Edit!

AAAAA jaka plama chciałem zaświecić a tu mi nie wyszło :p
Oczywsiście juz sobie przypomniałem, Vetius to Hegemmon :]

Grigor 11-06-2006 17:18

Gz

Bardzo ładne sski

Polacy górą:cup:

notop 11-06-2006 20:56

moze i ale na non pvpv latwiej ejst bic lvlv a co za tym idzie ciagle powtarzam chche tylko aby limit zamieszczania zdjec zwiekszyc dla non pvp aby wyrownac szanse,pozatymwidzimy na TS graczy z non pvp albo kampiacych w pz albo padajacych jak noby

Aversin 11-06-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
(...) widzimy na TS graczy z non pvp albo kampiacych w pz albo padajacych jak noby

Hahaha .. a to dobre :D Jakoś nadal pamiętam TS gdy Secura opanowała Ankh i Dare, wszyscy się wtedy bali wystawić nos z depo. Większość z nas wtedy skończyła z banem za zabijanie. A co do padania, na TS każdy może paść jak mucha, ponieważ TS ma to do siebie, że potrafi kopać i lagować.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47.